Gość: pepe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:10 No to Kaczor sie nie ucieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ecs Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:45 Tak tak, warszawiacy zapomnieli już o "świetnych" rządach koalicji PO-SLD po której zostało kilkanaście mocno niedorobionych inwestycji, dwa ostro przepłacone mosty i fura łapóweczek. Ale cóż, to było grane i rezultatu nietrudno przewidzieć. A to że HGW zbrata się z lewicą jest bardziej niż pewne, szybciej później ale to zrobi bo nie ma innego wyjścia wiec droga pani prezydent niech pani nie sensacji tylko zabiera się do konkretnej pracy. Zostało pani już tylko 4 lata minus 3 dni. Czekam na rezultaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adela_29_mokotów Niech lepiej nie przysięga...po co ma kłamać..... IP: *.aster.pl 01.12.06, 23:42 Niech ta pani lepiej nie przysięga. Po co ma kłamać. Niech lepiej podpisze umowe o prace i nie pokazuje sie na oczy warszawiakom. Juz pierwsze ruchy wykonuje....dokonczy oddanie gruntu nad tunelem znajomym deweloperom i umozliwi budowe osiedla na skrze inwestorowi, ktory finansowal jej kampanie wyborcza. Cala HGW....mówcie jej "bufetowa" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Kim są współpracownicy Hanny GW...... IP: *.aster.pl 02.12.06, 00:32 Wiecej na temat wspolpracownikow pani HGW mozna przeczytac w bialej ksiedze prywatyzacji jednej z warszawskich spolek, ktora probowali zagrabic za rzadow Piskorskiego. Ci ludzie znowu sa w Warszawie. Wracaja na swoje dawne stanowiska i zabieraja sie za niedokonczone przekrety. BIALA KSIEGA - ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kim są współpracownicy Hanny GW...... IP: *.aster.pl 02.12.06, 00:37 BIALA KSIEGA - www.ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kim są współpracownicy Hanny GW...... IP: *.aster.pl 02.12.06, 00:37 ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Bufetowa rządzi - yes yes yes 02.12.06, 12:01 wraz z komunistami da da da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajag Re: Bufetowa rządzi - yes yes yes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:10 PiS rządzi krajem z komunistami(Wasserman, Kryże i cała Samoobrona). Nie masz czym się podniecać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 =======Powodzenia pani profesor======= 02.12.06, 12:26 Wojewoda z pewnością nie będzie pani życzliwy. Ale już za niespełna 3 lata głupy przestaną rządzic Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 12:39 ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 12:45 Przeczytałam i wcale mnie to nie dziwi. Ta księga przedstawia typowy sposób postępowania PO-stkomunistów. Tak było kiedyś i tak będzie teraz. A wyborcy już mogą zapomnieć o mostach i innych inwestycjach. Dobrze, że przynajmniej nie obiecywała ich zbyt wiele :-)) Jedyne czego przybędzie to budynków mieszkalnych stawianych przez deweloperów finansujących kampanię wyborczą HGW, lokalizowanych na gruntach miejskich sprzedawanych bez przetargów. Jednak wyborcy PO to głównie przyjezdni gamonie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** 02.12.06, 13:24 przeczytałaś powiadasz.. to powiedz mi po ile została sprzedany udział w GGKA i komu .. kto podpisał umowę sprzedaży i kiedy ... kto komu i co pożyczał .. wnioski: 1. nie udawaj że wiesz kim są ci panowie którzy podpisywali te papiery 2. sytuacja jaka została opisana w białej księdze jest zjawiskiem niezależnym od barw partyjnych więc twoja wypowiedz że to "typowy sposób postępowania PO-stkomunistów" jest po prostu ordynarnym kłamstwem 3. twierdzenie że przybędzie mieszkań budowanych na przekrętach jest też poważnym nadużyciem .. póki nie udowodnisz póty nie możesz tak oskarżać . Jak by wszyscy tak twierdzili to nikt by palcem nie ruszył w obawie o takie oskarżenia. A przeciez Kaczyński obiecał 3 mln mieszkań 4. jest mi wstyd za ciebie ( chociaż dlatego w całej Polsce uznaja warszawiaków za chamów) - Jednak wyborcy PO to głównie przyjezdni gamonie. Tylko prawdziwi wieśniak może takie coś napisać. Ska ty do tego miasta przyjechałaś? To że mieszkasz na mokotowie nie robi z ciebie jeszcze osoby o szerokich horyzontach intelektualnych. K_R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 13:29 Ale Ty to masz horyzonty intelektualne szerokie niczym twoja rodzinna wioska. Czytasz dokument i nie rozumiesz co w nim jest napisane. Może potrzeba przeczytać go jeszcze dwa razy to może coś zajarzysz. Jak nie wiesz kim są osby opisywane w tej księdze to spytaj aktualnego doradcy pani HGW, aktualnego burmistrza Ochoty - Komorowskiego. Leć mu sie poskarzyc chlopcze :-))) Powiedz mi jedno, szczerze...jak się czujesz gdy bronisz drobnych złodziejaszków? Robisz to w imie swoich przekonań czy bronisz rodziny? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** 02.12.06, 13:46 Dziękuję za komplement moje horyzonty intelektualne maja wiec szerokość 516.9 km CZemu zaraz do pana Komorowskiego cóż on biedny zrobił ..że tak sobie nim pomiatasz? "Powiedz mi jedno, szczerze...jak się czujesz gdy bronisz drobnych złodziejaszków? Robisz to w imie swoich przekonań czy bronisz rodziny? " Czyżby zabrakło argumentów że szkalujesz moja rodzinę ?? Cóż dziewczynko brak tobie ogłady i dobrego wychowania no ale widać nie zdążyłaś tego jeszcze sie nauczyć .. walcz .. walcz o to na naukę niegdy nie jest za póżn! K_R P.S spróbuj jednak sie ustosunkować do mojego wcześniejszego postu tylko prosze bez żadnych wyzwisk i dąsów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 13:53 A Ty dalej swoje....co zawinił biedny burmistrz KOmorowski przeczytasz pod podanym linkiem. Błagam....nie bede tego przepisywala bo przeciez i tak nie zadasz sobie trudu zeby zapoznac sie z rzeczywistoscia :) Walcz dzielnie obronco POludków :-) Jesteś jak Janosik :-) Tylko strona po której się opowiadasz troszkę Ci się pomyliła. I jak tu dyskutować o argumentach jak po drugiej stronie mam faceta, któremu nie chce się nawet czytać. Załamka. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** 02.12.06, 14:00 Styl jakże ci sie poprawił - zadziwiające jak szybko widać potrafisz . Cieszy mnie to niezmiernie. Pan Komorowski istotnie jest wymieniany w tym dokumencie ale to nie czyni z niego osoby oskarżonej . Jego nazwisko przewija sie w sprawach zwilżanych z niepoptrawnie naliczonym Vatem który potem i tak spółdzielnia odzyskała Oświeć mnie dziewczynko z mokotowa ..co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:01 Czytaj, czytaj...a horyzonty będziesz miał jeszcze szersze :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** 02.12.06, 14:05 piękne .. naprawdę piękne ..czyżby zabrakło dziewczynko tobie inwektyw ..czyżby zabrakło pomysłów kogo by tu jeszcze obrazić ... czyżby jednak wyszło że nie czytałaś tego dokumentu ??? Wydaje sie że tak . K_R O straszne .. mokotów nie jest dumny z ciebie. Zmień dzielnicę na inną ... Przed wojną Wola by tobie bardzo pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:08 Ten facet zrobi wszystko żeby nie czytać. Nawet bedzie probowal mi wmowic, ze jestem wielbladem. Dyskusja jak ze ścianą....typowy przedstawiciel ludności napływowej. Porozmawiam z Tobą jak przeczytasz....wcześniej nie masz po co do mnie pisać kochany :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** 02.12.06, 14:14 Odpowiedz mi na poniższe pytania: po ile została sprzedany udział w GGKA i komu .. kto podpisał umowę sprzedaży i kiedy ... kto komu i co pożyczał i jaki to miało wpływ na cała sprawę. Postaraj sie ..pytania są łatwe domyślam sie że taka erudytka jak ty da sobie z nimi rade..przecież znasz ten dokument. A jak jako ten który go nie czytał na pewno zamilknę w przypadku twojej błędnej odpowiedzi. Brak odpowiedzi potraktuję jako przyznanie sie do nieznajomości opisywanych problemów. K_R P.S. jakże bym śmiał wmawiać tobie że jesteś wielbłądem ... biedne zwierze nie zasługuje na takie porównanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:20 Wiesz...Ty jesteś albo leniwy albo tepy :-) Odpowiedzi na Twoje pytania znajdują się już na samym początku pierwszego rozdziału dokumentu w punkcie 1.3 (str.7) :-)) ggko.pl/biala_ksiega/ksiega/BK_1.pdf Nie rób już z siebie niedorajdy, która nie umie przecztać prostego dokumentu ze zrozumieniem bo twoje zachwoanie rzutuje na opienie o całym środowisku PO+SLD :-) I co? Dalej będziesz jak ta katarynka prosił abym przepisała ten dokument ?? Zachowuj się racjonalnie mój Ty napływowy lowelasie :* Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** 02.12.06, 14:29 nie już nie bede prosił widzę że też go czytałas ..powtórze też . nie mam zamiaru użerać sie z kolejną osobą w stylu "gości a". na razie bez żadnych inwektyw i oskarżeń o poglądy polityczne dobrze? Jeżeli wiesz bo ja nie wiem kim sa i co teraz robią panowie BOrowski Boguta i Rogalski (chociaż ich z tego co doczytałem jednyną winą było nie posiadanie kompetencji do podpisania takiego dokumentu)? To samo pytanie - i to już bardziej poważnie -tyczy sie panów Woyciechowskiego i Malickiego? K_R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:35 Wspaniała interpretacja..."ich jedyną winą był brak pełnomocnictwa". Niezły z Ciebie żartowniś :-)) Rozumiem, że dla Ciebie jest normą dawanie swoich pieniędzy obcym i spłacanie swoich zobowiązań z zaciąganych kredytów?? :-) Tylko zapominasz, że te pieniądze nie były własnością tych panów. I znowu nie umiesz użyć internetu....na swoje pytania znajdziesz odpowiedzi w prosty sposób. Panowie W i M wyczyścicli GGKO z przekręciaży i złodziejaszków...postawili firme na nogi ku zadowleniu wiekszosci mieszkancow....a teraz poszli wietrzyc wieksze przedsiebiorstwa panstwowe z oszustow i złodziei. Trzymam za nich kciuki bo przy GGKO zrobili kawal dobrej roboty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** 02.12.06, 15:04 ups.. nie doczytałem ( mea culpa ) tak rzeczywiście oprócz niefortunnej sprzedaż poszła na konto trzech wcześniejszych osób pożyczka w ciekawej wysokości. twoja sugestia aby zająć sie netem dała mi do myślenia czy pan M jest teraz w ministerstwie transportu? a pan W prezesem Nafty? czy to tylko zbieżność nazwisk? I jeszcze co sie stało z trzema pierwszymi panami .. bo w dokumentnych nie doczytałem - ale chyba nie ma ( ciut jednak tego dużo) czy jakieś oskarżenia poszły i jest sprawa? I co teraz ci trzej robią? Boguta był kiedyś radnym ale w jakim okresie to nie znalazłem. aha i jedna nieścisłości o ile tak można powiedzieć : - sprzedano za 436.904 przy cenie 52 za udział przy wartości udziału 50 .. sie mi wydaje że może nie za ogromna ale jednak przyzwoita stawka (dok 1 str7) "Przypomnijmy, że Spółkę sprzedano za 436.000 złotych, znacznie poniżej jej wartości rynkowej" (dok podsumowanie str1) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 15:28 Ok....już bez złośliwości i poważnie :) Szkoda tylko,że...nawet teraz musze Ci wszystko dawać na dłoni :-)) Skup się....będzie w punktach: 1. zarzad GGKO z ukladu PO/SLD prowadzil dzialalnosc odprowadzajac VAT (ok. 6.000.000 zł) mimo, ze nie mial takiego obowiazku 2. zarzad GGKO z ukladu PO/SLD pozyczył firmie, ktora miala kupić GGKO prawie 2.000.000 mln zł 3. zarzad GGKO z ukladu PO/SLD podpisal umowe sprzedazy za cene 436.904 zl Jaka wg Ciebie byla wartosc tej spolki majac na wzgledzie, ze zobowiazania wobec niej urzedu skarbowego oraz potencjalnego kupca wynosiły łącznie ok.8.000.000 zł. Czy nadal uważasz,że bylo to 436.904 zł ??????????????? Chciałabym kiedyś zainwestować pieniądze w interes o takiej stopie zwrotu, czego i Tobie życzę :-)) Całe szczęście Kaczorek wprowadził tam sprawnych ludzi....miasto odzyskało nadpłacone 6 mln zł z urzędu skarbowego, firma wyszła na prostą....jeszcze tylko pozostaje wyrwać z gardła złodziejaszków niecałe 2 mln :-)) Koncze ta dyskusje i ide na spacer. Milo bylo dyskutowac :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** 02.12.06, 15:35 kurcze szkoda że poszłaś... do następnej mam nadzieję że tak samo merytorycznej dyskusji .. K_R P.S. życzę miłego spaceru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trop Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 02.12.06, 18:59 K R nie wiem czy zauważyłeś ale: "q" "rychu" "Asieńka Mokotów" oraz "Agnieszka" i może ktoś jeszcze to ta sama osoba która w kółko pisze tylko o tej niby białej księdze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trop Re: **** Jak PO i SLD rozkradało Warszawe *** IP: *.aster.pl 03.12.06, 14:46 A nie....jednak się myliłem. To bardzo przekonujące co napisała Asieńka :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufet Victor Czechowski pseudo "Warszawianka", IP: *.chello.pl 02.12.06, 15:56 zostanie jak zwykle na Mokotowie, Pani Haniu? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: =======Powodzenia pani profesor======= 02.12.06, 13:07 hiob102 napisała: > Wojewoda z pewnością nie będzie pani życzliwy. Ale już za niespełna 3 lata głup > y > przestaną rządzic Polską. i IV RP nie będzie. "Jak mówią tak robią sprawdź" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czas Spłaty Przeważnie tzw. "deweloperzy", HGW będzie IP: *.chello.pl 02.12.06, 07:14 teraz musiała "zapłacić" za kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Przeważnie tzw. "deweloperzy", HGW będzie 02.12.06, 12:11 zapłaci kwitami na skandaliczne przekręty swojego poprzednika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufetowa w W-wie Virtualnymi? bo rzeczywistych nie ma. IP: *.chello.pl 02.12.06, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
ajamamwaswdupie *********UKŁAD warszawski Reaktywacja********** 02.12.06, 12:25 Platfusy będą znowu rabować i grabić. Szczepionkę na gronkowca czas wprowadzić obowiązkowo. Wzrost optymizmu u łapowników kanalii i krętaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: *********UKŁAD warszawski Reaktywacja******** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:36 skowyt Pisu do pełnego zwisu Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: *********UKŁAD warszawski Reaktywacja******** 02.12.06, 12:51 młody złowieku czasy wypraw krzyżowych już dawno za nami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UD/UW/PO UW Reloaded! IP: *.chello.pl 02.12.06, 12:54 Ile zarobi "Dom Development"? i inni deweloperzy, a ile pójdzie z tego do kieszeni PO+SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /dev/lepper ile było wyroków? IP: *.jjs.pl 02.12.06, 00:36 nawet jeśli rządy Piskorskiego nie były dobre (a nie były) to i tak były tysiąc razy lepsze od bałaganu i marazmu który nastał później. Obecnie sytuacja jest fatalna i trzeba szybko to sprzątnąć. Jeśli LSD miałoby dostać tylko kilka posad to zapewne naprawdę by się starali by się wykazać i efekt byłby dobry. Jaki jest wybór? Współpraca z kaczymi nie wydaje się realna, a poza tym demoniczność lewicy to zaklęcie kaczego, podczas gdy w rządzie to przeszłość w PZPR nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufet już otwarty Re: ile było wyroków? Dopiero się zaczną. CBŚ IP: *.chello.pl 02.12.06, 07:19 siedzi w urzędach od czerwca br. - w całej Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajag Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:02 A co zostało po rządach PiS-u w Warszawie? NIC To już wolę dwa przepłacone mosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.aster.pl 02.12.06, 12:28 > zostało kilkanaście mocno niedorobionych inwestycji, dwa ostro przepłacone > mosty Nie, warszawiacy nie zapomnieli. Ale warszawiacy mieli dosc "rzadow" Kaczynskiego, a potem pana komisarza, po ktorych nie zostal ani jeden most. Na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal 02.12.06, 14:18 "Choć niektórzy przebierają nogami do posad, zapewniam, że potrwa to jeszcze wiele dni." Otóż to. Cała armia krętaczy, kacyków i karierowiczów już się doczekać nie może.HGW powsadza na stołki swoich i będzie taki sam syf, jaki kiedyś zrobił piskorek.Kaczki zasłużenie dostały po piździe, ale ta zmiana niczym dobrym dla Warszawy się nie skończy. Gość portalu: ecs napisał(a): > Tak tak, warszawiacy zapomnieli już o "świetnych" rządach koalicji PO-SLD po > której zostało kilkanaście mocno niedorobionych inwestycji, dwa ostro > przepłacone mosty i fura łapóweczek. Ale cóż, to było grane i rezultatu > nietrudno przewidzieć. A to że HGW zbrata się z lewicą jest bardziej niż pewne, > szybciej później ale to zrobi bo nie ma innego wyjścia wiec droga pani prezyden > t > niech pani nie sensacji tylko zabiera się do konkretnej pracy. Zostało pani już > tylko 4 lata minus 3 dni. > > Czekam na rezultaty... Myślę, że mocno się zdziwisz.Będzie taki sam syf, tylko w nieco innym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-zlodziej Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.com 02.12.06, 01:08 nie tyle marazmu co naprawiania szkód i likwidowania nadużyć oraz zwalczanie wyjatkowej wręcz bezczelności której najlepszym przykładem było zachowanie MPRD, które to wlasnie najlepiej sie miało za czasów koalicji PO i SLD uprzednio rzadzącej Warszawą; inwestycje lesniczego Piskorskiego miastu odbijają się czkawką i tak bedzie niestety przez nastepne dziesięciolecia, raz-trzeba te mocno przeplacone inwestycje spłacać, dwa-ich sensownośc a raczej bezsensowność jest przerażająca, że tylko przypomnę trasę siekierkowską kończacą się w polu oddawaną w pospiechu przed wyborami, niedokończoną trasę prowadzącą do mostu swietkorzyskiego, którym to sympatycy PO się chwalą, brak połaczenia z Wisłostradą, przyspieszanie budowy metra poprzez rezygnację z budowy niektórych stacji itd itd..., a najsmutniejsze jest to, że zapowiada się replay :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.eranet.pl 02.12.06, 01:13 kwa kwa kwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecs Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:11 > kwa kwa kwa... Nie kwacz tylko rusz tyłek i pojedź zobaczyć kilka genialnych inwestycji z czasów koalicji PO-LSD. Zrobiła się głupawa moda na to żeby jednoznacznie określać PiS be reszta debeściaki. Ilu z was głosowało na HGW ze względu na jej program i pomysły a ilu głosowało żeby kandydat PiSu nie zdobył urzędu na złość władzy ? No ilu ? Ano wielu. HGW życzę jak najlepiej bo zależy mi na rozwoju miasta i naprawdę wisi mi to czy jest PO czy z Partii Szatana, ma być GOSPODARZEM A NIE POLITYKIEM ! Natomiast po ostatniej genialnej koalicji PO-LSD zostało nam kilka koncertowo sknoconych inwestycji, których poprawić się nie da. Co z tego że wybudowano nowy tunel skoro nie można nim przejechać ? Co nam po trasie siekierkowskiej do nikąd ? Co po nadal nie skończonej Górczewskiej? Nie mówiąc już o tym że za tą kasę można by mieć dwa razy tyle inwestycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.aster.pl 02.12.06, 10:37 ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /dev/lepper poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.jjs.pl 02.12.06, 10:43 te inwestycje wcale nie były głupie tylko kaczuś ich nie dokończył, ten (...) nic zresztą prócz muzeum powstania nie dokończył. Tunel jest OK, tylko trzeba zapropoponować jakąś ciekawą zabudowę nad nim. Mało tego, należy budować go dalej, by połączyć Stare Miasto z Wisłą, ten teren ma wielki potencjał. Co do połączenia z Mostem Świętokrzyskim, to też dobrze, jak ktoś chce przejechać na drugi brzeg jadąc Wisłostradą, to ma co chwila inne mosty, a od kiedy jest tunel, znacznie odkorkowała się Tamka, która wreszcie łączy bez problemów Powiśle z Pragą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś_31 Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.aster.pl 02.12.06, 11:11 NEWS - Miller i Balicki zastępcami HGW!!! ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp Gratulacje dla prostych wyborców PO :-)) Gdzie wy mialiscie oczy chlopaki ?? Taaaak...jak POmuchy nie skonczyly inwestycji to dobrze....jak PIS nie skonczyl to zle :-)) Co za poziom dyskusji...zalamka. Clopie oceniaj wszystkich rowno wg zaslug a nie swoich wyobrazen. Inwestycje dwoch ostatnich rzadow roznily sie tym, ze PO zaczynalo wydawanie koszmarnych pieniedzy zanim bylo wiadomo czy inwestycja jest wogole realna (patrz zjazd z mostu siekierkowskiego albo autokomis przy trakcie) a PIS zaczynal wydawanie pieniedzy wtedy gdy bylo juz jasne, ze inwestycja jest realna. Na pocieszenie dam Ci lekture na dzisiejszy dzien...to o twoich idolach.... ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś_31 poprawka linku IP: *.aster.pl 02.12.06, 11:12 NEWS - Miller i Balicki zastępcami HGW!!! wiadomosci.onet.pl/samorzady/0,1443606,wiadomosc2.html Gratulacje dla prostych wyborców PO :-)) Gdzie wy mialiscie oczy chlopaki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: poprawka linku 02.12.06, 12:12 gratulację dla wybujałej wyobraźni polecam brom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.aster.pl 02.12.06, 12:32 PiS nie zaczynal wydawania zadnych pieniedzy. W tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy 02.12.06, 13:12 może czegoś nie rozumiem .. ale jacy idole są wymienieni w tej białej księdze?? możesz wskazać mi ich ?? może nie możesz.. bo np przeczytałeś tylko spis treści .. albo i nawet nie to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.aster.pl 02.12.06, 13:16 Nie zadawałbyś tak oczywistych pytań gdybyś raczył przeczytać przynajmniej jeden rozdział :-) Najpierw przeczytaj a dopiero później obrażaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy 02.12.06, 13:31 dziwne .. tym bardziej że powieliłeś moje pytanie .. Ale dobrze ujmijmy to tak .. załóżmy że nie przeczytałem .. czy możesz mi wiec naświetlić sytuację opisana przez ten dokument? P.s a potem mi wskaż gdzie kogoś obraziłem .. K_R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.aster.pl 02.12.06, 13:34 No chłopie.....nie bądź leniwy. Jeśli masz zamiar dyskutować na argumenty to najpierw przeczytaj....no chyba, że chcesz kontynuować rozpoczętą przez siebie pyskówkę chamówkę w stylu PO. Czy wszyscy wielbiciele PO są takimi samymi leniuszkami jak ich idol tusek klusek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepperoid unia brukselska śmiercionośna wielka nierządnica.. IP: *.jjs.pl 02.12.06, 13:47 itd. ja dołączam się do prośby. Tam są całe MB tekstu, ja po prostu nie mam czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy 02.12.06, 13:54 zacytuję "może czegoś nie rozumiem .. ale jacy idole są wymienieni w tej białej księdze?? możesz wskazać mi ich ?? może nie możesz.. bo np przeczytałeś tylko spis treści .. albo i nawet nie to ..." - pyskówka zaczęta w stylu PO hehehehehehe piękne ..prawda ale wracamy do meritum odpowiedz mi na pytania: po ile została sprzedany udział w GGKA i komu .. kto podpisał umowę sprzedaży i kiedy ... kto komu i co pożyczał i jaki to miało wpływ na cała sprawę.. a potem sie wspólnie zastanowimy kto gdzie i w jaki sposób dokonał tego "przestępstwa" dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:00 Przecież tam wszystko jest napisane....chcesz żebym Ci tłumaczył z polskiego na polski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy 02.12.06, 14:02 rozumiem ... nie potrafisz na te pytania odpowiedzieć mimo że dotyczą one powyższej białej księgi którą twierdzisz jakobyś czytał. dziwne .. jak byś czytał to byś wiedział o co pytam .. zakładam że twoja wiedza na temat tego dokumentu jest zerowa. Chcesz dalej dyskutować doczytaj wiec.. K_R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:04 Pewnie, że chce dyskutować....ale żeby było o czym to Ty musisz przeczytać dokument a nie mnie prosić abym cytował jedynie wyrywki w nim zawarte. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy 02.12.06, 14:08 hehehehehehehehehehehehehe człowieku przecież ciebie pytam o istotę problemu opisaną w tym dokumencie ... twoje zdawkowe odpowiedzi wskazują na brak znajomości zagadnienie opisanego w nim. O czym ty chcesz ze mną dyskutowac ??? O pogodzie ? wystarczy wychylić sie za okno O siatkówce? Wystarczy przeczytać o MŚ O Białej ksiedze? Trzeba ją przeczytać... K_R Jeżeli czegoś nie rozumiesz to powiedz ..chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:09 A napisz słowo "sondaż" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepperoid nie powinno to dziwić IP: *.jjs.pl 02.12.06, 14:28 bardzo ciekawą książką o tym fenomenie jest "08/15 w partii" Kirsta, gdzie okazuje się, że żaden z partyjniaków NSDAP w miasteczku nie czytał "Mein Kampf", bo przecież każdy wie najlepiej. Myślę, że tu jest podobnie i nie sądze aby np. Roman czy Jarek tracił czas na lekturę Pisma Św. albo by Pisowe chłopaki czytały "Nasz Dziennik", "Dziennik" czy Białą Xięgę... Oni wiedzą najlepiej przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecs Re: poziom dna i mułu czyli typowy kaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:20 Tunel przy dw. zachodnim teraz zweryfikuj swoje tezy i uzasadnij. Btw. może masz jakieś uzasadnienie co do 3 lat budowy kilometra Górczewskiej ?? Która notabene nadal jest nie skończona... PS. Niekoniecznie musisz zaczynać od mieszania z mułem swoich rozmówców, ja chce otwartej i merytorycznej dyskusji o kilku koncertowo schrzanionych inwestycjach w warszawie a nie pisania po raz kolejny że PiS jest be a PO cacy bo tak nie jest. Zaczynając od wyzwisk wyrabiasz negatywne zdanie o sobie i poglądach przez siebie reprezentowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
carssc Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal 02.12.06, 12:09 Co z tego że wybudowano nowy tunel skoro nie można nim przejechać ? Co nam po > trasie siekierkowskiej do nikąd ? Co po nadal nie skończonej Górczewskiej? Nie > mówiąc już o tym że za tą kasę można by mieć dwa razy tyle inwestycji... :))), hoho widzę, że się dawno w Warszawie nie było. Trasa siekierkowaksa jeździ, robią to nią codziennie, na górczewskiej też byłem i działa, tylko pytanie czemu to tak długo trwało i dopiero na zakończenie kampanii wyborczej coś się naprawdę tam zaczęło robić. Nie przepadam za Hanią, jednak nie będę wymyślał, czego to Ona nie zrobi, ma cztery lata. Pewne jest, że Kaczyński 4 lata zmarnował i dlatego dostał po nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecs Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:56 > :))), hoho widzę, że się dawno w Warszawie nie było. Trasa siekierkowaksa > jeździ, robią to nią codziennie, na górczewskiej też byłem i działa Oczywiście :) tak się składa że Górczewską jeżdżę i chodzę codziennie (mieszkam w pobliżu Tesco) i jak dla mnie nadal nie jest skończona (jakbyś miał problemy ze zlokalizowaniem tego odcinka to jest to 200metrów dojazdu do skrzyżowania Górczewska/Powstańców w kierunku centrum). Co ciekawego powiesz o tunelu przy dw. zachodnim ?(po co był budowany i dlaczego nie służy projektowym użytkownikom). Czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajag Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:05 Pytam się po raz drugi co zostało po PiS-ie? NIC NIC NIC NIC NIC Przez 4 lata NIC!!! Wolę inwestycje przepłacane niż ZERO jakichkolwiek inwestycji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.aster.pl 02.12.06, 12:49 Uwaga! Skup się!! Wymieniam kilka z pozostałości po PiS: - naprawione nawierzchnie 3/4 warszawskich ulic, - przejezdna trasa siekierkowska - rozgrzebany przez PO i wreszcie zakończony przez PiS wiadukt na marynarskiej - rozgrzebany przez PO i wreszcie zakończony przez PiS wiadukt w al. jerozolimskich - uporządkowana sytuacja wspólnot mieszkaniowych, które już nie są zależne od miasta - uporządkowana sytuacja własnościowa gruntów miejskich - masa pieniędzy w kasie miasta ze sprzedaży gruntów na przetargach a nie po kryjmu jak to było za POSLD itd..... Mam wymieniać dalej przyjezdny dyletancie ??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trop Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.aster.pl 02.12.06, 18:55 A więc przyjezdna dyletantko skoro już się przedstawiłaś. Wymieniłaś dwie inwestycje które PO/SLD nie skończyło bo upłyneła ich kadencja(zaczeły się niewiele wcześniej) natomiast Kaczyński potrzebował, aż 2 lat żeby to skończyć(wow!) Przejezdna Trasa Siekierkowska? Wow 500metrów trasy przez 4 lat to chyba rekord! Uporządkowana sytuacja Wspólnot Mieszkaniowych? Może w Gorzowie u Ciebie w domu. Grunty miejskie jeszcze nigdy nie były tak rozwalone jak obecnie. 0 pieniędzy w kasie miasta ze sprzedaży gruntów. O czym ty mówisz. Popatrz sobie na założenia budżetu i na jego wykonanie. W dodatku przez Kaczkę Warszawa płaci dużo większe Janosikowe przez co m. innymi jest dwa razy bardzie zadłużona niż 4 lata temu. Wymień te ulice które według Ciebie zostały tak świetnie wyremontowane i to w takiej ilości?! Ciekawe czy wiesz co to jest frezowanie? Jak się dowiesz to nie będzie pisała o remontach ulic. Wyfrezowana jest np. Grochowska...już pojawiają się pierwsz oznaki zużycia...w rok po tak zwanym remoncie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecs Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:02 Za co te inwestycje miałyby być ? Wszak jakoś trza kredyciki po piskorczykach pospłacać nie sądzisz ? To dla odmiany: CO ZOSTAłO PO KOALICJI PO-SLD ?Wymień wszelkie znane Ci ważne dla miasta inwestycje wykonane terminowo bez niedoróbek i przepłacania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.aster.pl 02.12.06, 12:31 Na gwalt przed wyborami to oddano ostatnio wiadukty na Starzynskiego i w Al. Jerozolimskich. Sciagajac robotnikow z innych budow, byle tylko komisarz Kaz mial sie czym wykazac. To chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallenrod Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjalni.. IP: *.chello.pl 02.12.06, 06:52 Zapalmy świeczkę nad Warszawą...patrzmy na ręce nowym władzom...aby wkrótce oddać rządy komisarzom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będą kradli znowu! No to oficjalnie będzie dzisiaj koalicja PO-SLD. IP: *.chello.pl 02.12.06, 07:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajag Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:12 Kaczyński już przebiera nóżkami, żeby wtrynić komisarza w Warszawie? Niczym dla niego są wyniki demokratycznych wyborów! A sygnał poszedł jasny dość PiS-uarów w Warszawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brona Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz stanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 08:54 Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz stanie sie zakładnikiem układów? Nie chodzi tu o "układ warszawski", ale o pozostałe. Czekam na realizację obietnic wyborczych w sprawach organizacyjnych i kadrowych! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz stanie się 02.12.06, 12:10 Na pewno nie będzie aż takim zakładnikiem jak premier kłamczyński, który musiał się zaprzedać faszystom i pezetpeerowcom, żeby utzymać władzę, na którą jest chory. Nie zapominaj, że HGW plus radni PO mają łącznie bezwzględną większość i nikogo się słuchać nie muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecs Re: Czy Hanna Gronkiewicz-Waltz stanie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:15 > Nie zapominaj, że HGW plus radni PO mają łącznie bezwzględną większość i > nikogo się słuchać nie muszą. Taak ? To dlaczego są jakiekolwiek rozmowy o koalicji z lewicą ? O ile dobrze pamiętam to względna większość owszem jest ale połowy głosów nie ma. Wiec sami to mogą tylko blokować, żeby cokolwiek budować muszą pytać się o zgodę innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Kto głosował na bufetową IP: *.crowley.pl 02.12.06, 10:30 Czytam posty i oczom nie wierzę! Nagle warszawiacy przypomnieli sobie niechlubne rządy Piskorskiego i to że w PO warszawskiej siedzą ci sami "biznesmeni" co przedtem. Pamięć trzeba było sobie przewietrzyć przed wrzuceniem kartki do urny. Na HGW zagłosowały komuchy, ale jest ich za mało żeby wygrała. Hania odda uprawnienia dzielnicom i stare wróci. Łapówki rozkręcą interesy, a urzędnik wygłodzony przez 4 lata będzie brał jak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie IP: *.chello.pl 02.12.06, 11:45 nowe dzielnice typu Ursynów. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Do Pisuarow nigdy wam Warszawy nie oddamy 02.12.06, 12:46 wasze miejsce jest na śmietniku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufet już otwarty Za to wasze u boku żywych trupów... IP: *.chello.pl 02.12.06, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: ... z PZPR... 02.12.06, 13:27 dzieci dajcie spokój nie jesteśmy w piaskownicy .. pokażcie ze potraficie konstruować coś więcej niż pyskówkę ... Może jakieś argumenty ?? K_R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecs Re: Do Pisuarow nigdy wam Warszawy nie oddamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:34 Uzasadnij Widać właśnie jak bardzo zależy Ci na interesie miasta. Tylko dlatego, że HGW jest z PO na nią głosowałeś? Wybory prezydenta miasta to jedne z niewielu wyborów gdzie głosujemy na konkretnego człowieka i za 4 lata będziemy mogli Go podliczyć. A to że ten człowiek należy do partii X i pochodzi z zupełnie innego miasta jest naprawdę nieważne, to ma być Gospodarz przez duże G (patrz Sokrates Starynkiewicz). To ma być osoba która w kolejnych wyborach po swoich rządach zdobędzie poparcie takie jak zdobył Dutkiewicz we Wrocławiu. Jak myślisz, za co dostał 80% głosów ? Za to że nie należy do PiS czy za rzetelną prace którą wykonał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to się skończy Nigdy jej nie mieliście. Teraz tylko dzięki IP: *.chello.pl 03.12.06, 21:21 poparciu Stoltzmana i Bermana. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie 02.12.06, 13:25 dziwne robiłeś jakiś sondaż ze wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek niejadek Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie IP: *.aster.pl 02.12.06, 13:32 Nie trzeba robić sondaży inteligencie.Takowy był już dawno zrobiony i zaprezentowany nawet w GW. Wynikkało z niego jasno, że HGW miała największe poparcie w dzielnicy Ursynów i Białołęce.....więc tam gdzie zamieszkują przyjezdni chcący stopić się z rodowitymi Warszawiakami i uważający siebie samych za inteligentnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie 02.12.06, 13:51 +dziękuje za tego intyligenta .. masz mżoe gdzieś linka do tego sondarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka_mokotów Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie IP: *.aster.pl 02.12.06, 13:59 Najpierw znajdź linka do słownika języka polskiego i zerknij jak się pisze słowo "sondaż" :-)) Typowy poziom wyborcy PO dla którego wszyscy są głupkami a on inteligentem :-)) GRATULACJE!!! :-))) buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:07 ale skoro nie potrafisz sam się posługiwać internetem to dam Ci linka wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbpKandydatObwody.html?kandydat=8a8a8a830e55d6fd010e55f6bff40028 mam nadzieje, ze spojrzysz w odpowiednia kolumne. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie 02.12.06, 14:17 dziękuję za linka .. dane istotnie ciekawe... tylko jedno ale: rzeczywiście ursynów ma największe procentowe poparcie Gronkiewicz aczkolwiek to na Pradze-Poł i Mokotowie ilośc oddanych głosów jest większa Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie 02.12.06, 14:19 Dziękuję bardzo z zwrócenie uwagi. cały czas także bede miał nadzieje ze jednak w końcu nauczysz sie pewnych zasad kultury i nie będziesz wszystkich obrażać tylko dlatego że mają odmienne od twoich poglądy. K_R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:24 Wyjasnie Ci, ze zasady ortografii to nie sprawa poglądów :-) Zwyczajnie należało się tego nauczyć w szkole podstawowej. Przepraszam, że czujesz się obrażony swoją niewiedzą na tematy podstawowe....ale wybacz....to nie jest moja zasługa...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie 02.12.06, 14:32 nie tobie odpowiedałem ...ale jak chcesz ze mną podyskutować to zapraszam cie do przerwanego wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=53230800&a=53249124 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek i Jolka Re: Kto głosował na bufetową -przyjezdni, głównie IP: *.aster.pl 02.12.06, 14:37 katarynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajag Re: Kto głosował na bufetową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:09 No PiS-owscy Urzędnicy mieli się dobrze. Dyrektorzy spółek miejskich wzieli właśnie nagrody od Pajacyka po 40tys. na łebką a Burmistrzowie i wiceburmistrzowie po 10tys. złotych na łebka. Za Piskorskiego nagrody były dużo mniejsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Kto głosował na bufetową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:44 Czy Ty kolezanko z debilem na rozum sie zamienilas. Kaczynski zabral uprawnienia dzielnicom. W Ratuszu brali lapowky ale i tak byl zastoj bo 1 ratusz musial robic za wszystkie dzielnice. Przez to przez 4 lata miasto po prostu stanelo. A Tobie zal???? Bierz i Ty kradnij jak Cie zlapia to Cie posadza i taki bedzie final!!!! Pranie mozgow Wam Kaczor zrobil nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka pora posprzątać po kaczkach IP: *.akron.net.pl 02.12.06, 11:58 i zerknąć, co kombinowały po cichu Odpowiedz Link Zgłoś
catch_ya Niszczarki. 02.12.06, 12:04 Podobno w ostatnim czasie zakupiono kilkadziesiat nowych niszczarek gdyz te ktore sie ostaly juz nie wyrabialy z niszczeniem dokumentow po rzadach jednego z kaczkodanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar mleczny Po rządach Święcickiego i Piskorza oraz Kozaka, IP: *.chello.pl 02.12.06, 12:50 nie wystarczały piece gazowe do palenia faktur, umów itp. dowodów korupcji... Odpowiedz Link Zgłoś
kolo761 Re: Niszczarki. 05.12.13, 12:52 Pewnie to były Chińskie tandety bo nie potrafią rozpisać przetargu jak należy... tylko i wyłącznie niszczarki Kobra lub niszczarki HSM Securio Polecam niszczarki dokumentów w sklepie niszczarki.org catch_ya napisała: > Podobno w ostatnim czasie zakupiono kilkadziesiat nowych niszczarek gdyz te kto > re sie ostaly juz nie wyrabialy z niszczeniem dokumentow po rzadach jednego z k > aczkodanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjalni.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:12 gratulacje Haniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Gratulacje !!! 02.12.06, 12:27 Wreszcie Warszawa znalazła się w kompetentnych rękach. Nie chcemy syreny z kaczym dziobem, proszę pokazać co kaczki pozamiatały pod dywan. Tutaj ciekawy artykuł o działaności Lecha Aleksandra Niewielkiego: www.nie.com.pl/art6300.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Gratulacje pani HGW i panie Miller !!! IP: *.aster.pl 02.12.06, 12:54 A tutaj artykuł o działalności aktualnej ekipy HGW :-) ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp Przeczytaj bo z pewnością Cie to zainteresuje wsiowy chłopaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trop Re: Gratulacje pani HGW i panie Miller !!! IP: *.aster.pl 02.12.06, 18:57 Za ile osób jeszcze się podpiszesz i podasz ten link. Połowa odpowiedzi w tym wątku to twoje podawanie linku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufet warszawski O widzę jest jeszcze lepiej - sajuz Urbana z bufe- IP: *.chello.pl 02.12.06, 19:01 tową. Wiadomo jedna "gmina"... Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjalni.. 02.12.06, 12:27 Chce wierzyc,ze prezydentura Hany Gronkiewicz-Waltz w Warszawie bedzie poczatkiem drogi ku madrym i nowoczesnym rzadom w stolicy.To "babka z charakterem" i przed nikim sie nie ugnie,ani przed blizniakami ani przed Tuskiem (Rokita to rodzaj "schizofrenicznego popapranca",jakby powiedzial Walesa).Wydaje mi sie,ze obecnie jakosc rzadzenia jest duzo lepsza w duzych miastach (bez wzgledu na polityczna koaligacje prezydentow niz rzadu centralnego).Mieszkancy duzych miast juz zrozumieli czym sa rzady nieudacznikow.Warszawa i Krakow dobitnie to potwierdzily. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke książka o kaczych rządach w Warszawie 02.12.06, 12:30 prawica.net/index.php?q=node/1319 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Menażeria się szykuje,wstają upiory z martwych, IP: *.broadband.pl 02.12.06, 12:46 jeżeli te familie się potwierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufet mleczny To nie menażeria to prawdziwe zoo. IP: *.chello.pl 02.12.06, 12:49 Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To nie menażeria to prawdziwe zoo. 02.12.06, 12:59 Koń, świnia, kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Kondolencje dla miasta Wa-wy! IP: *.chello.pl 02.12.06, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Do tchórzy mocherowych z Pisuaru! 02.12.06, 13:23 Dlaczego boicie się zalogować, czyżby wasz guru z kotem wam tego zabronil?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar "Micwa" Mój kot pije Whiskey, pacanie, a twój w mózgu IP: *.chello.pl 02.12.06, 14:59 tylko denaturat, czyli tzw. "dyktę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjalni.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:28 Wizerunek warszawskiej przekupki, nie za bardzo mi odpowiada. Wolę lwowiaków, i mądrzejsze, i milsze dla ucha charaktery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Wyjcie PiSiory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:28 Wyjcie głośniej, to miód na moje uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan 32 Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjalni.. IP: *.195.am.szczecin.pl 02.12.06, 13:33 Hania wywal spady po kaczorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bufetowa Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.aster.pl 02.12.06, 13:38 Nie martw się....wywali....przecież musi zrobić miejsce dla komunistycznych spadochroniarzy typu Święcicki, Miller...itd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepperoid ten PiSk działa na mnie kojąco IP: *.jjs.pl 02.12.06, 13:48 dawaj jeszcze! o dziadku Tuska też może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Co ich tak ciągnie do tego Starzyńskiego? IP: *.aster.pl 02.12.06, 13:46 Urzędnik dobry, OK, i człowiek porządny. Ale chyba dziwny w charakterze wzorca dla DEMOKRATYCZNEGO prezydenta Warszawy. Starzyński został narzucony Warszawie jako komisarz, o czym pani HGW chyba wie. Może jeszcze odwoła się do innej zasłużonej dla Warszawy postaci - prezydenta Starynkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haen Re: Co ich tak ciągnie do tego Starzyńskiego? IP: *.chello.pl 02.12.06, 14:02 Niech ta ekumeniczna Bozia Hankę oświeci i da jej natchnienie rządzenia tak, jak to robił Starynkiewicz. Prawosławny zresztą. Ten każdą prawie cegłę ogladał, żeby filtry zbudować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar mleczny Starzyński był komisarzem Warszawy nieco IP: *.chello.pl 02.12.06, 14:49 podobnie do Kazika, więc o co bufetowej chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Warszawa wolna od kaczyńca - nareszcie 02.12.06, 13:48 Dziś Warszawa - jutro cała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek z W.czySS? Raczej "Dziś Warszawa, jutro cały Reich". IP: *.chello.pl 02.12.06, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzbarglik Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjalni.. 02.12.06, 13:56 Kaczor rzeczywiście się nie ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jks Re: Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjal IP: *.120.128.152.revip2.asianet.co.th 02.12.06, 15:43 Gość portalu: pepe napisał(a): > No to Kaczor sie nie ucieszy:) Oj tak, ja za to ciesze sie ogromnie:) Poniedzialek, dzien po wyborach, przyspieszonym tempem: komputer ON -> OS -> Firefox -> gazeta.pl.. i usmiech od ucha do ucha:) Brawo Hanka! Kaczory na ksiezyc. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufetowa Ile tym razem "zawiną" publicznej kasy PO i SLD? IP: *.chello.pl 02.12.06, 15:49 Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Życzę Wam,warszawiacy,żeby od dziś się milej żyło 02.12.06, 16:19 w Stolicy. Warszawa naprawdę może być piękna i wygodna. Jak czytam te bluzgi zawiedzionych wynikami wyborów zwolenników kaczystowskiego ancien regime - to coraz mniej sie dziwię, że cztery minione lata zostały zmarnowane na podsrywki, kłótnie i dąsy. Bo to własnie osoby o takiej mentalnosci rządziły sie w tym mieście i przepychały jak drób na grzędzie. I nie dziwię się też wynikowi wyborów. Przegraliscie? To dziób w ciup i przyłaczcie się do pracy dla miasta. Warszawie nie nie jest potrzebne wymyślanie coraz to nowych epitetów. Potrzebne są nowe mosty, obwodnice, metro, remonty dróg, wod-kan i wiele innych, bardzo konkretnych i zupełnie bezpartyjnych, ale za to dobrze przemyslanych i zorganizowanych działań. Polsce wystarczy kłótni i wzajemnego obrażania się oraz paraliżu decyzyjnego na poziomie władz państwowych. A co komu w koalicji byle jak rządzacej państwem przeszkadza, że wioski, miasta, gminy, infrastuktura komunikacyjna, gospodarka beda sie rozwijać? Ludzie mają jedno życie i wystarczy tego zacofania co nam komuchy narobiły, już naprawdę moglibyśmy się zająć odrabianiem strat i doganianiem Europy a nie ciagłymi waszymi kłótniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile ukradną? Ancien regime to dopiero wrócił - PO + SLD. IP: *.chello.pl 02.12.06, 16:38 Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Ancien regime to dopiero wrócił - PO + SLD. 02.12.06, 16:52 widzę że kolega lubuje sie w merytorycznych odpowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Życzę Wam,warszawiacy,żeby od dziś się milej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 07:01 Kumie to jest to. Tak trzymać. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Kiedy zrobi sobie lifting? Przeciez nie jest IP: *.hsd1.ma.comcast.net 02.12.06, 20:04 podobna do tych zdjec sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kiedy zrobi sobie lifting? Przeciez nie jest 02.12.06, 21:29 Gość portalu: Jurek napisał(a): > podobna do tych zdjec sprzed lat. *************************************** Startowała wyborach na prezydenta miasta, a nie na wybiegu miss polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufet to bufet! Przecież robiła przed wakacjami ale i tak jej nie IP: *.chello.pl 02.12.06, 22:11 pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefowa bufetowej Re: Przecież robiła przed wakacjami ale i tak jej IP: *.teledisnet.be 02.12.06, 22:45 nie wiedzialam ze w waszym barze bylo zaplanowane dzis zebranie gluchoPiSow??? po kaczkach woda splywa to i po fanach najpiekniejszej "bufetowej" Warszawy tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO+SLD=PRL bis Bufetowa rrrrrrewolucja w korupcji - więcej, IP: *.chello.pl 03.12.06, 07:35 szybciej, głębiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam co za zdjecie, ojejku, kuci buci IP: *.ip.adam.com.au 03.12.06, 07:22 Widac po zdjeciach kogo wybiorcza faworyzuje, a kogo zwalcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Creb Dziś Hanna Gronkiewicz-Waltz zostanie oficjalni.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:32 Pani Prezyden, glosowalem na Pania 2 razy i mam do Pani prosbe. Prosze pociagnac do odpowiedzialnosci autora zasypania przejscia podziemnego pod Krakowskim Przedmiesciem. Bylem dzis w szkole i o zgrozo!!!!!! Nawet jesli maja tam jezdzic tylko autobusy i taxi jak na Nowym Swiecie, to i tak przejscie jest potrzebne. KOMU TO PRZESZKADZALO!!!!!. Niedawno przyjechali znajomi z Gdanska, i o godz. 22.00 nie mielismy gdzie pojsc na kawe, a tam moglyby powstac kafejeki. A co z NASZYMI pieniedzmi, ktorymi byly na szczescie juz komisarz nagradza kumpli na odejscie, czy nie da sie tego cofnac? Creb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von chomicz krasnoludki_bufetowe_DTC prezesi_skinodupki IP: *.range217-43.btcentralplus.com 03.12.06, 22:37 i co tu wybrac jak na szczescie jest sie w londynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile zachachmęcą? PO + SLD już oficjalnie, bez owijania w bawełną, IP: *.chello.pl 05.12.06, 09:46 jak było przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd i hańba! Re: PO + SLD już oficjalnie, bez owijania w bawełn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.06, 19:49 Więcej niż Święcicki, Piskorski i Kozak wraz z komunistami. Odpowiedz Link Zgłoś