Gość: makler IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 09:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: 195.116.201.* 16.05.01, 10:10 Dla mnie całkiem ok. jest wieżowiec Daewoo. Niporozumieniem jest zaś Reform Plaza, który przypomina mi express do kawy, albo mikser do owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 10:14 ciekaw jestem drapacza PZU, będzie wysokością bardzo zbliżony do Warsaw Trade Tower Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: WTT i WFC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 10:45 Gość portalu: makler napisał(a): > ciekaw jestem drapacza PZU, będzie wysokością bardzo zbliżony do Warsaw Trade > Tower Moje ulubione drapacze to Warsaw Trade Tower i Warsaw Financial Center. Zaś co do wybudowanego przez Turków Reform Plaza, to jest to chyba z ich strony zemsta za odsiecz wiedeńską... (i to koło hotelu Sobieski...) Pozdrowienia NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuno Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 10:48 a gdzie można zobaczyć jak będzie wyglądał hotel Inter Continental na Emili Plater ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: Projekt Hotelu Inter-Continental IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 16:30 Gość portalu: nuno napisał(a): > a gdzie można zobaczyć jak będzie wyglądał hotel Inter Continental na Emili > Plater ?? Podaj maila, to Ci zeskanuje i prześlę. Pozdrawiam NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuno Re: Projekt Hotelu Inter-Continental IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 17:36 Gość portalu: nocoment napisał(a): > Gość portalu: nuno napisał(a): > > > a gdzie można zobaczyć jak będzie wyglądał hotel Inter Continental na Emil > i > > Plater ?? > nuno2000@wp.pl baaaaaaaaardzo dziękuje i pozdrawiam!!!!!!!!!!! > Podaj maila, to Ci zeskanuje i prześlę. Pozdrawiam > > NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: *.sympatico.ca 16.05.01, 21:37 Najlepiej idz na www.skyscrapers.com, tam maja zdjecia prawie wszystkich zaplanowanych Warszawskich drapacz chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 14:06 W Warszawie są drapacze chmur??? Wymienionych kandydatów określił bym raczej mianem wysokich budynków. Odpowiedz Link Zgłoś