Dodaj do ulubionych

Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 09:55
Obserwuj wątek
    • Gość: Warschau Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: 195.116.201.* 16.05.01, 10:10
      Dla mnie całkiem ok. jest wieżowiec Daewoo. Niporozumieniem jest zaś Reform
      Plaza, który przypomina mi express do kawy, albo mikser do owoców.
      • Gość: makler Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 10:14
        ciekaw jestem drapacza PZU, będzie wysokością bardzo zbliżony do Warsaw Trade
        Tower
        • Gość: nocoment Re: WTT i WFC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 10:45
          Gość portalu: makler napisał(a):

> ciekaw jestem drapacza PZU, będzie wysokością bardzo zbliżony do Warsaw Trade
          > Tower

Moje ulubione drapacze to Warsaw Trade Tower i Warsaw Financial Center. Zaś co do
          wybudowanego przez Turków Reform Plaza, to jest to chyba z ich strony zemsta za
          odsiecz wiedeńską... (i to koło hotelu Sobieski...) Pozdrowienia

NO COMMENT
    • Gość: nuno Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 10:48
      a gdzie można zobaczyć jak będzie wyglądał hotel Inter Continental na Emili
      Plater ??
      • Gość: nocoment Re: Projekt Hotelu Inter-Continental IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 16:30
        Gość portalu: nuno napisał(a):

> a gdzie można zobaczyć jak będzie wyglądał hotel Inter Continental na Emili
        > Plater ??

Podaj maila, to Ci zeskanuje i prześlę. Pozdrawiam

NO COMMENT
        • Gość: nuno Re: Projekt Hotelu Inter-Continental IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 17:36
          Gość portalu: nocoment napisał(a):

> Gość portalu: nuno napisał(a):
          >
          > > a gdzie można zobaczyć jak będzie wyglądał hotel Inter Continental na Emil
          > i
          > > Plater ??
          >
          nuno2000@wp.pl baaaaaaaaardzo dziękuje i pozdrawiam!!!!!!!!!!!
          > Podaj maila, to Ci zeskanuje i prześlę. Pozdrawiam
          >
          > NO COMMENT

• Gość: Peter Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: *.sympatico.ca 16.05.01, 21:37
        Najlepiej idz na www.skyscrapers.com, tam maja zdjecia prawie wszystkich
        zaplanowanych Warszawskich drapacz chmur.
    • Gość: maciek Re: Jaki jest najładniejszy drapacz chmur w WARSZAWIE ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 14:06
      W Warszawie są drapacze chmur??? Wymienionych kandydatów określił bym raczej
      mianem wysokich budynków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka