rolinek 04.11.07, 15:30 czy ktoś wie, dlaczego od 1.XI. nie mozna dodzwonić się na citiphone do Citibanku? Numer wolny, ale brak połączeń z dalszymi informacjami, jak również z konsultantem? Awaria systemu, czy inne przyczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: citiphone 04.11.07, 15:49 Inni mogą. Może masz coś na łączach między twoim, a ich operatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
rolinek Re: citiphone 04.11.07, 16:20 a to ciekawe, bo próbowałem i ze stacjonalnego i komórki, a to są różni operatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katy Re: citiphone IP: *.chello.pl 04.11.07, 16:59 jan-w to chyba pracownik citi bo ja mam to samo. Czekam do poniedziałku, może się coś wyjasni. Dobrze,że nie muszę załatwiać nic pilnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: citiphone 04.11.07, 17:22 Jasne. Citi, Agory itd. A który numer wam nie działa? Ja wczoraj korzystałem. Zresztą większość rzeczy można załatwić przez internet, więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
rolinek Re: citiphone 04.11.07, 17:34 ja też dzwonię. 0-801-32-2484 /lub 033-692-2484/ Słucham nagrania naciskam 1 i "ponów"próbę. itd. naciskam 0 /do konsultanta/ tylko cisza. A jesli idzie o internet to przy takich problemach z telefonem, wolę nie próbować. Niedawno na forum było o bankomacie /akurat na kartę Citibanku/. A jak sprawdzałeś/aś/ działanie połączenia? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: citiphone 04.11.07, 17:41 Ze sprawdzałEŚ to chyba nietrudno zauważyć ;-) Wybrałem w telefonie pozycję Citibank, a potem kilka kolejnych pozycji, klawiaturą. Co ma wspólnego citibank online, z problemami z bankomatem? Odpowiedz Link Zgłoś
rolinek Re: citiphone 04.11.07, 17:54 a co to jest pozycja Citibank? Bo ja po wykręceniu nr mam powitanie i podane różne opcje oznaczone kolejnymi nr. /ale nie znam pozycji Citibank/ No i co się dzieje po nacisnięciu jakiejś opcji.??? Co ma wspólnego? Kwestię ZABEZPIECZEŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: citiphone 04.11.07, 18:02 Pozycja citibank, to pozycja w mojej książce telefonicznej pod którą jest zakodowany numer. Po naciśnięciu 1 - masz obsługę w języku polskim, po kolejnej 1 - obsługę kart kredytowych itd zgodnie z opisem. Zabezpieczenie Citibank online, nie ma absolutnie nic wspólnego z wadliwym działaniem bankomatu, który przecież nie jest obsługiwany przez citibank. To że problem miał posiadacz takiej karty, nie ma z tym nic wspólnego.Jeśli jednak masz takie kłopoty, podaj mi numer swojej karty i ipin (może być e-mailem), a ja już wszystko za ciebie załatwię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: citiphone 04.11.07, 18:08 Ja dzwoniłem wczoraj i było ok, tyle tylko,że ja na 0800... Odpowiedz Link Zgłoś
rolinek Re: citiphone 04.11.07, 18:20 na 0 800.. ???? do Citibanku??? kpisz, czy o drogę pytasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: citiphone 04.11.07, 18:46 Voyager747, ma rację. Jest także numer rozpoczynający się na 0,800 do Citiphone. Odpowiedz Link Zgłoś
rolinek Re: citiphone 04.11.07, 18:08 i co jeszcze podać? Nareszcie coś mnie dziś rozśmieszyło. Nie rozwiązało to mojego problemu z połączeniem, ale jest mi chociaż wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
rolinek Re: citiphone 04.11.07, 18:53 zapomniałeś o dacie urodzenia i nazwisku panieńskim matki. A kartę prześlę ci pocztą - na adres domowy. Jak juz konto opróżnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katy Re: citiphone IP: *.chello.pl 04.11.07, 19:09 ja tez nie znam nr na 0 800.... Możecie podać? chyba nie jest zastrzeżony? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: citiphone 04.11.07, 19:42 Podać oczywiście mogę, ale nic ci to nie da. To nie jest numer dla takich cieniasów jak my ;-) www.online.citibank.pl/portal/index_pl.jsp?pageID=citiplwlnav&lNavID=7&fDisp=Y&hDisp=Y&noFrame=Y&tNavID=8&contentID=PLCGserbanko&zobac=PLbelowmenu8_7_1 Odpowiedz Link Zgłoś