bez560 10.04.08, 22:02 Szanowny Sąsiedzie...przepraszam że i tym razem zagłusze chwilkę wolnej soboty (jak poprzednio- w ciągu dnia!)niesety będę wiercił około 20 min.Pewnie dojdzie to do odpowiedniej osoby! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez560 Re: wiertarka... 10.04.08, 22:11 ten sam Pan...zwrócił kiedyś uwagę sąsiadce , u której reklamowano drzwi w biały dzień a do mnie wstąpił również w sobotę bo niby przeszkadzało wiercenie!..Zapomniało się już widocznie odn.remontów.Brak czasem słów co do ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
thekristo Re: wiertarka... 12.04.08, 14:36 A nie prosciej byłoby pojśc do sąsiada i mu o tym powiedzieć ,a nie pisac w eter? Brak odwagi czy to taki zwyczaj bloku 111? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bez560 Re: wiertarka... 14.04.08, 10:30 thekristo napisał: > A nie prosciej byłoby pojśc do sąsiada i mu o tym powiedzieć ,a nie > pisac w eter? Brak odwagi czy to taki zwyczaj bloku 111? > Pozdrawiam Jak już to jemu a nie mu...a po drugie to nie będę nigdzie chodził i zawiadamiał, ponieważ jest to zwykła sobota, napisałem to w innym sensie... Widzę że duzo rzeczy Panu na forum przeszkadza a przypomne że forum jest od tego, Pozdrawiam i mimo wszystko Zyczę Panu przemiłego Dnia-) Odpowiedz Link Zgłoś
bumi5 Re: wiertarka... 14.04.08, 16:23 A ja się wtrące, i wydaje mi sie ze nie ma co zaśmiecac tego forum tak mało istotnymi i informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś