Gość: kasia IP: *.chello.pl 29.10.03, 15:26 Mi dopieru po 8 próbach udało się zamówić taxi, która nie mam zamiaru nigdzie jechać. Jestem ciekawa reakcji kierowcy i pani telefonistki gdy powiem "strajk pasażera" ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bosa_i_nova Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? 29.10.03, 15:50 Życie Warszawy podaje, że niejaki pan Gołaszewski skrzyknął internautów i założył Komitet Obrony Warszawiaków przed Strajkami Taksówkarzy, czy jakoś tam... ale to chyba nie na FW. Może Onet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 16:19 Coz, ja na razie zamowilem tylko jedna taryfe na totalne zadupie, ale zaraz zadzwonie jeszcze gdzies ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 別跟我要 Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.int.warszawa.sint.pl 29.10.03, 16:38 Wczoraj osobiscie widzialem jak taxidriver z MPT dobijal sie na Instytu Fizyki na Hozej wieczorkiem, wiec widac zartownisi nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg [...] IP: *.chello.pl 29.10.03, 17:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? 29.10.03, 18:14 Niebezpieczne rozdwojenie jaźni, pani Meg! W swoim wątku Bóg, tutaj - chuje... PS. Niech jedno i drugie ma panią w swojej opiece w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
niech [...] 29.10.03, 18:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova [...] 29.10.03, 18:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.10.03, 18:25 przyłączyłem się dzisiaj do strajku pasażerów, zamówiłem trzy taxówki na lewe adresy, i ogłaszam tutaj wszystkim taxiarzom ze z kazdym dniem ich strajku moj bedzie rozszeżany o jedno lewe zamówienie:)), jeśli ktoś sie boi konsekwencji, ze dojdą do niego po numerze, podpowiadam ze w sieci idea mozna ukryc swoj numer telefonu w opcjach telefonu, albo po prostu mowic ze to strajk pasazerów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxikiller Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 18:57 Na razie mam na koncie 3 telefony ale to się na pewno zmieni.Polecam operatorkę z Express Taxi(9663),dosyć nerwowa jak się jej mówi"strajk klienta",kiedy ona oddzwania,że taksówka już czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 96-26 Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.chello.pl 29.10.03, 19:13 Ja tez im podrzuce mydło żeby się zchylili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxikiller Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.acn.waw.pl 30.10.03, 14:14 Dziś ok.17tej znowu zaczynam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 別跟我要 Skonczy sie tym, ze nie beda przyjmowac zamowien z IP: *.int.warszawa.sint.pl 30.10.03, 14:28 komorek szczeglnie z tak-takow start-pakow kupionych na wolumenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Skonczy sie tym, ze nie beda przyjmowac zamow IP: 172.16.3.* 30.10.03, 14:33 TO zmniejszy im się ilość klientów i o to chodzi... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś