Dodaj do ulubionych

KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA???

IP: *.chello.pl 29.10.03, 15:26
Mi dopieru po 8 próbach udało się zamówić taxi, która nie mam zamiaru nigdzie
jechać. Jestem ciekawa reakcji kierowcy i pani telefonistki gdy
powiem "strajk pasażera" ;-))))
Obserwuj wątek
    • bosa_i_nova Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? 29.10.03, 15:50
      Życie Warszawy podaje, że niejaki pan Gołaszewski skrzyknął internautów i
      założył Komitet Obrony Warszawiaków przed Strajkami Taksówkarzy, czy jakoś
      tam... ale to chyba nie na FW. Może Onet?
      • Gość: k Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 16:19
        Coz, ja na razie zamowilem tylko jedna taryfe na totalne zadupie, ale zaraz
        zadzwonie jeszcze gdzies ;)))
    • Gość: 別跟我要 Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.int.warszawa.sint.pl 29.10.03, 16:38
      Wczoraj osobiscie widzialem jak taxidriver z MPT dobijal sie na Instytu Fizyki
      na Hozej wieczorkiem, wiec widac zartownisi nie brakuje.
    • Gość: Meg [...] IP: *.chello.pl 29.10.03, 17:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • bosa_i_nova Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? 29.10.03, 18:14
        Niebezpieczne rozdwojenie jaźni, pani Meg!
        W swoim wątku Bóg, tutaj - chuje...
        PS. Niech jedno i drugie ma panią w swojej opiece w takim razie...
        • niech [...] 29.10.03, 18:15
          • bosa_i_nova [...] 29.10.03, 18:22
    • Gość: cv Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.10.03, 18:25
      przyłączyłem się dzisiaj do strajku pasażerów, zamówiłem trzy taxówki na lewe
      adresy, i ogłaszam tutaj wszystkim taxiarzom ze z kazdym dniem ich strajku moj
      bedzie rozszeżany o jedno lewe zamówienie:)), jeśli ktoś sie boi konsekwencji,
      ze dojdą do niego po numerze, podpowiadam ze w sieci idea mozna ukryc swoj
      numer telefonu w opcjach telefonu, albo po prostu mowic ze to strajk
      pasazerów:))
    • Gość: taxikiller Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 18:57
      Na razie mam na koncie 3 telefony ale to się na pewno zmieni.Polecam operatorkę
      z Express Taxi(9663),dosyć nerwowa jak się jej mówi"strajk klienta",kiedy ona
      oddzwania,że taksówka już czeka.
      • Gość: 96-26 Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.chello.pl 29.10.03, 19:13
        Ja tez im podrzuce mydło żeby się zchylili...
    • Gość: taxikiller Re: KTO Z WAS PROWADZI DZIŚ STRAJK PASAŻERA??? IP: *.acn.waw.pl 30.10.03, 14:14
      Dziś ok.17tej znowu zaczynam:)
    • Gość: 別跟我要 Skonczy sie tym, ze nie beda przyjmowac zamowien z IP: *.int.warszawa.sint.pl 30.10.03, 14:28
      komorek

szczeglnie z tak-takow start-pakow kupionych na wolumenie.
      • Gość: Adam Re: Skonczy sie tym, ze nie beda przyjmowac zamow IP: 172.16.3.* 30.10.03, 14:33
        TO zmniejszy im się ilość klientów i o to chodzi... :):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka