Dodaj do ulubionych

Jachnicki Inkaso

IP: *.krynica.net.pl / 195.116.43.* 16.11.03, 19:07
Firma Jachnicki Inkaso znajdująca się przy Domaniewskiej 41 w budynku TAURUS
doprowadza ludzi pokrzywdzonych przez dłużników do ostatecznej riuny.Pod
pretekstem windykacji długu wyłudza od poszkodowanych poważne sumy(w moim
przypadku 5000zł) po czym "wodzi za nos" przez kilka miesięcy, pobierajac
pieniądze z góry zakłada,że nie odzyska długu (świadczą o tym fakty, że nie
gromadzi odpowiednich dokumentów).Kiedy ośmieliłam sie upomnieć o owe 5000 zł
zostałam potraktowana jak intruz, nie wpuszczono mnie do Kancelarii,
rozmawiano ze mną tylko przez domofon.Nasłuchałam się impertynencji i
pozostałam w jeszcze gorszej sytuacji finansowej.Piszę ku przestrodze!
Omijajcie firmę Jachnicki Inkaso dużym szerokim łukiem!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola To nie wiedzialas ze kazda papuga to zlodziej ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 20:51
      • kixx Re: To nie wiedzialas ze kazda papuga to zlodziej 16.11.03, 21:04
        Nooo.
        A każdy złodziej to pijak
        • Gość: Cirrus Re: To nie wiedzialas ze kazda papuga to zlodziej IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.11.03, 22:02
          To samo miałem z Intruum Industitia, czy jakoś tak. Dałem im do windykacji 14
          faktur. Kazali płacic co miesiąc za to, że zajmują się moją sprawą. Oczywiście
          po sciągnięciu długu dodatkowe parę procent. Przestałem płacić, bo odzyskali
          JEDNĄ fakturę! W dodatku tę najmniejszą. Po kilku miesiącach przysłali wykaz
          moich "długów". Straszyli sądami, komornikami itp. Po chamsku im powiedziałem,
          że nie poradzili sobie z "moimi" firmami to ja zobaczę jak oni sobie poradzą ze
          mną. I co? Odwalili się!!! A miał być sąd! to było około rok temu. Dwa lata
          temu nie uregulowalem należności z Plusem. Dostałem telefon od Industrii,że mam
          NATYCHMIAST zaplacić fakturę. Otwarcie powiedziałem, że mam ich w dupie i
          przytoczyłem wydarzenia z przed 2 lat. Pani odlożyła słuchawkę. Czekam........
          • Gość: wierzyciel Te w/w/ firmy plus firma Kruk to naciągacze! o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 05:08
      • Gość: P.S.J. Re: To nie wiedzialas ze kazda papuga to zlodziej IP: *.itpp.pl 17.11.03, 10:10
        Zwłaszcza że właściciel tej firmy NIE JEST ani adwokatem, ani radcą prawnym...
        po prostu nikim.
    • Gość: As Re: Jachnicki Inkaso IP: *.crowley.pl 17.11.03, 13:43
      Zgadza się mam dokładnie to samo - i ta sama sytuacja z brakiem mozliwości
      wejścia do firmy. Co więcej nie odpowiadają na pisma! A cały czas reklamują się
      w Rzeczpospolitej. Może ktoś z prasy chciałby się temu przyjrzeć. Mam całą
      dokumentację. Podpisałem celowo umowę na czas określony (3 miesiące) po czym
      powinien nastąpić zwrot zaliczki i choć minęło już pół roku - pieniędzy nie
      ma!!!!
    • Gość: buni Re: Jachnicki Inkaso IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.11.03, 21:53
      Spotkało mnie dokładnie to samo...wzięli pieniądze i mimo obietnic nie
      odzyskali nawet symbolicznej złotówki - do straconych pieniędzy dopisać mogę
      kolejne 5 tys. PLN dla kancelarii Jachnicki Inkaso - jedno co mnie buduje to
      to, ze atmosfera koło tej firmy się zagęszcza (vide dzisiejszy SuperExpress
      czy UWAGA na TVN) więc może już nikogo nie natną na pieniądze.

Pozdrawiam

• Gość: killer Re: Jachnicki Inkaso IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 23:58
      No to chyba nastepny nasz "rodak" do odstrzału!
      Dzięki takim skur..synom nasz kraj jest traktowany przez obywateli
      cywilizowanego świata jak dżungla a my jak głupie małpiszony.
      Może to i nie być bardzo uciążliwe dla niektórych, ale ja osobiście głupio się
      czuję gdy będąc gdzieś za granicą muszę się zastanawiać czy przyznać się do
      tego, że jestem Polakiem, choć Polakiem jestem całym swoim sercem.

Jeden cham żeruje na ludzkiej krzywdzie i gra na nosach ludziom, których
      oszukuje a inne żloby plaszczą te swoje tłuste tyłki przy korycie i spokojnie
      przyglądają się jak się tamten obławia... w końcu niebawem pewnie nachapie się
      już tyle, że będzie mógł zarzucić tę poniżającą działalność i dołączy do
      grona "wybrańców narodu".

I jak tu ich wszystkich kuźwa nie odstrzelić???
      Nawet jak już jakiegoś złodzieja dopadnie sprawiedliwość, to nagle okazuje
      się,że jest chory, albo w trakcie kradzieży był zamroczony albo
      niehumanitarnie potraktowany w trakcie aresztowania w związku z czym domaga
      się odszkodowania i przeprosin.

LUDZIE!!!
      Wam to odpowiada?
      Jak długo będziecie dawali się tak traktować??
      Jak długo będziecie przymykali oczy albo wmawiali sobie, że Was takie rzeczy
      nie dotyczą?
      A może wszyscy stąd wyjedziecie niebawem do "lepszego" świata pozostawiając
      ten kraj, kurwom i złodziejom oraz frajerom, którzy z miłości do tego kraju
      będą chcieli mimo wszystko tutaj pozostać???
      Czy naprawdę na takich trutniów jak pan Jachnicki i właścicieli firm, dzięki
      którym wspomniany naciągacz ma "pracę" musi pracować uczciwie całe stado ludzi?
      Nie ma na nich sposobu?
      JASNE, ŻE JEST! - zarżnąć wieprze i przerobić na paszę.
      I zrobić to wszystko publicznie z transmisją telewizyjną na żywo, żeby wszyscy
      podobni wiedzieli co ich czeka.
      Tyle, że nikt tak nigdy nie zrobi... :(
      Prędzej pomysłodawcę okrzykną świrem :P

A tak na marginesie - obiło mi się o uszy, że Jachnickiemu nikt nic nie zrobi,
      bo ma papiery od psychiatry. Podobno to taka moda teraz i najszybszy sposób
      zarobienia pieniędzy - załatwić sobie zółte papiery i kraść ile wlezie!
      Po raz kolejny więc tylko pozostaje takiego pajaca zatłuc na własną rękę!

Coś mi się wydaje, że niebawem w naszym zabsurdalizowanym kraju jednym z
      załączników do umów będzie aktualne zaświadczenie lekarskie z poradni zdrowia
      psychicznego wystawione dla każdej ze stron umowy.
      Oby tak dalej...

żałosne to wszystko
      • Gość: hej ! Re: Killer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 06:26
        Piszesz z Wrocławia. Zdaje się, że u Was jest siedziba firmy KRUK.KRUK od
        wierzytelności i ich dochodzenia (ściągania). Właściciele to brytyjczycy czyli
        przedstawiciele tego cywilizowanego świata , o którym piszesz dyskredytując
        Polskę. Sprawdż co za firma. Próba wyłudzenia na póbie wyłudzenia. Chamstwo i
        żerowanie na naiwnych emerytach i nauczycielach. Spokojnie, wbrew pozorom
        tutaj niewiele się różni Jachnicki od wielu firm tzw zachodnich. To bardziej
        od Prokuratury zależy czy pewnego dnia zajmie się taką firmą, któa bezprawnie
        nachodzi, obdzwania klienta często w sprawach nieistniejącyh wierzytelności
        • Gość: killer Re: Killer IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 08:41
          Z całym szacunkiem, ale chyba piszesz lekko nie na temat (przynajmniej nie
          mój).
          Możliwe, że jest tu i taka firma - nie miałem z nią do czynienia. Zresztą to
          bez znaczenia. To, że zanlazł się przedstawiciel tego "bardziej cywilizowanego
          świata", który też kradnie (rękami Polaków zresztą), to nie jest powód ku
          temu, żebyśmy w naszym kraju tolerowali powszechne złodziejstwo.
          Powiem więcej: jeśli faktycznie firma KRUK pojawiła się na naszym rynku tylko
          i wyłącznie z zamiarem wyłudzania pieniędzy, to nie wynika to z niczego innego
          jak tylko ze zgromadzonych wcześniej informacji o powszechnie panującym w
          naszym kraju bezprawiu. Jeśli więc pokażemy, ż enie tolerujemy rodzimych
          szumowin to i z zewnątrz nie będą do nas tacy kombinatorzy ściągać.
          A swoim pisaniem nie miałem najmniejszego zamiaru dyskredytować Polski.
          To o czym piszę to patologie, których nie utożsamiam z Polską tylko raczej z
          bandą degeneratów nazywających siebie Polakami. I to ich chciałbym unicestwić
          a nie nasz kraj.
          Poczytaj uważnie, drogi hej'u, co napisałem i postaraj się zagłębić nieco w
          sens tej mojej pisaniny - mam nadzieję, że utożsamisz się choć z częścią moich
          poglądów.

pozdrawiam
    • almira Re: Jachnicki Inkaso 19.11.03, 13:16
      W TVN był o tym program parę dni temu, Pan Jachnicki leczy się u psychiatry i
      ma żółte papiery, więc nie ma się co dziwić.

• Gość: Stefek nie rozumiem jednego IP: *.pp.com.pl / *.pp.com.pl 19.11.03, 23:37
        piszecie, ze was nie chciano wpuścić do firmy, że rozmawiano przez domofon. to
        co z problem powiedzieć przez domofon, ze chceciebyć klientami, że macie
        sprawę, że wyczytaliście w Rzepie itp.
        A jak już wpuszczą do Kancelarii to OKUPOWAĆ !!!
        • almira Re: nie rozumiem jednego 20.11.03, 11:15
          Z tego co pokazali w TVN to oni nie wpuszczaja zadnych klientow jezeli nie byli
          umowieni.

Gość portalu: Stefek napisał(a):

> piszecie, ze was nie chciano wpuścić do firmy, że rozmawiano przez domofon.
          to
          > co z problem powiedzieć przez domofon, ze chceciebyć klientami, że macie
          > sprawę, że wyczytaliście w Rzepie itp.
          > A jak już wpuszczą do Kancelarii to OKUPOWAĆ !!!
        • Gość: gaga Re: nie rozumiem jednego IP: *.krynica.net.pl / 195.116.43.* 20.11.03, 18:46
          Juz spieszę Ci donieść, że okupować też sie nie da, bo po trzymają "goryli",
          aby bardziej stanowczych usunąć siłą.Na moją propozycję, aby umówić się na
          konkretny termin pan Śliwiński, który jest w tej firmie dyrektorem (ostatnio
          przeczytałam, że Jachnicki sprzedał mu firmę Jachnicki Inkaso)zadał mi głupie
          pytanie: "ale po co?". I tak tematu nie odpuszczę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka