Dodaj do ulubionych

Co wybrać

IP: 195.216.250.* 12.03.09, 13:53
Proszę o pomoc dla mnie - mam do wyboru Restauracja Bazyliszek lub
pub LOLEK - znajomi przeyjeżdzaja w soboę czyli 6 dorosłych 4
dzieci - wiem ze szału Lolek nie robi ale jedzenie podobno dobre a
Bazyliszek kusi dobrą lokalizacją - w żadnym innym lokalu już nie ma
miejsc - a chcemy ich wziąść na obiado-kolację a i na przeciętnych
cenach nam zależy PROSZE DORADXCIE MI - bo im dłużej szukam tym
bardziej jestem zamotana .Nie wiem gdzie ładniej , gdzie lepsze
jedzenie... Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: BUC Re: Co wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 18:51
      w Lolku dzieci dostana kredki. moze kielbase na patyku zeby upiec ja w kominku.
      Do jedzenia moga dostac ziemniaka z paleniska.

A w Bazyliszku beda musialy siedziec przy stole i sie nudzic.

• bobralus Re: Co wybrać 13.03.09, 09:09
        do Lolka zjeżdżają się dresiarze z okolic warszawy furami, przychodza blachary,
        czesto atmosfera robi sie nieprzyjemna, kelnerzy kilkakrotnie odezwali sie do
        nie po prostu chamsko. bylam tam osttanio dwa lata temu na urodzinach znajomej,
        ktora kiedy poprosila o kolejne piwo, uslyszala: "Bar jest dwa metry za pania" i
        "Tak to jest kiedy nie da sie nawet zlotoweczki napiwku", a bylismy w trakcie
        "biesiady" i z tego co wiem, to napiwek daje sie przy rachunku, a nie przy
        kazdym przyniesionym piwie, napoju czy posilku? Chyba, ze dresiarstwo takie
        nowobogackie zwyczaje wprowadza. Znajomi, ktorzy jeszcze czasem zabladza do
        Bolka maja jak najgorsze wrazenia, wiec chyba nic sie nie zmienilo przez
        ostatnie dwa lata.
        Bazyliszek a wlasciwie pseudobazyliszek - restauracja przejeta przez pana
        jarczynskiego i przerobiona na kompanie piwna 2 - neci pseudo austrowegierska
        stylistyka z wypisanymi na scianie haslami typu "Bedzie kielbasa, to i
        przyszlosc jest nasza", ale szansa dostania w twarz i bycia okradzionym jest
        mniejsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka