Gość: ulja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 21:17 witam! gdzie mogę w Warszawie kupić ładny długi płaszcz? najlepiej czarny...do kostek... no wiecie no! taki z charakterkiem ;) pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: POMUŻCIE KUPIĆ PŁASZCZ 23.12.03, 21:25 przykro mi, iz pomoca w kupnie plaszcza posluzyc nie bede mogla, ale bede mogla zwrocic Twoja uwage na slowo zawarte w tytule watku: "POMUZCIE". Nie wydaje Ci sie, ze "u" brakuje kreseczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulja Re: POMUŻCIE KUPIĆ PŁASZCZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 21:29 masz rację...ale wiesz jedną ręką piszę na kompie,drugą wyrabiam ciasto na święta :) jakoś trzeba się wyrobić! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiłam Re: POMUŻCIE KUPIĆ PŁASZCZ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.12.03, 23:37 p[łaszcz, czarny, za 240 zeta w Galerii Mokotów (zamachu na szczęście nie było w międzyczasie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVMarta Re: POMUŻCIE KUPIĆ PŁASZCZ IP: *.chello.pl 24.12.03, 01:58 Gupi transwestyta!!! Odpowiedz Link Zgłoś