Dodaj do ulubionych

Mosty - wciągająca łamigłówka on-line

12.09.06, 18:31
Zapraszam do zabawy. Naprawdę fajne.
<a href=”www.rozgrywka.pl/content/view/120/5/” target="_blank">MOSTY</a>

tororo
www.rozgrywka.pl
Obserwuj wątek
    • tororo Poprawny link 12.09.06, 18:38
      Coś zrobiłem nie tak. Przepraszam.
      Teraz powinno być dobrze.
      MOSTY
      • mamalgosia Re: Poprawny link 14.09.06, 13:37
        udało mi się raz zrobić most, ale mi go nie uznano, nie rozumiem, dlaczego:(
        • Gość: Marta Re: Poprawny link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 19:55
          Mam tak samo :)
      • Gość: do jacka sz. Re: Poprawny link IP: 85.198.207.* 15.09.06, 13:49
        Niestety w okienku które sie pojawia nic sioe nie otwiera :(
        • tororo Re: Poprawny link 15.09.06, 13:57
          Sprawdziłem pod Firefoxem i Explorerem - działa. Lamigłówka jest appletem Javy.
          trzeba chwilę (czasem dłuższą - w zależności od łącza ) poczekać zanim Java sie
          zaktywizuje i odpali applet. Jeśli wogole nic sie nie dzieje - to może w opcjach
          przeglądarki nie masz włączonej Javy?
          pozdr
          • Gość: do jacka sz. Re: Poprawny link IP: 85.198.207.* 15.09.06, 19:26
            Moze i nie mam ale w to watpie wiec jezeli bedziesz taki dobry to napisz mi jak
            to sprawdzic i ewentualnie właczyc;) dzieki i pozdrawiam
            • tororo Re: Poprawny link 16.09.06, 11:34
              Explorer – w menu „narzędzia” – wybierz – „opcje internetowe”. Następnie wejdź w
              zakładkę”zabezpieczenia” i tam kliknij przycisk „poziom niestandartowy”. I tam
              w menu musisz znaleźć pozycję „wykonywanie appletów języka Java” Zaznacz opcję
              „włacz” i daj OK i znowu OK.

Firefox - w menu „narzędzia – wybierz – „opcje”. A tam wciśnij ikone globusa
              podpisaną „Treść”. Zaznacz okienko „Włacz obsługę języka Java” i daj OK
              • Gość: do Jacka sz. Re: Poprawny link IP: 85.198.207.* 16.09.06, 14:13
                Dzieki ale tak jak napisałes włąsnie mam ustawione w moim komputerze a tak na
                marginesie to z trzech gier on-line na stronie rozgrywki otwiera mi sie tylko
                jedna w której chodzi o zamiane miejscami pionów żóltych i szarych
                • Gość: g Re: Poprawny link IP: *.klaudyny.waw.pl 16.09.06, 15:41
                  Ja mialem to samo i pmoglo zainstalowanie najnowszej javy (z www.java.com)
    • ansil Re: Mosty - wciągająca łamigłówka on-line 27.09.06, 15:03
      lamiiglowka on line ;)
      a my w podstawowce cale nudne lekcje na tym spedzalismy i wystarczala kartka w
      kratke..
    • Gość: rabny Re: Mosty - wciągająca łamigłówka on-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 23:11
      fajne, az sie zdziwilem ze udalo mi sie za pierwszym razem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka