Dodaj do ulubionych

polecenia na stronie www

08.07.11, 13:52
Jak powiedziec:
"kliknij, aby rozwinac pozycje" - (np. w menu, zeby wyswietlilo sie wiecej opcji,) - mehr Optionen zeigen?
"kliknij, aby zwinac pozycje" - ?
"Zamówienie oczekuje na realizację" - Ihre Bestellung wartet auf die Realisierung?
Obserwuj wątek
    • haasi Re: polecenia na stronie www 08.07.11, 15:19
      ot, kolejny niedorozwijak sie znalazl. Zwija pozycje i rozwija pozycje. A reszta bedzie sie trzaskac z tym do upadu.
      • szonik1 Re: polecenia na stronie www 08.07.11, 17:22
        Nie rozumiem, aczkolwiek dziękuję za niemerytoryczną odpowiedź na moje zapytanie.
        Mehr anzeigen?
        • haasi Re: polecenia na stronie www 08.07.11, 17:34
          Czy to w Polsce jaka zaraza, że wszystkie pytania są takie debilne? Nie widział ty merytorycznie żadnej stronki po niemiecku, czy jak? Masz w ogle komputra? O jakimś guglu coś słyszał? Naciskasz tylko guziczki, czy jak? Tylko pieprzyć głodne i nadęte farmazony potrafisz. Przecież ty nawet nie wiesz, co to "meteorologicznie". I jeszcze nadymasz się, jak purchawa.
          • szonik1 Re: polecenia na stronie www 08.07.11, 18:35
            Aż tak to cię irytuje?Nadciśnienie?Pogoda?Nie podoba się, nie odpowiadaj. Nie mogę widocznie znaleźć odpowiedników, jeśli pytam; z listy 100 pytań z tymi 3 nie wiem za bardzo, co zrobić. Nie pytam o "włóż do koszyka", "złóż zamówienie" i 90 parę innych. To tak gwoli wyjaśnienia. Miłego wieczoru i weekendu przy okazji, jak już tacy mili tu jesteśmy dla siebie:)
            • jecki.p Re: polecenia na stronie www 08.07.11, 19:36
              1) Glupich gnojkow po prostu olewac.
              2) Pytanie wydaje mi sie troche naciagane; odpowiedzi jest bez liku, chocby:
              a) Klick' für mehr Optionen (albo tylko: Optionen) i po prostu
              b) Schließen (ewentualnie: Optionen schließen).

Gdzie tu problem?

j.
              • pierwszy-donosiciel Re: polecenia na stronie www 08.07.11, 21:37
                jecki.p napisał:

> 1) Glupich gnojkow po prostu olewac.

Jako przykład olewania podaję niniejszy wątek...

Ot co...

PS

Jecki i Koelscher to dwa jednojajowi bliźniacy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka