Gość: kamila IP: *.icpnet.pl 09.11.04, 08:06 czy mozecie mi jakas polecic? chodzi mi o informacje ze swiata przedstawione dosc krotko i prostym jezykiem, oczywiscie po niemiecku. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
co2 Re: niemiecka strona 09.11.04, 08:31 Gość portalu: kamila napisał(a): > czy mozecie mi jakas polecic? chodzi mi o informacje ze swiata przedstawione > dosc krotko i prostym jezykiem, oczywiscie po niemiecku. dzieki Polecam Ci strone www.zeitung.de/ Znajdziesz tam linki do bardzo wielu gazet. Napewno uda Ci sie wybrac cos dla siebie. A tu krotkie i zwiezle informacje portale.web.de/Schlagzeilen/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Krakowianka Re: niemiecka strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:50 poczytać i posłuchać można na stronie Deutsche Welle. www.dw-world.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Krakowianka Re: niemiecka strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 08:51 jeszcze raz bo coś nie wyszło.... www.dw-world.de/dw/0,1595,8171,00.html Odpowiedz Link Zgłoś