Gość: ANIa IP: *.as / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:19 Witam, jak powiedzieć "członek wspierający" jakiejś organizacji? Chodzi o to, że firma nie może otrzymać pełnego członkostwa, bo ma za mały staż. Może "Hilfsmitglied"? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: członek wspierający IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.05, 13:54 no nie ! powstrzymac sie prawie nie moge od durnych skojarzen !! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiggerific Re: członek wspierający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:02 :))) no nie? fajnie zabrzmiało :))) a co powiesz na: assoziiertes Mitlied Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: członek wspierający IP: *.dip.t-dialin.net 06.01.05, 14:24 im Bezug auf Strap-On Verfahren ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiggerific Re: członek wspierający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:04 druga cz. nie do Ciebie była, ale nie chciało mi się otwierać nowego postu :)))) Mitglied miało być zresztą. Ale skoro już się poczułeś zagadnięty.... to gratuluję doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIa Re: członek wspierający IP: *.as / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:17 Hej, ludzie, mam pełno roboty, pewnie dlatego nie mam takich skojarzeń. Przed chwilą natrafiłam na "förderndes Mitglied", to chyba brzmi sensownie. Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiggerific Re: członek wspierający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:21 to już chyba lepiej: Fördermitglied Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geduld Re: członek wspierający IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 17:10 To w ogóle nie brzmi normalnie, dlatego moja nienormalna propozycja: Assistentsmitglied! Odpowiedz Link Zgłoś
smyk11 Re: członek wspierający 06.01.05, 17:25 Pomijając wytrawne żarty, Ania odpowiedziała sobie jak najbardziej prawidłowo. smyk11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Der GRÖKAZ Re: członek wspierający IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.01.05, 21:34 "förderndes Mitglied" - aber "Ohne..." auch ! Odpowiedz Link Zgłoś