turtle3 03.02.05, 15:57 gdzie w warszawie jest dobra księgarnia, w której mógłbym kupić jakieś książki do egzaminu Test Das. poproszono mnie o to a ja nie mam poje cia gdzie iść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pmp5 Re: test Das 03.02.05, 16:36 Nie wiem, co to za test, ale spróbuj w księgarniach językowych: - Al. Niepodległości przy metrze Racławicka przy cukierni - przy uniwerku, przecznica od Krakowskiego, ta prawie naprzeciwko bramy głównej, ksiegarnia (patrząc z perspektywy plecami do uniwersytetu) zaraz po prawej stronie, przy dziedzińcu ASP - działy językowe w Empiku, np. w Galerii Centrum i na rogu Nowego Światu i Jerozolimskich. Jak nie będzie, to w Empiku można za darmo sprowadzić sobie z innej filii. Pati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: test Das IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 16:48 ksiegarnie "akademia" sa dobrze wyposazone:) Odpowiedz Link Zgłoś
mymcia Re: test Das 03.02.05, 19:55 hej, a nie chodzi o test DaF? Ja uczestnicze w kursie przygotowującym do tego egzaminu w Niemczech i korzystam z ksiazek wydawnictwa Hueber. Maja witryne internetową równiez po polsku. A ksiazki te mozna dostac w zwykłej ksiegarni jezykowej- bo własnie rodzina mi kupiła w niewielkim miescie... pozdrawiam mymcia Odpowiedz Link Zgłoś