Dodaj do ulubionych

ACHTUNG kleine Mädchen !!! Crannmer

IP: *.arcor-ip.net 06.03.05, 22:05
verarscht Euch heute Abend nach Strich und Faden !
j.
Obserwuj wątek
    • crannmer War das Sex-... 06.03.05, 22:17
      ...oder Alkoholentzug, der Dich zu dieser Anmerkug verführen ließ?

MfG

C.
    • Gość: Alma-by-night Re: ACHTUNG kleine Mädchen !!! Crannmer IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.05, 22:19
      Jezeli nam nie wolno oczerniac Ciebie na forum, warum tust du das dem armen
      crannmer an? :)
      • Gość: Jecki Alma, Liebes: Guck dir doch z. B. IP: *.arcor-ip.net 06.03.05, 22:26
        crannmer an Moni an.
        j.
        • crannmer Re: Alma, Liebes: Guck dir doch z. B. 06.03.05, 22:47
          Robaczku, internetowa privacy policy czyli polityka prywatnosci albo ochrona
          prywatnosci to na niemieckich stronach Datenschutzrichtlinien.

MfG

C.
          • Gość: Jecki skadys wytrzasl "internetowa", swietliku ??? :-) IP: *.arcor-ip.net 06.03.05, 23:02
            • crannmer Re: skadys wytrzasl "internetowa", swietliku ??? 06.03.05, 23:11
              Jedyna mi znana polska "polityka prywatnosci" ma zwiazek z danymi osobowymi, ich
              ochrona, ustawie o ochronie danych osobowych tudziez witrynami internetowymi.

POniewaz jest to dosc powszechne znaczenie, a szanowna pytaniodawczyni nie
              podala kontekstu, wiec i moja odpowiedz z Datenschutzrichtlinie jest poprawna. O
              obecosci tejze mozesz sie przekonac w kazdym wiekszym niemieckim serwisie
              internetowym.

A wiec moj drogi Jecki, jesli wiesz lepiej, to popraw, a jesli nie wiesz, to nie
              baw sie w Pippi.

Dobranoc

C.
              • Gość: Jecki swietliku mily, IP: *.arcor-ip.net 06.03.05, 23:19
                raz juz sie dzis wkopales z kretesem, opowiadajac sfalszowane bajki o krolach,
                zyjacych nie w tym czasie co trzeba - nie wkopuj sie ponownie. nic nie bylo o
                internecie. Twoje konluzje sa metne, nieprzekonywajace a w najlepszym razie
                pochopne... Du weisst, wie ich Dich schätze. Aber: es ist spät, ansonsten:
                irrare humanum est, weisst schon. - Dies gilt für uns beide.
                j.
                • tiggerific errare :)))) 06.03.05, 23:48
                  bitte, bitte nicht als Vorwurf nehmen :)))
                  love you all :))))
                  • Gość: Jecki JA, ERRARE !!!, Tigerin IP: *.arcor-ip.net 07.03.05, 18:22
                    Wenn ich nach der Terroristen-Methode ("jeden Tag ein Anschlag")vorgehen würde
                    (eleganter: vorginge ?)wäre so etwas nicht passiert. Leider schreibe ich mit 10
                    Fingern... :-(
                    Grüße Dich !
                    j.
                • crannmer Beweislastumkehr, von Jecki versuchte 07.03.05, 08:17
                  Gość portalu: Jecki napisał(a):

> raz juz sie dzis wkopales z kretesem, opowiadajac sfalszowane bajki o krolach,
                  > zyjacych nie w tym czasie co trzeba - nie wkopuj sie ponownie. nic nie bylo o
                  > internecie. Twoje konluzje sa metne, nieprzekonywajace a w najlepszym razie
                  > pochopne...

Nie ja musze udowodnic, ze mam racje. To Ty musisz udowodnic, ze ja nie mam
                  racji. Tak wiec jeszcze raz: albo wiesz cos, to karty na stol. A jak nie wiesz,
                  to nie graj Pippi szaradzistki. Bo na razie tylko blefujesz :->

> Du weisst, wie ich Dich schätze.

Und vice versa.

> Aber: es ist spät, ansonsten:
                  > irrare humanum est, weisst schon. - Dies gilt für uns beide.

W rzeczy samej.

MfG

C.
    • marscha Re: ACHTUNG kleine Mädchen !!! Crannmer 06.03.05, 22:21
      verarscht werden nur diejenigen, die sich VERARSCHEN LASSEN!

sich nicht verarschen lassende mARSCHa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka