Gość: Jecki IP: *.arcor-ip.net 06.03.05, 22:05 verarscht Euch heute Abend nach Strich und Faden ! j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crannmer War das Sex-... 06.03.05, 22:17 ...oder Alkoholentzug, der Dich zu dieser Anmerkug verführen ließ? MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alma-by-night Re: ACHTUNG kleine Mädchen !!! Crannmer IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.05, 22:19 Jezeli nam nie wolno oczerniac Ciebie na forum, warum tust du das dem armen crannmer an? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki Alma, Liebes: Guck dir doch z. B. IP: *.arcor-ip.net 06.03.05, 22:26 crannmer an Moni an. j. Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: Alma, Liebes: Guck dir doch z. B. 06.03.05, 22:47 Robaczku, internetowa privacy policy czyli polityka prywatnosci albo ochrona prywatnosci to na niemieckich stronach Datenschutzrichtlinien. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki skadys wytrzasl "internetowa", swietliku ??? :-) IP: *.arcor-ip.net 06.03.05, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: skadys wytrzasl "internetowa", swietliku ??? 06.03.05, 23:11 Jedyna mi znana polska "polityka prywatnosci" ma zwiazek z danymi osobowymi, ich ochrona, ustawie o ochronie danych osobowych tudziez witrynami internetowymi. POniewaz jest to dosc powszechne znaczenie, a szanowna pytaniodawczyni nie podala kontekstu, wiec i moja odpowiedz z Datenschutzrichtlinie jest poprawna. O obecosci tejze mozesz sie przekonac w kazdym wiekszym niemieckim serwisie internetowym. A wiec moj drogi Jecki, jesli wiesz lepiej, to popraw, a jesli nie wiesz, to nie baw sie w Pippi. Dobranoc C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki swietliku mily, IP: *.arcor-ip.net 06.03.05, 23:19 raz juz sie dzis wkopales z kretesem, opowiadajac sfalszowane bajki o krolach, zyjacych nie w tym czasie co trzeba - nie wkopuj sie ponownie. nic nie bylo o internecie. Twoje konluzje sa metne, nieprzekonywajace a w najlepszym razie pochopne... Du weisst, wie ich Dich schätze. Aber: es ist spät, ansonsten: irrare humanum est, weisst schon. - Dies gilt für uns beide. j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific errare :)))) 06.03.05, 23:48 bitte, bitte nicht als Vorwurf nehmen :))) love you all :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jecki JA, ERRARE !!!, Tigerin IP: *.arcor-ip.net 07.03.05, 18:22 Wenn ich nach der Terroristen-Methode ("jeden Tag ein Anschlag")vorgehen würde (eleganter: vorginge ?)wäre so etwas nicht passiert. Leider schreibe ich mit 10 Fingern... :-( Grüße Dich ! j. Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Beweislastumkehr, von Jecki versuchte 07.03.05, 08:17 Gość portalu: Jecki napisał(a): > raz juz sie dzis wkopales z kretesem, opowiadajac sfalszowane bajki o krolach, > zyjacych nie w tym czasie co trzeba - nie wkopuj sie ponownie. nic nie bylo o > internecie. Twoje konluzje sa metne, nieprzekonywajace a w najlepszym razie > pochopne... Nie ja musze udowodnic, ze mam racje. To Ty musisz udowodnic, ze ja nie mam racji. Tak wiec jeszcze raz: albo wiesz cos, to karty na stol. A jak nie wiesz, to nie graj Pippi szaradzistki. Bo na razie tylko blefujesz :-> > Du weisst, wie ich Dich schätze. Und vice versa. > Aber: es ist spät, ansonsten: > irrare humanum est, weisst schon. - Dies gilt für uns beide. W rzeczy samej. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
marscha Re: ACHTUNG kleine Mädchen !!! Crannmer 06.03.05, 22:21 verarscht werden nur diejenigen, die sich VERARSCHEN LASSEN! sich nicht verarschen lassende mARSCHa Odpowiedz Link Zgłoś