Dodaj do ulubionych

Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetycje

17.05.05, 22:47
Hej! Czy możecie polecić mi kogoś dobrego, sprawdzonego, z doświadczeniem
udzielajacego korków z niemieckiego? Mają być to lekcje dla męża. Mieszkamy w
Chorzowie więc najchętniej kogos z okolic. Bardzo dziękuję za pomoc.
bzubza@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: barcis Re: Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetyc IP: *.adsl.hansenet.de 18.05.05, 01:11
      no wiesz ? zebys w okolicach Hrubieszowa szukala to i moze bym sie nie zdziwil!
      ale w "Königshütte Beuthen oder Katowitz" jak "tuziemcy" mawiaja ,gdzie co drugi ,jak nie wiecej ma Reisepass w kieszeni ,nie powinno byc problemem znalezc native speaker-a

oder ?
      ;)

.....muss man eigentlich Eier kochen? Ich habe sie zwei Stunden gekocht, aber sie waren nicht weich zu kriegen!.....

.....
      • Gość: Pippi Re: Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetyc IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 06:13
        Gość portalu: barcis napisał(a):

> no wiesz ? zebys w okolicach Hrubieszowa szukala to i moze bym sie nie
        zdziwil! ale w "Königshütte Beuthen oder Katowitz" jak "tuziemcy"
        mawiaja ,gdzie co drug
        > i ,jak nie wiecej ma Reisepass w kieszeni ,nie powinno byc problemem znalezc
        na tive speaker-a oder ? ;)

Er sohlt, er provoziert nur, der Kind ist noch wohl schnoddrig!

> .....muss man eigentlich Eier kochen? Ich habe sie zwei Stunden gekocht, aber
        sie waren nicht weich zu kriegen!.....

Mach eher Schlagsahne ohne kochen!

MfG.
        • Gość: ich Was ist ein Kind, Pippi? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 18.05.05, 09:22
          Kind = menschliches Wesen kurz vor der Geburt bis zum Beginn der
          Geschlechtsreife. Es wird entweder zum "ER" oder zur "SIE" (meistens). Bis es
          soweit ist, bleibt es "DAS KIND".
          • Gość: Pippi Re: Was ist ein Kind, Pippi? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:33
            Fuer eine Mutter das Kind bleibt fuer immer ein Kind!
            MfG.

-------------
            Wer nicht pariert wird ...!
    • bzubza Re: Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetyc 18.05.05, 20:57
      Gadaj zdrów!!! A ile mi się osób zgłosiło?

Ps. A swoją drogą w okolicach Hrubieszowa może być lepiej, bo tam znajdziesz
      np. rosjankę, która uczy niemieckiego, ma przygotowanie pedagogiczne,
      doświadczeie. Nauczy ciebie ruskiego i niemca. Mówić to jeszcze nie uczyć. A ja
      jestem wybredna.
      • Gość: barcis Re: Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetyc IP: *.adsl.hansenet.de 18.05.05, 22:44
        he he z ta rosjanka to niezly patent muss ich mir merken....

btw. mowic to najlepsza nauka ,wierz mi ze cale studia nie przyniosly mi tyle co
        malzenstwo z prawdziwa "Hermenegilda".. wenn`s drum geht

/a w kuchni przy dziecku tez po niemiecku/
        • Gość: Pippi Re: Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetyc IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:09

> ... "Hermenegilda"..
          What is this?
          MfG.
          • Gość: barcis Re: Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetyc IP: *.adsl.hansenet.de 19.05.05, 21:30
            czterech pancernych nie ogladala?ryszawo ?

"ciotka hermenegilda"
            • Gość: Pippi Re: Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetyc IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:50

> czterech pancernych nie ogladala?ryszawo ?
              ksażaleniu niet!
              MfG.
              • Gość: barcis Re: Chorzów, Bytom, Katowice, okolice - korepetyc IP: *.adsl.hansenet.de 19.05.05, 22:03
                sadzac po wymowie tylko "siedemnascie mgnien wiosny" ze wspanialym Stirlitzem
                ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka