Gość: wanda77 IP: *.76.classcom.pl 02.01.06, 17:44 ??? może ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cfaniak Re: lebensmittelecht IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 17:50 to sa wszelkie dodatki albo srodki (np.barwniki ,opakowania ,srodki konserwujace maszyny produkcyjne itp.itd)uzywane w branzy spozywczej,nie majace zapachu, smaku albo innych wlasciwosci wplywajacych ujemnie na produkty spozywcze. to tak ogolnie ...... na polski nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: lebensmittelecht 02.01.06, 17:56 Jegliche Gegenstände, die auf Grund ihrer physischen Zusammensetzung gesundheitlich unbedenklich sind, werden als "lebensmittelecht" bezeichnet. Czyli mówiąc krótko po polsku: nadający sie do zastosowania w stosunku do artykułów spożywczych. Jednego słowa w polskim chyba na to nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: lebensmittelecht IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 17:57 widze ze googlujesz tak szybko jak i ja he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: lebensmittelecht IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 17:56 jegliche Gegenstände, die auf Grund ihrer physischen Zusammensetzung gesundheitlich unbedenklich sind, werden als "lebensmittelecht" bezeichnet.Odowiednik w angielskim food safe Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: lebensmittelecht 02.01.06, 17:57 Grzebałeś tam gdzie i ja to czyniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich dopuszczone do kontaktu z produktami spożywczymi IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 02.01.06, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś