Dodaj do ulubionych

stracić, złapać rytm

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:00
den rhythmus verlieren / fangen ?
Obserwuj wątek
    • ggigus Re: stracić, złapać rytm 20.02.06, 21:44
      jest dobrze
      • chopin_m mozna tez: 20.02.06, 21:48
        "den Blues fühlen"
        • ggigus ale to tylko po polsku 20.02.06, 21:50

• chopin_m Pewnie masz racje :) 20.02.06, 21:52
      • tiggerifick Re: big fat polonismus 20.02.06, 22:05
        Fische fangen, Rhythmus finden
        dein Fick ;)
        • ggigus lieber Misterfic!, drogi podszywaczu! 20.02.06, 22:13
          (tylko internetowy?? kto to wie?)
          Dieter Baumann mowi na swojej CD o bieganiu o Rhytmus fangen beim Laufen
          Und das ist ein Schwabe.

• tiggerifick Re: ach, was! 20.02.06, 22:25
            podszywacze sind hier
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=37147836
            es ist schon merkwürdig, dass du den besten Fick Deines Lebens nicht erkennen
            kannst. passiert es öfter?
            • ggigus ach misterfick! 20.02.06, 22:32
              zly to powyzszy podszywasz, bo IP nie pasuje
              i o zwiazku tiggerificka ze mna nic mi nie wiadomo, nigdy o tym nie pisalam
              musiales(las??) mnie z kims pomylic, skarbie
              moze to jak z falszywym gigusem powyzej, zdarza sie
              ale moze sa kontakty miedzy tiggerific i *fick???
              to by mnie interesowalo i to bardzo
              • tiggerifick Re: mein Gott, bist du 20.02.06, 22:33
                dumm!
                • ggigus tolles argument, ich gratuliere 20.02.06, 22:37
                  PS Bei der Gelegenheit bestelle ich schöne Grüße an tiggerific
                  Dieses arme Mädel...
                  • tiggerifick Re: no ba 20.02.06, 22:39
                    giguś, pozbądź się polonizmów i archaizmów/regionalizmów, jaki znowu Mädel???
                    • ggigus nie znasz das Mädel, skarbie?? 20.02.06, 22:52
                      nie uwierze tiggerificu, nie ty
                      bywalas w Monachium i nie slyszalas o Mädel?
                      zajrzyj do Dudena, pewnie jest tam Mädel
                      skoncz z podszywaniem sie, to jest yyy plaskie i dziecinne
                      • tiggerific Re: no, mówię przecież, skończ 20.02.06, 22:58
                        z regionalizmami i przestań pleść, nikt się nie podszywa, nie moja wina, że
                        niekumata jesteś jak zwykle.
                        Mä|del, das; -s, - u. -s, (bayr., österr.:) -n [Vkl. zu Magd]
                        © Duden - Deutsches Universalwörterbuch, 5. Aufl. Mannheim 2003 [CD-ROM].
                        • ggigus skarbiue, nigdy nie twierdzilam, 20.02.06, 23:02
                          ze Mädel nie jest regionalizmem.
                          Niekumata jestes tutaj ty
                          moze skonczysz z nonsensami?
                          ale zebys udawala chlopca i zebys jako chlopiec udawal, ze nie znasz Mädel?
                          o jeden krok za daleko
                          • tiggerific Re: a gigusia to paniusia? 20.02.06, 23:07
                            naprawdę podziwiam, żeby po nicku płeć rozpoznać, no no. powiedz jeszcze raz
                            czy to naturalny rodzaj czy gramatyczny?
                            normalnie muszę zapytać: piłaś cóś dziś?
                            • ggigus alez missfic! (albo mrs??) 20.02.06, 23:11
                              odpowiadasz na:
                              tiggerific napisala
                              albo figgerifick napisal
                              stoi napisane na forum

a ciebie zdradza tresc i powtarzanie sie tresciowe - vide twoje wczesniejsze
                              wypowiedzi
                              popracuj nad tym, skarbie
                              a czy i ile pilam, nie obchodzi cie nic
                              pracuj tez nad swoja obsesja
                              warto! bos milutka kobiecina, mimo tych obsesji i zmiany plci
                              • tiggerific Re: alez missfic! (albo mrs??) 20.02.06, 23:15
                                u Ciebie chyba stoi, bo u mnie jest napisane (sprawdź w pwn ;)
                                nie wiem, o czym pierniczysz, ale to nie mój problem w sumie :)
                                gggggiigi, ja nie mam obsesji, tylko Ty: wołasz fick, masz fick.
                                und es freut mich, du hast endlich richtig gefickt, jetzt kannste baden gehen.
                                bis dann und wann :)
                                • ggigus stoi napisane jest archaizmem, kochanie 20.02.06, 23:19
                                  tak jak Mädel
                                  wiesz, emigracja powoduje ma tesknote do takich ekstrawagancji jezykowych
                                  a skoro tak piszesz:
                                  "nie wiem, o czym pierniczysz, ale to nie mój problem w sumie :)"
                                  to czemu ze mna korespondujesz tak uparcie??
                                  i gdzie ja tak pisze, jak twierdzisz: " wołasz fick, masz fick"
                                  nie przypominam sobiem missfic albo brdzo meska tiggerifick

i pracuj , pracuj nad soba
                                  • tiggerific Re: nieee nooo, wszystko Ci się chrzani 20.02.06, 23:28
                                    Mädel jest regionalizmem, nie archaizmem. rozmowa z Tobą jest niemożliwa
                                    głównie z tego względu, że przeinaczasz i masz sklerozkę lekuchną takom, ale
                                    zawsze, wołasz fick, oj wołasz z tęsknotą zapewne ;D
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=36989858&a=37178231
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=37177695&a=37183126
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=37177695&a=37184547
                                    a przed tym Cię ścieli, no cóż, taki los trolla
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=37177695&a=37184547
                                    • ggigus a gdzie napisalam, ze Mädel jest archaizmem?? 20.02.06, 23:40
                                      komu i co sie chrzani, skarbie??
                                      zanim cos takiego napiszesz, sprawdz, o czym mowa, bo nie mam ochoty ciagle
                                      powtarzac ci, ze znow usilujesz mi cos wmowic
                                      to jest dyskusja, a nie odkrecanie czyichs wmawian
                                      sluchaj, podaj laskawie cytaty!!!
                                      zamiast podawac linki z forum
                                      no gdzie pisalam cos takiego, jak "zawsze, wołasz fick, oj wołasz z tęsknotą
                                      zapewne ;D"
                                      czekam tesknie na cytaty
                                      i daj sobie spokoj z wmawianiem, bo trollujesz, kobiecino ,
                                      • tiggerific Re: o 23.19 20.02.06, 23:46
                                        scal sobie tytuł z resztą i zobaczysz, co piszesz, bo rozumiem, że już nie
                                        pamiętasz :)
                                        aaaa linki, no nie wyjaśniłam, a to też trzeba było kawę na ławę :) w tytułach
                                        postów nawołujesz swojego najlepszego *ficka.
                                        tata
                                        • ggigus po prostu podaj cytat 20.02.06, 23:49
                                          zamist mi wmawiac, ze twierdze, ze Mädel jest archaizmem i takie inne
                                          skoro tak twierdzilam o 23.19 , to mi to zeskanuj sama , skarbie i zaposaj jako
                                          cytat
                                          chyba potrafisz?
                                          bo nadal nie widze zadnych dowodow na twoje slowa, a w dodatku usilowalas mi
                                          wmowic w meskiej i zenskiej formie, ze Mädel to archaizm
                                          poprosze o rzeczowa dyskusje
                                          a jesli nie masz ochoty na rzeczowa dyskusje, to z mojej strony uwazam te
                                          dysykusje za zakonczona, bo ja nie wiem, o czym ty piszesz
                                        • ggigus PS ostatnia proba rzeczowej dyskusji 20.02.06, 23:53
                                          oto moj post z 23.19
                                          ak jak Mädel
                                          wiesz, emigracja powoduje ma tesknote do takich ekstrawagancji jezykowych
                                          a skoro tak piszesz:
                                          tytul:alez missfic! (albo mrs??)
                                          i reszta wypowiedzi
                                          "nie wiem, o czym pierniczysz, ale to nie mój problem w sumie :)"
                                          to czemu ze mna korespondujesz tak uparcie??
                                          i gdzie ja tak pisze, jak twierdzisz: " wołasz fick, masz fick"
                                          nie przypominam sobiem missfic albo brdzo meska tiggerifick

i gdzie jest to, o czym piszesz? pokaz cytat, jak mowila pani w podstawowce
                                          gdzie nawoluje mojego najleszego *ficka?
                                          czekam na odpowiedz
                                          i pozdrawiam cie, moja mila missfic
                                          • tiggerific Re: PS ostatnia proba rzeczowej dyskusji 21.02.06, 00:01
                                            nie mam czasu się z tobą bawić. Twój post z 23.19 zaczyna się od tytułu, kumasz
                                            czaczę? uwaga będzie cytat: "stoi napisane kochanie, jest archaizmem, tak jak
                                            mädel - co Ci będę skanować, odwaliło? chyba czytać jeszcze umiesz?
                                            ja nie twierdziłam, że piszesz: wołasz fick, masz... to w ogóle nie był cytat,
                                            tylko stwierdzenie, że skoro przywołujesz *ficka w TYTUŁACH swoich postów,
                                            których linki podaję, to przychodzi tiggerifick na zasadzie mówisz-masz. jezu
                                            normalnie krowie na miedzy bym to wytłumaczyła w pół minuty, a Tobie trzeba
                                            wykład dawać
                                            I tu klasyka tematu: znowu coś wymyśliłaś i jeszcze każesz mi z tego tłumaczyć,
                                            no typowe.
                                            idę do roboty, Twoje iq na poziomie 78 mnie osłabia.
                                            • ggigus skoro nie masz czasu, po co sie wdajesz??? 21.02.06, 00:06

Kochana tiggerific!
                                              Skoro najpierw piszesz:

"rozmowa z Tobą jest niemożliwa
                                              głównie z tego względu, że przeinaczasz i masz sklerozkę lekuchną takom, ale
                                              zawsze, wołasz fick, oj wołasz z tęsknotą zapewne ;D"

,to czemu pare postow piszesz:

"a nie twierdziłam, że piszesz: wołasz fick, masz... to w ogóle nie był cytat,
                                              tylko stwierdzenie, że skoro przywołujesz *ficka w TYTUŁACH swoich postów,
                                              których linki podaję, to przychodzi tiggerifick na zasadzie mówisz-masz. jezu
                                              normalnie krowie na miedzy bym to wytłumaczyła w pół minuty, a Tobie trzeba
                                              wykład dawać"

gdzie jest sens????? kto i czego wola?
                                              co i komu chcesz udowodnic?

czyzbys te slowa, cytuje Cie, tiggerificu, slodki,

"tu klasyka tematu: znowu coś wymyśliłaś i jeszcze każesz mi z tego tłumaczyć,
                                              no typowe.idę do roboty, Twoje iq na poziomie 78 mnie osłabia."

pisala volens nolens sama do siebie???
                                              bo na to wyglada
                                              caluski
                                              i milej pracy, moze bedzie ci praca lepiej szla niz wmawianie mi, czego nie
                                              napisalam i takie kwiatki jak bukiet Twych cytatow poyzej

gipsyradio.com/portal.htm
                                              • tiggerific Re: bo nie będziesz mi swojego kitu wstawiać 21.02.06, 00:17
                                                jeszcze raz: to nie był cytat, w TYTUŁACH swoich liiiiiicznych postów
                                                zaczepiasz mnie per fick, co btw. jest trollerstwem in Reinkultur, ale pewnie
                                                tego nie wiesz.
                                                dalszego bełkotu nie komentuję
                                                i raczej nolens volens, unsere kleine miss polonismus.
                                                tschüssi
                                                • Gość: kacper Re: bo nie będziesz mi swojego kitu wstawiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:09
                                                  Yeeezzzzuuuu Tiggeri,
                                                  Nie kop się z koniem.
                                                  Tyle razy kacperek Ciebie o to prosił.
                                                  :o)
                                                  Your poor kacperle
                                                  • tiggerific Re: csiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 21.02.06, 18:54
                                                    cho, kurteczka na wacie :)
                                                  • ggigus drogi kacperku, 23.02.06, 00:29
                                                    badz tak mily i podaj mi watek, w ktormy zaczynam kopac tiggerific.
                                                    a potem pisz takie milusie posty
                                                  • Gość: kacper Re: drogi kacperku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 07:13
                                                    Drogi ggigus,
                                                    w poście do Tiggeri użyłem metafury. Bo jak jest qń to i musi być metafura.
                                                    MfG
                                                    Your poor kacperle

PS.
                                                    Buziaczki od kacperka dla obu dam. :o):o)
                                                  • ggigus drogi kacperku, 23.02.06, 18:35
                                                    twoje metafory malo mnie obchodza.
                                                    nastepnym razem, jak cie zaswedzi i bedziesz chcil cos n moj temat napisac,
                                                    spelnij moja prosbe, ktora ww wyjasnilam.
                                                  • Gość: kacper Re: drogi kacperku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:08
                                                    OK ggigus,

chociaż z żalem, zrezygnuję z metafur, bo one Ciebie nie rajcują.
                                                    Pozostanę jednak pozwolisz przy innych figurkach stylistycznych takich jak:
                                                    epitet ornans, synekdocha,oksymoron, epifora, anafora etc.
                                                    Nie chciałbym , żeby moje posty były "postne" jak wikt kapucyna.
                                                    MfG
                                                    Your poor kacperle
                                                  • tiggerific Re: drogi kacperku, 23.02.06, 20:16
                                                    kacper, ona gotowa uznać oksymoron a tym bardziej anaforę za jakiś epitet
                                                    bynajmniej nie ornans, Ty weź przestań. :)
                                                    swędzi Cię?
                                                  • ggigus kacperku, prosilam juz pare razy 23.02.06, 21:22
                                                    prawda?
                                                    moze czas nadszedl, abys popracowal nad swoimi metaforami?
                                                    znajdz, mi skarbie, taki post, gdzie zaczynam, jak to piszezs, sie pokac z
                                                    boskim tiggerificiem.
                                                  • ggigus sie kopac, rzecz jasna 23.02.06, 21:23
                                                    a ty, miast pracowac nad nowymi metaforami, poszukaj na forum. Materialu az zanadto.
                                                • ggigus ee tam, zaprzeczasz sobie sama slodko 23.02.06, 00:28

• tiggerific Re: czy Ty naprawdę nie masz na kim 23.02.06, 10:13
                                                    sprawdzać poczty? wszyscy Cię dodali do spamu? wyślij sobie sama do siebie jak
                                                    chcesz coś sprawdzać, a nie mi tu skrzynkę zaśmiecaj.
                                                  • ggigus pudlo, agresywny i sklerotyczny tiggerificu 23.02.06, 18:34
                                                    tylko listy do ciebie nie pojawialy mi sie jako zapisane
                                                    juz ci o tym pisalam, ale ani twoja agresja, ani obsesja, ani tym bardziej slaba
                                                    pamiec nie pozwalaja ci logicznie myslec, jak widzisz mojego nicka.
                                                    ale jak zawsze powtarzam - twoje obsesje, agresje, manie i ostanio slaba pamiec
                                                    pozostaja twoimi - na szczescie - problemami.
                                                  • tiggerific Re: jakie pudło? pudła nie przysłałaś :( 23.02.06, 19:38
                                                    mam za to Twój list, że na mnie testujesz (wypraszam sobie), tylko co mnie
                                                    Twoja skrzynka obchodzi? już zostaw te zawoalowane wyrazy uwielbienia i
                                                    przestańże do mnie pisać.
                                                    dein Herr F(l)ick.
                                                  • ggigus skarbie, nie baw sie w slowka 23.02.06, 19:49
                                                    testowac musze, taki moj los
                                                    twoaj skrzynka nie musi cie obchodzic i mozesz moich listow nie ctyac,
                                                    obiecywalas mi to kiedys solennie i ile to juz razy? slaba pamiec?

A tego juz zupelnie nie rozumiem:
                                                    dein Herr F(l)ick.
                                                    zmieniasz plec i nazwisko??
                                                    obsesja zatacza soraz szersze kregi??
                                                  • ggigus errata: czytac 23.02.06, 19:53

• tiggerific Re: poszłam w Twojej sprawie na te miedze, 23.02.06, 19:53
                                                    o której Ci mówiłam (pamiętasz), no i mówię krowie, że nie możesz się
                                                    powstrzymać od pisania do mnie listów i zgadnij co krowa powiedziała?
                                                    2. a co mnie obchodzi, że nie rozumiesz, widocznie za mało z kulturom masowom
                                                    obcujesz.
                                                    dein Herr F(l)ick :)
                                                  • ggigus hihi, tiggerificu, listy to nie posty na forum pub 23.02.06, 19:56
                                                    zwaz roznice - juz mi kiedys oburzona zwracalas na to uwage, ta twoja pamiec mie
                                                    martwi.Czy to zmeczenie wiosenne?

i nie musisz czytac niczego, co pize ggigus, nieprawdaz?
                                                    a skoro cie nie obchodzi, ze nie rozumiem - ojej, cala drze!
                                                  • tiggerific Re: no więc krowa niestety zdiagnowała to 23.02.06, 20:03
                                                    im Hufumdrehen, że się tak wyrażę, i mówi, że masz obsesję (strasznie mi
                                                    przykro, myślałam, że rokowania będą lepsze)
                                                    co tam pizes? ze sie drzesz? ale w kroku czy gdzie? i co ja mam na to
                                                    poradzić???
                                                  • ggigus na tym koncze dyskusje, bo nic nowego 23.02.06, 21:17
                                                    wniesc sie nie da.
                                                    jak chcesz, to sobie dalej krzycz.
                                                • ggigus z uwagi na sprzecznosci w twoich postach 23.02.06, 21:19
                                                  koncze dyskusje, bo nic nowego - poza twoimi krzykami - do niej nie wnosisz.
                                                  • Gość: j no i dupa IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.06, 21:31
                                                  • kokolores J ??? .............CDN 23.02.06, 21:36
                                                    Rozczarowany ,ze to juz koniec???
                                                    Wierzysz w to?
                                                    Poczekamy zobaczymy.

koko
    • chopin_m A ja tam najczesciej... 20.02.06, 22:09
      ... veliere den Faden.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka