Gość: szafa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:00 den rhythmus verlieren / fangen ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiggerifick Re: big fat polonismus 20.02.06, 22:05 Fische fangen, Rhythmus finden dein Fick ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus lieber Misterfic!, drogi podszywaczu! 20.02.06, 22:13 (tylko internetowy?? kto to wie?) Dieter Baumann mowi na swojej CD o bieganiu o Rhytmus fangen beim Laufen Und das ist ein Schwabe. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerifick Re: ach, was! 20.02.06, 22:25 podszywacze sind hier forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=37147836 es ist schon merkwürdig, dass du den besten Fick Deines Lebens nicht erkennen kannst. passiert es öfter? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ach misterfick! 20.02.06, 22:32 zly to powyzszy podszywasz, bo IP nie pasuje i o zwiazku tiggerificka ze mna nic mi nie wiadomo, nigdy o tym nie pisalam musiales(las??) mnie z kims pomylic, skarbie moze to jak z falszywym gigusem powyzej, zdarza sie ale moze sa kontakty miedzy tiggerific i *fick??? to by mnie interesowalo i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus tolles argument, ich gratuliere 20.02.06, 22:37 PS Bei der Gelegenheit bestelle ich schöne Grüße an tiggerific Dieses arme Mädel... Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerifick Re: no ba 20.02.06, 22:39 giguś, pozbądź się polonizmów i archaizmów/regionalizmów, jaki znowu Mädel??? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus nie znasz das Mädel, skarbie?? 20.02.06, 22:52 nie uwierze tiggerificu, nie ty bywalas w Monachium i nie slyszalas o Mädel? zajrzyj do Dudena, pewnie jest tam Mädel skoncz z podszywaniem sie, to jest yyy plaskie i dziecinne Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: no, mówię przecież, skończ 20.02.06, 22:58 z regionalizmami i przestań pleść, nikt się nie podszywa, nie moja wina, że niekumata jesteś jak zwykle. Mä|del, das; -s, - u. -s, (bayr., österr.:) -n [Vkl. zu Magd] © Duden - Deutsches Universalwörterbuch, 5. Aufl. Mannheim 2003 [CD-ROM]. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus skarbiue, nigdy nie twierdzilam, 20.02.06, 23:02 ze Mädel nie jest regionalizmem. Niekumata jestes tutaj ty moze skonczysz z nonsensami? ale zebys udawala chlopca i zebys jako chlopiec udawal, ze nie znasz Mädel? o jeden krok za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: a gigusia to paniusia? 20.02.06, 23:07 naprawdę podziwiam, żeby po nicku płeć rozpoznać, no no. powiedz jeszcze raz czy to naturalny rodzaj czy gramatyczny? normalnie muszę zapytać: piłaś cóś dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus alez missfic! (albo mrs??) 20.02.06, 23:11 odpowiadasz na: tiggerific napisala albo figgerifick napisal stoi napisane na forum a ciebie zdradza tresc i powtarzanie sie tresciowe - vide twoje wczesniejsze wypowiedzi popracuj nad tym, skarbie a czy i ile pilam, nie obchodzi cie nic pracuj tez nad swoja obsesja warto! bos milutka kobiecina, mimo tych obsesji i zmiany plci Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: alez missfic! (albo mrs??) 20.02.06, 23:15 u Ciebie chyba stoi, bo u mnie jest napisane (sprawdź w pwn ;) nie wiem, o czym pierniczysz, ale to nie mój problem w sumie :) gggggiigi, ja nie mam obsesji, tylko Ty: wołasz fick, masz fick. und es freut mich, du hast endlich richtig gefickt, jetzt kannste baden gehen. bis dann und wann :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus stoi napisane jest archaizmem, kochanie 20.02.06, 23:19 tak jak Mädel wiesz, emigracja powoduje ma tesknote do takich ekstrawagancji jezykowych a skoro tak piszesz: "nie wiem, o czym pierniczysz, ale to nie mój problem w sumie :)" to czemu ze mna korespondujesz tak uparcie?? i gdzie ja tak pisze, jak twierdzisz: " wołasz fick, masz fick" nie przypominam sobiem missfic albo brdzo meska tiggerifick i pracuj , pracuj nad soba Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: nieee nooo, wszystko Ci się chrzani 20.02.06, 23:28 Mädel jest regionalizmem, nie archaizmem. rozmowa z Tobą jest niemożliwa głównie z tego względu, że przeinaczasz i masz sklerozkę lekuchną takom, ale zawsze, wołasz fick, oj wołasz z tęsknotą zapewne ;D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=36989858&a=37178231 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=37177695&a=37183126 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=37177695&a=37184547 a przed tym Cię ścieli, no cóż, taki los trolla forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=37177695&a=37184547 Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a gdzie napisalam, ze Mädel jest archaizmem?? 20.02.06, 23:40 komu i co sie chrzani, skarbie?? zanim cos takiego napiszesz, sprawdz, o czym mowa, bo nie mam ochoty ciagle powtarzac ci, ze znow usilujesz mi cos wmowic to jest dyskusja, a nie odkrecanie czyichs wmawian sluchaj, podaj laskawie cytaty!!! zamiast podawac linki z forum no gdzie pisalam cos takiego, jak "zawsze, wołasz fick, oj wołasz z tęsknotą zapewne ;D" czekam tesknie na cytaty i daj sobie spokoj z wmawianiem, bo trollujesz, kobiecino , Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: o 23.19 20.02.06, 23:46 scal sobie tytuł z resztą i zobaczysz, co piszesz, bo rozumiem, że już nie pamiętasz :) aaaa linki, no nie wyjaśniłam, a to też trzeba było kawę na ławę :) w tytułach postów nawołujesz swojego najlepszego *ficka. tata Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus po prostu podaj cytat 20.02.06, 23:49 zamist mi wmawiac, ze twierdze, ze Mädel jest archaizmem i takie inne skoro tak twierdzilam o 23.19 , to mi to zeskanuj sama , skarbie i zaposaj jako cytat chyba potrafisz? bo nadal nie widze zadnych dowodow na twoje slowa, a w dodatku usilowalas mi wmowic w meskiej i zenskiej formie, ze Mädel to archaizm poprosze o rzeczowa dyskusje a jesli nie masz ochoty na rzeczowa dyskusje, to z mojej strony uwazam te dysykusje za zakonczona, bo ja nie wiem, o czym ty piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus PS ostatnia proba rzeczowej dyskusji 20.02.06, 23:53 oto moj post z 23.19 ak jak Mädel wiesz, emigracja powoduje ma tesknote do takich ekstrawagancji jezykowych a skoro tak piszesz: tytul:alez missfic! (albo mrs??) i reszta wypowiedzi "nie wiem, o czym pierniczysz, ale to nie mój problem w sumie :)" to czemu ze mna korespondujesz tak uparcie?? i gdzie ja tak pisze, jak twierdzisz: " wołasz fick, masz fick" nie przypominam sobiem missfic albo brdzo meska tiggerifick i gdzie jest to, o czym piszesz? pokaz cytat, jak mowila pani w podstawowce gdzie nawoluje mojego najleszego *ficka? czekam na odpowiedz i pozdrawiam cie, moja mila missfic Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: PS ostatnia proba rzeczowej dyskusji 21.02.06, 00:01 nie mam czasu się z tobą bawić. Twój post z 23.19 zaczyna się od tytułu, kumasz czaczę? uwaga będzie cytat: "stoi napisane kochanie, jest archaizmem, tak jak mädel - co Ci będę skanować, odwaliło? chyba czytać jeszcze umiesz? ja nie twierdziłam, że piszesz: wołasz fick, masz... to w ogóle nie był cytat, tylko stwierdzenie, że skoro przywołujesz *ficka w TYTUŁACH swoich postów, których linki podaję, to przychodzi tiggerifick na zasadzie mówisz-masz. jezu normalnie krowie na miedzy bym to wytłumaczyła w pół minuty, a Tobie trzeba wykład dawać I tu klasyka tematu: znowu coś wymyśliłaś i jeszcze każesz mi z tego tłumaczyć, no typowe. idę do roboty, Twoje iq na poziomie 78 mnie osłabia. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus skoro nie masz czasu, po co sie wdajesz??? 21.02.06, 00:06 Kochana tiggerific! Skoro najpierw piszesz: "rozmowa z Tobą jest niemożliwa głównie z tego względu, że przeinaczasz i masz sklerozkę lekuchną takom, ale zawsze, wołasz fick, oj wołasz z tęsknotą zapewne ;D" ,to czemu pare postow piszesz: "a nie twierdziłam, że piszesz: wołasz fick, masz... to w ogóle nie był cytat, tylko stwierdzenie, że skoro przywołujesz *ficka w TYTUŁACH swoich postów, których linki podaję, to przychodzi tiggerifick na zasadzie mówisz-masz. jezu normalnie krowie na miedzy bym to wytłumaczyła w pół minuty, a Tobie trzeba wykład dawać" gdzie jest sens????? kto i czego wola? co i komu chcesz udowodnic? czyzbys te slowa, cytuje Cie, tiggerificu, slodki, "tu klasyka tematu: znowu coś wymyśliłaś i jeszcze każesz mi z tego tłumaczyć, no typowe.idę do roboty, Twoje iq na poziomie 78 mnie osłabia." pisala volens nolens sama do siebie??? bo na to wyglada caluski i milej pracy, moze bedzie ci praca lepiej szla niz wmawianie mi, czego nie napisalam i takie kwiatki jak bukiet Twych cytatow poyzej gipsyradio.com/portal.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: bo nie będziesz mi swojego kitu wstawiać 21.02.06, 00:17 jeszcze raz: to nie był cytat, w TYTUŁACH swoich liiiiiicznych postów zaczepiasz mnie per fick, co btw. jest trollerstwem in Reinkultur, ale pewnie tego nie wiesz. dalszego bełkotu nie komentuję i raczej nolens volens, unsere kleine miss polonismus. tschüssi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: bo nie będziesz mi swojego kitu wstawiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:09 Yeeezzzzuuuu Tiggeri, Nie kop się z koniem. Tyle razy kacperek Ciebie o to prosił. :o) Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: csiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 21.02.06, 18:54 cho, kurteczka na wacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus drogi kacperku, 23.02.06, 00:29 badz tak mily i podaj mi watek, w ktormy zaczynam kopac tiggerific. a potem pisz takie milusie posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: drogi kacperku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 07:13 Drogi ggigus, w poście do Tiggeri użyłem metafury. Bo jak jest qń to i musi być metafura. :o) MfG Your poor kacperle PS. Buziaczki od kacperka dla obu dam. :o):o) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus drogi kacperku, 23.02.06, 18:35 twoje metafory malo mnie obchodza. nastepnym razem, jak cie zaswedzi i bedziesz chcil cos n moj temat napisac, spelnij moja prosbe, ktora ww wyjasnilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: drogi kacperku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:08 OK ggigus, chociaż z żalem, zrezygnuję z metafur, bo one Ciebie nie rajcują. Pozostanę jednak pozwolisz przy innych figurkach stylistycznych takich jak: epitet ornans, synekdocha,oksymoron, epifora, anafora etc. Nie chciałbym , żeby moje posty były "postne" jak wikt kapucyna. :o) MfG Your poor kacperle Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: drogi kacperku, 23.02.06, 20:16 kacper, ona gotowa uznać oksymoron a tym bardziej anaforę za jakiś epitet bynajmniej nie ornans, Ty weź przestań. :) swędzi Cię? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus kacperku, prosilam juz pare razy 23.02.06, 21:22 prawda? moze czas nadszedl, abys popracowal nad swoimi metaforami? znajdz, mi skarbie, taki post, gdzie zaczynam, jak to piszezs, sie pokac z boskim tiggerificiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus sie kopac, rzecz jasna 23.02.06, 21:23 a ty, miast pracowac nad nowymi metaforami, poszukaj na forum. Materialu az zanadto. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: czy Ty naprawdę nie masz na kim 23.02.06, 10:13 sprawdzać poczty? wszyscy Cię dodali do spamu? wyślij sobie sama do siebie jak chcesz coś sprawdzać, a nie mi tu skrzynkę zaśmiecaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus pudlo, agresywny i sklerotyczny tiggerificu 23.02.06, 18:34 tylko listy do ciebie nie pojawialy mi sie jako zapisane juz ci o tym pisalam, ale ani twoja agresja, ani obsesja, ani tym bardziej slaba pamiec nie pozwalaja ci logicznie myslec, jak widzisz mojego nicka. ale jak zawsze powtarzam - twoje obsesje, agresje, manie i ostanio slaba pamiec pozostaja twoimi - na szczescie - problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: jakie pudło? pudła nie przysłałaś :( 23.02.06, 19:38 mam za to Twój list, że na mnie testujesz (wypraszam sobie), tylko co mnie Twoja skrzynka obchodzi? już zostaw te zawoalowane wyrazy uwielbienia i przestańże do mnie pisać. dein Herr F(l)ick. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus skarbie, nie baw sie w slowka 23.02.06, 19:49 testowac musze, taki moj los twoaj skrzynka nie musi cie obchodzic i mozesz moich listow nie ctyac, obiecywalas mi to kiedys solennie i ile to juz razy? slaba pamiec? A tego juz zupelnie nie rozumiem: dein Herr F(l)ick. zmieniasz plec i nazwisko?? obsesja zatacza soraz szersze kregi?? Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: poszłam w Twojej sprawie na te miedze, 23.02.06, 19:53 o której Ci mówiłam (pamiętasz), no i mówię krowie, że nie możesz się powstrzymać od pisania do mnie listów i zgadnij co krowa powiedziała? 2. a co mnie obchodzi, że nie rozumiesz, widocznie za mało z kulturom masowom obcujesz. dein Herr F(l)ick :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus hihi, tiggerificu, listy to nie posty na forum pub 23.02.06, 19:56 zwaz roznice - juz mi kiedys oburzona zwracalas na to uwage, ta twoja pamiec mie martwi.Czy to zmeczenie wiosenne? i nie musisz czytac niczego, co pize ggigus, nieprawdaz? a skoro cie nie obchodzi, ze nie rozumiem - ojej, cala drze! Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: no więc krowa niestety zdiagnowała to 23.02.06, 20:03 im Hufumdrehen, że się tak wyrażę, i mówi, że masz obsesję (strasznie mi przykro, myślałam, że rokowania będą lepsze) co tam pizes? ze sie drzesz? ale w kroku czy gdzie? i co ja mam na to poradzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus na tym koncze dyskusje, bo nic nowego 23.02.06, 21:17 wniesc sie nie da. jak chcesz, to sobie dalej krzycz. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus z uwagi na sprzecznosci w twoich postach 23.02.06, 21:19 koncze dyskusje, bo nic nowego - poza twoimi krzykami - do niej nie wnosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores J ??? .............CDN 23.02.06, 21:36 Rozczarowany ,ze to juz koniec??? Wierzysz w to? Poczekamy zobaczymy. :o) koko Odpowiedz Link Zgłoś