tja74 22.03.06, 14:07 Witam! Moze wiecie jak przetłumaczyc na jezyk niemiecki studium policealne i tytuł technik ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bajkowapanienka Re: Studium Policealne 22.03.06, 14:27 Ja kiedyś się spotkałam z: postlyzealisches Studium w Niemczech nie ma czegoś takiego więc i słowo trzeba pod konkretną potrzebę stworzyć Nie biorę odpowiedzialności za moją podpowiedź rób z tym co chcesz a teraz czekam na ataki innych, którzy stwierdzą, że to bzdura itp bo ostatnio na tym forum zamiast niemieckim interesujemy się dogryzaniem i wyśmiewaniem Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Studium Policealne 22.03.06, 14:41 no faktycznie bzdura. po pierwsze po co postlyzealisch? jak można postlyzeal? jak tworzyć, to z sensem. po drugie niem. Studium nie odpowiada polskiemu studium w tym znaczeniu. czy w wystarczającym stopniu zajęłam się niemieckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki mam dla Ciebie fajna rade, panienka: IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.06, 18:43 - jesli Ci sie forum nie podoba - splyn po prostu! prawda, ze sama bys na to nie wpadla ? :-)) j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Studium Policealne 22.03.06, 14:47 tu jest niemal identyczny wątek, na pewno skorzystasz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=19509653&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś