Dodaj do ulubionych

opis obrazka (niemiecki)

IP: *.laczpol.net.pl 20.11.06, 19:41
Obserwuj wątek
    • wsiowa.baba Re: opis obrazka (niemiecki) 20.11.06, 19:43
      ladny obrazek
      • Gość: Linek Re: opis obrazka (niemiecki) IP: *.laczpol.net.pl 20.11.06, 19:45
        Prosze o przetlumaczenie tekstu jeszcze dzisiaj.

NA obrazku widać hotel z wieżą na samym srodku. Przed hotelem stoją palmy a
        blizej jest jeszcze basen. Dookola basenu stoja lezaki. W basenie sa
        umieszczone 2 fontanny. Mysle ze hotel jest bardzo luksusowy

Prosze o latwe slownictwo

Obcielo mi posta poprzednio
        • Gość: Linek Re: opis obrazka (niemiecki) IP: *.laczpol.net.pl 20.11.06, 19:48
          jeszcze bym prosil:

"trawa oraz drzewa powoduje ze goscie czuja sie w tym hotelu bardzo przyjemnie.
          MAle okienka na strychu powoduja ze pokoje tam umieszczone sa bardzo przytulne.

Z gory dziekuje za pomoc
          • Gość: jecki [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 20.11.06, 19:53
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Linek Re: posluchaj, Linek: IP: *.laczpol.net.pl 20.11.06, 19:58
              ahahaha beeeeka przednia. Musiales sie gdzies tak wyrobic. Daj adres to tez
              wpadne bo z takimi ambitnymi tekstami moze zaczne miec znajomych dresiarzy
              jakich Ty masz pewnie wielu. Zegnam
              • Gość: spoko Re: posluchaj, Linek: IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 20:19
                Linek, nie denerwuj sie. Ja przetlumacze ci tylko, co jecki mial na mysli. Po
                prostu chcial powiedziec, ze nikt tu nie bedzie odwalal zadan domowych za
                innych. A twoja "prosba" to w zasadzie nic innego jak zadanie (wym. zondanie)
                zeby ktos szybko odrobil za ciebie lekcje a ty w tym czasie mozesz poogladac
                sobie jakis film/mecz/wypic piwko/zdrzemnac sie*
                *niepotrzebne skreslic

Mam nadzieje, ze teraz zrozumiales skrot myslowy jeckiego.
                • joannab76 Re: posluchaj, Linek: 20.11.06, 22:04
                  jecki czasem wpada w szał, nawet mozna go zrozumieć, jak się wkurzę też
                  przeklinam, hej
                  • Gość: jecki joasiu najmilejsza !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 20.11.06, 22:07
                    Ty zdaje SIEM nawet bladziutkiego pojecia nie masz o tym, jak to wyglada, kiedy
                    jecki "wpada w szal" ! mnie samego zgroza ogarnia, kiedy o tym pomysle... :-)

j.
                    • Gość: też joanna Re: joasiu najmilejsza !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:21
                      jecki a kto by chciał widzieć ciebie jak wpadasz w szał??? dla niektórych takie
                      zachowanie to szał, niekoniecznie ciał.
                • Gość: Oma Re: posluchaj, jacki IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 22:15
                  Hi .To mozna w kulturalny sposob napisac bez obrazania kogos.Tez nie jestem za
                  tym zeby tu odrabiac zadanie domowe.Jedna z zasad tego forum jest nie tylko
                  pomoc ale
                  szanowanie rozmówców i stosowanie się do zasad etykiety.Jezeli masz wlasne
                  dzieci tez sie tak do nich odnosisz.Tu zagladaja czesto 10,11,12- latkowie i nie
                  wstyd Tobie.Nie dziwi mnie to ze ktos skasowal Twoja wypowiedz.
                  • Gość: jecki posluchaj Oma (rzekoma) IP: *.pools.arcor-ip.net 20.11.06, 22:20
                    - jesli bezczelny dupek (moze byc tez pipka:-) kaze mi za siebie odrabiac zadania
                    domowe, to jest wg. Ciebie "szanowanie rozmówców" ? Möchtest Du etwa diese
                    Chuzpe belohnen ?

j.
                    • Gość: Oma Re: posluchaj Oma (rzekoma) IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 22:30
                      Hi.Ty nalezysz do tych osob ktore"PO POLSKU JUZ ZAPOMNIALY A PO NIEMIECKU
                      JESZCZE SIE NIE NAUCZYLY"Czytaj uwaznie co do Ciebie napisalam.Tez nie jestem
                      za tym zeby za kogos odrabiac zadanie domowe .Chodzi tylko o Twoje
                      slownictwo.Uwazam ta dyskusie za zakonczona.Milego wieczoru
                      • Gość: jecki Re: posluchaj Oma (rzekoma) IP: *.pools.arcor-ip.net 20.11.06, 22:37
                        - glupias jak stolowa noga. dla uscislenia: nie mysle o stole w mojej jadalni,
                        lecz o tym w stolowce personelu.

rowniez milego wieczoru.

j.
                        • Gość: Oma Re: posluchaj jacki IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 23:03
                          Hi.Zobacz tu john-reed.smugmug.com/keyword/gorilla.
                          • Gość: Linek Re: posluchaj jacki IP: *.laczpol.net.pl 20.11.06, 23:51
                            Piwko wypilem, mecz obejzalem a Ty mi Jecki nie pomogles. Szkoda ale trudno sie
                            mowi. Niektorzy sa leniwi jak ja i sie tego nie wstydze, inni sa pracowici i to
                            na pewno nie jestes Ty a inni jeszcze sa zakompleksieni i zamiast wyjsc na ulice
                            i skonfrontowac sie z rzecziwystoscia, wola pocwaniakowac na forum i zgrywac
                            gangstera. Przypominam Ci tylko ze jest duzo dziedzin zycia o ktorych mozesz nie
                            miec pojecia, a o ktorych ja moge miec pojecie duze. Zycze Ci tylko zebys nigdy
                            nie potrzebowal pomocy w tych dziedzinach bo wtedy obrzuce Cie konkretna pipą.
                            Apropos pipki to jesli masz z tym problem to zmiana plci jest mozliwa w naszej
                            zaawansowanej medycynie i mozesz sobie dorobic to czego Ci brakuje. Dobrej nocy
                            • kokolores Re: posluchaj jacki 21.11.06, 01:25
                              Gość portalu: Linek napisał(a):
                              Przypominam Ci tylko ze jest duzo dziedzin zycia o ktorych mozesz ni
                              > e
                              > miec pojecia, a o ktorych ja moge miec pojecie duze. Zycze Ci tylko zebys nigdy
                              > nie potrzebowal pomocy w tych dziedzinach bo wtedy obrzuce Cie konkretna pipą.

Linek ,chcesz ,zeby Jecki umarl ze smiechu?

:o)
                              Koko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka