Gość: Maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:12 Jest to stanowisko produkcyjne, ale wobec braku opisu, czym się konkretnie zjamuje, nie jestem w stanie dopasować konkretnego polskiego odpowiednika. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p Re: Abfahrer? 16.04.07, 16:32 brak konia+teksta=brak ekwiwalenta... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Abfahrer? 16.04.07, 17:04 Abfahrer to zjazdowiec w narciarstwie alpejskim. Teraz widzisz jak to wychodzi gdy nie ma tego o czym pisał mój szanowny przedmówca. PS. już trzęsę się na całym ciele ze strachu, że za chwilę wpadnie tu pani tłumaczka/cenzorka i znów narobi zamiesznia (jak zwykle) - uchowaj Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 traurig, traurig, traurig... 16.04.07, 17:49 przecież pytająca zaznaczyła, że chodzi o stanowisko produkcyjne. absolwent hauptschule, przyuczony, odwożący produkty do magazynu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki a to niby z kond ??? IP: *.pools.arcor-ip.net 16.04.07, 18:19 jezdzil byl widlowym na praktyce robotniczej ??? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: traurig, traurig, traurig... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 07:53 Dzięki Mazur, bardzo mi pomogłeś, jest własnie chyba tak , jak napisałeś.Kontekst niewiele wnosi: jest napisane, że Abfahrer przekazuje nalepki dla oznaczenia zatwierdzonych worków z produktem.Pozostałym dziekuję za poświęcenie pół minuty na posty oświecające z elementami sarkazmu . Odpowiedz Link Zgłoś