Gość: netka IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 20:36 i tu ponizej bedzie napewno bajeczka dzisiaj. Loonie obiecal i jeszcze nie poszedl spac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jecki na pewno nie napewno, Pucia... IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 20:58 - bajeczka zas moze pozniej. j. Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann na razie 21.04.07, 21:03 przygotowuje drina - miala byc caipirinha, ale cukier trzcinowy wyszedl :(. China dodam maki kukurydziane, powiem Wam jak smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: na pewno IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 21:18 potrafisz Guciu kazdy nastroj rozlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann ej Netka, nie badz taka 21.04.07, 21:36 wlasnie sie zastanawiam jakiego rodzaju ma to byc bajka albo przypowiastka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka freie Hand, absolut ))) IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 21:40 je nach Stimmung oder Laune. Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann bajka 21.04.07, 21:41 Bylo to dawno, moze przed wiekem, przed dwoma wiekami lub trzema, w pewnym miasteczku dalekim, ktorego dzisiaj juz nie ma, i na mapie go znalezc nie mozna zyla wdowa zamozna. Miala dwie corki brzydule, ktore kochala czule. I pasierbice sierote, ktorej w domu najgorsza dawala robote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka taaaaaaaak IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 21:42 czekam na te piernaty, to byla najlepsza czesc))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka chyba juz przelecialy... IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 21:45 A taka byla bogata, ze sypiala na pieciu piernatach otulala sie w koldry puchowe i trzy jaski wkladala pod glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann Re: bajka 21.04.07, 21:45 ojej - myslalem, ze bedzie nowa stara bajka, ale widze, ze jest w necie, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann to cos innego 21.04.07, 21:49 o facecie, ktory siedzi na lawce i co jakis czas klaszcze w dlonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka bardzo prosze, byle... IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 21:52 nie klaskal jedna dlonia, bo jeszcze nie rozgryzlam, czym jest klasniecie jedna dlonia )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: bajka IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 21:46 dlaczego w necie? znam tylko poczatekna pamiec. Od teraz mozesz tworzyc. A nawet bardzo o to prosze. A nawet powinienes. Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann Re: bajka 21.04.07, 21:54 Stad poszlo, ze dziewczynke nazwano Kopciuszkiem. A ona ocierala lzy fartuszkiem, szorowala, harowala, i przy pracy tak sobie ciiichutko spiewala: hejze plynie woda, woda plynie hejze, a ja jestem mloda, wiec sie w wodzie przejrze. Niech mi powie woda, czyja to uroda. Czy odbija woda mnie, czy to jestem ja, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: bajka IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 21:56 ja juz jestem cichutko i wogole nie przeszkadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann Re: bajka 21.04.07, 21:56 no to na razie koniec kopciuszka i wracamy do faceta na lawce Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann Re: )))))))))) 21.04.07, 21:59 A, bo wie pan, to przeplasza slonie. -Przeciez tutaj nie ma zadnych sloni ! No widzi pan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: )))))))))) IP: *.pools.arcor-ip.net 21.04.07, 22:00 wyratowales sie))))))) Sliczna opowiesc. A Ty, Guciu, nie podsluchuj. Odpowiedz Link Zgłoś
sandemann dobranoc 21.04.07, 22:16 moja bajka najulubiensza to "Krol Globares i medrcy" spijcie dobrze "Gute Nacht, ihr Prinzen von Maine, ihr Könige von New England" Odpowiedz Link Zgłoś