Dodaj do ulubionych

dzie Schweiz

IP: 213.199.214.* 29.05.07, 18:12
czy ktoś ma jakieś proste opowiadanie o Szwecji???
Obserwuj wątek
    • Gość: śmiechacz O Szwecji nie mam, ale... IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.07, 18:19
      mam za to opowiadanie o "die Schweiz". A może odwrotnie? Cholera, sam już nie
      wiem...
      • ggigus ja mam! 29.05.07, 18:23
        Die Schweiz ist schoen. Und auch reich.
        • ggigus Re: ja mam! 29.05.07, 18:26
          in der Schweiz wohnt man angenehm. Man kann auch dort schnell und bequem emigrieren.
          • Gość: śmiechacz Na emigrację wewnętrzną, czy co? IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.07, 18:30
            Bo jak do Szwajcarii to dorthin względnie in die Schweiz.
            • ggigus dziekuje za uwage, szkoda ze podarwiona zwykla 29.05.07, 18:32
              forumowa zlosliwoscia
              ale najwazniejsze, aby smiechaczowi uszla żółć
              • Gość: śmiechacz Teraz już wiem skąd się biorą Twoje pyskówki. IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.07, 18:39
                Ja, ja, ad personam....
                • ggigus moje pyskowki?? skarbie, znajdz chamski post ode 29.05.07, 18:41
                  mnie, a potem pisz glupoty
                  bo moje pyskowki to do kogos innego, sluze cytatami
                  • Gość: śmiechacz Nie mówię o chamstwie, lecz o zwykłej... IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.07, 18:43
                    typowej dla Ciebie, pyskówce.
                    • ggigus pyskowka to klotnia, skarbie, znajdz moj post, kto 29.05.07, 18:47
                      rym spowodowalam klotnie,a potem pisz glupoty
                      teraz np. ty nie potrafisz, no nie mozesz i juz poprawic bez pyskowki
                      i dlatego pewnie piszesz o pyskowkach innych, aby zagluszyc sumienie
                      papa smiechaczu
                      pysjuj sobie dalej sam, zaraz pewnie dolacza chlopcy i dziewczeta ze znanego
                      forumowego choru, pelnego forumowej zolci
                    • ggigus to jest post od ciebie, skarbie, czekam nadal 29.05.07, 18:47

• tiggerific Re: sieh mal, es geht auch ohne 29.05.07, 18:57
                        mich ;))))

ggigus, Ty tak nie czekaj, bo czekających to kastrują, z tego co się zdążyłam
                        zorientować ;))))))))))))))))))) na własną prośbę kastratów zresztom.
                        • ggigus czy na wlasne prosbe, smiem watpic, glupio ci 29.05.07, 19:16
                          bylo zostawic twoj post, w ktorym pisalas o moich rzekomych grozbach
                          nadal czekam na te moje grozby, bo jak widze, juz jestes spokojniejsza
                        • ggigus ohne dich? ja.nusz, jecki, kwiatuszku! no tiggeri 29.05.07, 19:19
                          ficku, az taka masz manie wielkosci?
                          no no
                          az taka slaba orientacje masz tez na forum?
                          wszystko dziarska trupa möchte-gerne sedziow w chorze
                          no i pare innych nickow
                          jedne mniej, drugie barzdiej zgorzkniale
                          a
                • ggigus ps: w moim poscie nie padlo ani slowo ja, ani ad 29.05.07, 18:42
                  personam
                  moze jestes zgorzknialym, zbyt przerwazliwionym smiechaczem?
                  • Gość: śmiechacz Re: ps: w moim poscie nie padlo ani slowo ja, ani IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.07, 18:44
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=63285411&a=63286793
      • Gość: joka17 Re: O Szwecji nie mam, ale... IP: 213.199.214.* 29.05.07, 18:24
        A prześlesz mi???
        • ggigus ale nie podalas maila! 29.05.07, 18:25

• Gość: joka17 Re: ale nie podalas maila! IP: 213.199.214.* 29.05.07, 18:28
            jo_ka_ro@onet.eu
    • Gość: Magenta Schwan In der Szwajc hat jeder ein Karabiner im Haus IP: 85.183.221.* 29.05.07, 18:51

Gość portalu: joka17 napisał(a):

> czy ktoś ma jakieś proste opowiadanie o Szwecji???
      ===================================================

Ja! Die Szwecja liegt am Meer!

Und die Szwajc liegt in den Bergen. Beide Staaten sind Neutral.

Beide Staaten sind UNO Mitglieder.

In der Szwajc hat jeder ein Karabiner in seinem Haus. Dort gibt es keine
      Kasernen.

Jeder ist immer Soldat.

Und in der Szwajc wird guter Käse mit vielen Löchern gemacht.

Am besten schmecken die Löcher.

(Ist doch eine schöne Historyjka geworden, nieprawdaż?)
      • Gość: śmiechacz Kasernen gibt es sehr wohl! IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.07, 18:58
        Und was für Kasernen! Bloß die Armee sitzt zu Hause...
      • tiggerific Re: In der Szwajc hat jeder ein Karabiner im Haus 29.05.07, 19:02
        'Jeder ist immer Soldat' gefällt mir am besten
        hammergeil der Satz
        mucha nie siada
        cudo
        :)
        • Gość: Magenta Schwan hammergeil der Satz ! IP: 85.183.221.* 29.05.07, 19:26

tiggerific napisała:
          hammergeil der Satz
          ====================

Lange habe ich gewartet!

Aber endlich ist die Zeit gekommen, wo die Welt das Genie, das in mir steckt
          erkannt hat!

Danke! Danke! Danke!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka