Gość: mati IP: *.icpnet.pl 14.09.07, 16:48 jak mozna to ładnie przelożyć ?? WKU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michel Re: WKU IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.07, 17:07 Heeresnachschubamt Heeresamt für Nachschub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki so ein Blödsinn ! IP: *.pools.arcor-ip.net 14.09.07, 19:17 - Kreiswehrersatzamt Propozycja dla Michasia: zamiast mnie rozbawiac, zaczalbys sie moze uczyc niemieckiego?... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Gadaj gadaj IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.07, 21:26 Kreiswehrersatzamt znam dobrze, w przeciwienstwie do ciebie nawet tam bywalem... natomiast z WOJSKOWA KOMENDA UZUPE£NIEÑ mam problem bo p o l s k i e g o sie ucze, glupio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Michas uczy sie p o l s k i e g o !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 00:11 hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
baerenfang co w tym smiesznegp? 15.09.07, 02:14 moj syn zajrzal kiedys ze mna na to forum i nic nie kapowal, tez by mu sie lekcje polskiego przydaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Ichu, ile glebszych intus ? IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 09:12 www.google.de/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ade%3Aofficial&channel=s&hl=de&q=Heeresnachschubamt&meta=&btnG=Google-Suche - noch Fragen ?! j. Odpowiedz Link Zgłoś
baerenfang co ma piernik do wiatraka? 15.09.07, 13:00 Michelowi skojarzyly sie uzupelnienia z Nachschubem (logistyka) i slusznie. Moj syn nie ma na codzien kontaktu z zywym jezykiem polskim i tez dziwnie kojarzy, szczegolnie glupoty na forum jezyka niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki powiedzialbym: co z Twoja logika, IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 14:16 ale mi sie nawet nie chce, wiec powiem tylko: nie pier... ! :-) ktos, kto na codzien uzywa niemieckiego, polskiego zas sie dopiero "uczy", kojarzy WKU (sic!), ale uzywa w "tlumaczeniu" niemieckiego slowa, ktore nie istnieje. piknie, jesli to jest Twoja logika... o sancta simplicitas! j. Odpowiedz Link Zgłoś
baerenfang Ty oczywiscie znasz wszystkie urzedy, 15.09.07, 19:06 zadna terminologia nie sprawia Ci klopotu Odpowiedz Link Zgłoś