Gość: nola IP: *.daminet.pl 22.10.07, 23:28 jak napisac w czasie przeszlym perfekt ze "padał deszcz"? i jak powiedziec tez w czasie p p zdanie" mam nadzieje ze twoje wakacje byly bardzije udane"? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borgia klęska klęska klęska-było gdześ tu przed chwilą... IP: *.iesy.net 23.10.07, 01:45 Der Konfuzius sagt: ist klar - Was man mühelos erreichen kann, ist gewöhnlich nicht der Mühe wert... I dlatego jeden czy drugi biały murzyn, czeka już in den Startlöcher..... a ja jak zwykle w takich fast już hoffnungslosen Faellen - polecam przez zemnie własnoręcznie znaleźione cudo przydatne każdemu, co jest dumny mianować się - mankutem z powołania! - A więc Vuala: Automatischer Verbkonjugator (Internetseite) konjugator.lingofox.de/de/index.php?id=conjugate_german --> wpisać tylko regnen... i się ma, co tylko dusza zapragnie : es hat ge..... mianowicie... MG! A co do tego zdania - to jakoś nie jarzę - to co w końcu waćpan sobie życzy - "mam nadzieje ze twoje wakacje byly bardzije udane"? Czy raczej w p p(?) - czyli "miałam/łem nadzieje ze twoje wakacje byly bardzije udane"? No i jak - w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszcz Re: deszcz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.10.07, 09:02 es hat geregnet. Ich hoffe, dass deine Sommerferien dir mehr gelungen sind. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki "mehr gelungen" - IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.07, 17:58 - na wunderbar !!! j. Odpowiedz Link Zgłoś