asiouek 04.03.08, 16:54 Wyobraźcie sobie sześć kluczy francuskich zapakowanych w Kunststoff-Etui z takimi perforacjami, żeby móc se ewentualnie poodrywać pojedyncze sztuki. Jak to zgrabnie nazwać, to Abreisstasche? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p i jeszcze: 04.03.08, 18:31 po cholere mnie Twoim blogiem kokietujesz, skoro dzwierza zaparte??? j. Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: i jeszcze: 04.03.08, 22:13 No co wy, ja już wiem, jakich wy szukacie tematów... Ja tam o sexie nie piszę, tylko o tym jak mi się kartofle przypaliły albo jak dziecko do przedszkola wożę i kwiatki wącham!!! Same nudy, drodzy Panowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p nie ma takiego bloga, 04.03.08, 22:16 ktorego sie prze anal izowac nie da... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
prassek Re: Abreißtasche 04.03.08, 21:19 Willst Du uns denn in "asiolkowy swiat" nicht hereinlassen? Es ist gemein--------- Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: Abreißtasche 05.03.08, 01:46 opakowanie segmentowe z perforacją ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: Abreißtasche 05.03.08, 08:48 tak sobie porównuję niemieckojęzyczne strony producentów (Bosch, Haupa) z polskojęzycznymi i widzę, że większość tłumaczy po prostu pomija te niewygodne pierdółki typu Abreisstasche czy Mittelsteg... Może ja trochę przesadzam? Chiba się skupię i poprzestanę na tym, co istotne... Odpowiedz Link Zgłoś