Gość: Karla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 22:35 Hej! znacie szkole The Tower? jestem ciekawa jak wygladaja kursy do FCE u nich, 1-wsze miejsce w rankingu Dlaczego, ceny... sama nie wiem co o tym myslec, pilnie potrzebuje opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lover Re: The Tower- znacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 10:50 chodziłam do nich na kurs biznesu i wszyscy zdali.Maja dobrych native,odniosłam wrażenie,że zależy im żebyś dobrze zdała. Nawet panienka w recepcji się przejęła czy zdałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: The Tower- znacie? IP: 193.41.113.* 07.09.04, 11:56 dzieki, chyba sie tam wlasnie zapisze... w sumie moze siezibe maja niezaciekawa, ale to przeciez o niczym nie swiadczy! moze jest jeszcze ktos, kto chodzil tam na kursy? Odpowiedz Link Zgłoś
eliae Re: The Tower- znacie? 07.09.04, 22:13 Ja chodziłam tam przez jaikiś czas na kurs. Nie byłam zadowolona, trafiłam na beznadziejnego nativa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: The Tower- znacie? IP: 62.29.253.* 09.09.04, 16:17 czy ktoś jeszcze coś słyszał o tej szkole??? Odpowiedz Link Zgłoś