Dodaj do ulubionych

BRITISH SCHOOL???

23.09.05, 09:01
Czy ktos chodzil moze do tej szkoły językowej?macie moze juz jakieś
doświadczenie?Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • vikicz Re: BRITISH SCHOOL??? 23.09.05, 09:10
      ja nie chodziłam ale słyszałam ostatnio w radiu jak się reklamują jak oni to
      wymawiają "britisz' to sie od razu odechciewa skoro nie potrafia zaangazowac do
      reklamy kogoś kto choc trochę ładnie gada po angielsku to ja dziękuję. Ponadto
      w ostatnim Newsweeku (tym z Tuskiem na okładce) polecają szkoły językowe w
      wielu miastach zobacz może tam
      • tubbs Re: BRITISH SCHOOL??? 24.09.05, 13:48
        Newsweek czy Rankingweek? Czasopismo zajmuje sie tylko rankingami, i robi to w
        sposób bardzo nieprofesionalny. Równie dobrze mógłbyś pójść do restauracji i
        zapytać właściciela czy mają dobre jedzenie. Na tej samej zasadzie robią ranking
        szkół, rozsyłając ankiety, które właściciele szkół wypełpniają według własnego
        uznania.
        • kaskoss101 Re: BRITISH SCHOOL??? 27.09.05, 14:31
          Tak właśnie jest. Rankingi powstają na podstawie ankiet rozsyłanych do szkół.
          Znam trochę lektorów z British School i NIE POLECAM - głównie są to osoby z co
          najwyżej CAE... Żenada.
          • szpileczka_w BRITISH SCHOOL??? 28.09.05, 08:56
            Kupiłam sobie Newsweeka i w rankingu dla mego miasta British School zajęła 5
            miejsce...niby nie najgorzej.Gdyby tylko jeszcze ten ranking był wiarygodny!?A
            tak mam nie lada dylemat :P
    • adakso British school w Pruszkowie 21.09.13, 23:36
      Moja córka chodziła do British School w Pruszkowie przez 6 lat, w tym roku zdała bardzo dobrze maturę rozszerzoną z anglika. Córka chwaliła sobie bardzo lektorów, są bardzo solidnie przygotowani, zero spóźnień itd. W tym roku zapisałam młodszego syna. Są inne szkoły w okolicach ale do tej mam zaufanie. A.
      • s.nowacki1988 Re: British school w Pruszkowie 07.08.14, 09:47
        Na gazety trzeba uważać, bo rzeczywiście różnie to bywa z rankingami, czy sondażami. British School mogę polecić każdemu, począwszy od osób fizycznych po firmach kończąc. Bardzo rzetelna szkoła udzielająca kursów językowych w Warszawie i na terenie całej Polski. Lista placówek i jakość certyfikatów potwierdzają jakość i wysoką markę tej szkoły.
        • aldona.kuczma Re: British school w Pruszkowie 27.02.15, 14:58
          British school w Pruszkowie jest w okolicy najlepsza, szukałam szkoły dla córki, byłam w kilku na dniach otwartych. Córka chodzi tam 3 rok, bardzo sobie chwali. Lektorzy są wymagający i to widać po wynikach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka