Gość: ana IP: *.gazeta.pl 16.03.03, 14:43 Szukam kogos, kto dawalby lekcje konwersacji in English. Poleconego i fajnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: english? Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 19.03.03, 10:29 Is it english only?. Is it english or polish, or some kind of hybrid of both languages? If you want to learn , you should first take care of your own language. Otherwise you will belong to the group of people, who did'nt learn english yet, but forgot polish allready. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 19.03.03, 12:17 Szanowny native (???), Jak ja nie lubię takich mądrali. Jak się kogoś poucza to należy samemu nie popełniać błędów typu "did'nt" i "allready" Gratuluję A Odpowiedz Link Zgłoś
englishpl Re: szukam native speakera w Warszawie 19.03.03, 16:53 Gość portalu: A napisał(a): > Szanowny native (???), > Jak ja nie lubię takich mądrali. Jak się kogoś poucza to należy samemu nie > popełniać błędów typu "did'nt" i "allready" > Gratuluję > A Put in a simple way that you may understand: FUCCCKKK U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 20.03.03, 10:30 PROSTAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oink-oink Re: szukam native speakera w Warszawie IP: 209.148.249.* 20.03.03, 17:31 ana, ja znam jednego, ale on jest amerykaninem, i nie uczy za 1/4 tego co by mogl zarobic w stanach. on liczy 50 za godzine, dwie godziny na tydzien. ale, tu jest nastepny problem: jego kalendarz jest pelny az do wczesnej wiosny. chcesz sie z nim skontaktowac? tutaj: fat_pig@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafcio Polecam Swojego lektora! IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 21.03.03, 13:26 a dolkladniej -lektorke. Jest z Nowej Zelandii, lecz mieszkala w roznych miejscach i ma brytyjski akcent. Jest swietna, mloda - mozna pogadac z nia o wszytkim przy okazji uczac sie. To jest jej email :EnglPol@hotmail.com Stawki ma niziutkie - 40zl za 60 min, albo tak jak ja 55zl za 90. Pozdrawiam. Rafcio Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Polecam Swojego lektora! 21.03.03, 14:16 Jest z Nowej Zelandi i ma brytyjski akcent - hmm, not bad, not bad. Jest mloda i swietna - hmm, that's even better. Ok, ok, can I have a phone number, please? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafcio nr telefonu IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 13.04.03, 02:41 No, dobra.. pewnie mnie zabije wiec nie mow ze dostales nr ode mnie : 501 624 034. Podrw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat Re: szukam native speakera w Warszawie IP: 62.233.165.* 23.03.03, 22:13 lecisz na zagranicznych????????????????? polskie dziewczyna za darmo????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Znam amerykanke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 11:08 Ja znam Polska Amerykanke. Ma bardzo duzo studentow wiec trudno sie z nia umowic szczegolnie wieczorami. Tez jest mloda i doswiadczona poniewaz robi to dlugi czas. Polecam englishinwawa@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatuszek Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.03, 02:42 No to ja polecę swojego lektora. Colm jest z Wielkiej Brytanii, jest młody, ale ma naprawdę duże doświadczenie, jeśli chodzi o nauczanie języka. A do tego jest naprawdę fajny :-) Na pewno go polubisz, bo jego po prostu nie da się nie lubić. No a do tego moglibyście zacząć konwersacje od zaraz. Tu jest jego email: colmdownes@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 15:10 moja amerykanka i tak jest the best:) Odpowiedz Link Zgłoś