Dodaj do ulubionych

szukam native speakera w Warszawie

IP: *.gazeta.pl 16.03.03, 14:43
Szukam kogos, kto dawalby lekcje konwersacji in English. Poleconego i fajnego
Obserwuj wątek
    • Gość: english? Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 19.03.03, 10:29
      Is it english only?. Is it english or polish, or some kind of hybrid of both
      languages? If you want to learn , you should first take care of your own
      language. Otherwise you will belong to the group of people, who did'nt learn
      english yet, but forgot polish allready.
      • Gość: A Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 19.03.03, 12:17
        Szanowny native (???),
        Jak ja nie lubię takich mądrali. Jak się kogoś poucza to należy samemu nie
        popełniać błędów typu "did'nt" i "allready"
        Gratuluję
        A
        • englishpl Re: szukam native speakera w Warszawie 19.03.03, 16:53
          Gość portalu: A napisał(a):

> Szanowny native (???),
          > Jak ja nie lubię takich mądrali. Jak się kogoś poucza to należy samemu nie
          > popełniać błędów typu "did'nt" i "allready"
          > Gratuluję
          > A
          Put in a simple way that you may understand: FUCCCKKK U.
          • Gość: A Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 20.03.03, 10:30
            PROSTAK!!!
    • Gość: oink-oink Re: szukam native speakera w Warszawie IP: 209.148.249.* 20.03.03, 17:31
      ana, ja znam jednego, ale on jest amerykaninem, i nie uczy za 1/4 tego co by
      mogl zarobic w stanach. on liczy 50 za godzine, dwie godziny na tydzien. ale,
      tu jest nastepny problem: jego kalendarz jest pelny az do wczesnej wiosny.
      chcesz sie z nim skontaktowac? tutaj: fat_pig@gazeta.pl
    • Gość: Rafcio Polecam Swojego lektora! IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 21.03.03, 13:26
      a dolkladniej -lektorke.
      Jest z Nowej Zelandii, lecz mieszkala w roznych miejscach i ma brytyjski
      akcent. Jest swietna, mloda - mozna pogadac z nia o wszytkim przy okazji uczac
      sie.

To jest jej email :EnglPol@hotmail.com
      Stawki ma niziutkie - 40zl za 60 min, albo tak jak ja 55zl za 90.
      Pozdrawiam. Rafcio
      • glory Re: Polecam Swojego lektora! 21.03.03, 14:16
        Jest z Nowej Zelandi i ma brytyjski akcent - hmm, not bad, not bad.
        Jest mloda i swietna - hmm, that's even better.
        Ok, ok, can I have a phone number, please?
        • Gość: Rafcio nr telefonu IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 13.04.03, 02:41
          No, dobra.. pewnie mnie zabije wiec nie mow ze dostales nr ode mnie :
          501 624 034.

Podrw!
    • Gość: akurat Re: szukam native speakera w Warszawie IP: 62.233.165.* 23.03.03, 22:13
      lecisz na zagranicznych????????????????? polskie dziewczyna za darmo?????????
      • Gość: Krzys Znam amerykanke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 11:08
        Ja znam Polska Amerykanke. Ma bardzo duzo studentow wiec trudno sie z nia
        umowic szczegolnie wieczorami. Tez jest mloda i doswiadczona poniewaz robi to
        dlugi czas. Polecam englishinwawa@yahoo.com
    • Gość: Kwiatuszek Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.03, 02:42
      No to ja polecę swojego lektora. Colm jest z Wielkiej Brytanii, jest młody, ale
      ma naprawdę duże doświadczenie, jeśli chodzi o nauczanie języka. A do tego jest
      naprawdę fajny :-) Na pewno go polubisz, bo jego po prostu nie da się nie
      lubić. No a do tego moglibyście zacząć konwersacje od zaraz. Tu jest jego
      email: colmdownes@hotmail.com
      • Gość: Krzys Re: szukam native speakera w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 15:10
        moja amerykanka i tak jest the best:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka