boko2 11.08.03, 00:13 Hejki! Mam ogromne kłopoty z nauką tego języka. Próbuję znaleźć osoby, które korzystały bądź korzystają z reklamowanego systemu Sita i mogą udzielić mi informacji na ten temat. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patty Re: Nauka języka angielskiego a Sita System IP: *.crowley.pl 08.09.03, 23:08 Nie polecam.Znam osoby,które korzystały i nie chwalą sobie.Choć to pewnie kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volt Re: Nauka języka angielskiego a Sita System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 09:16 Możesz powiedzieć coś więcej czy problem był w niewspółmierności ceny do efektu, braku efektu kłopotach ze snem (bo w końcu to działanie na podswiadomość) czy coś innego? Pozdrowienia. Gość portalu: patty napisał(a): > Nie polecam.Znam osoby,które korzystały i nie chwalą sobie.Choć to pewnie > kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patty Re: Nauka języka angielskiego a Sita System IP: *.poz.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 11.09.03, 22:01 Wiesz,korzystała z tego znajoma mojej mamy i powiedział,że poza słówkami niczego się nie nauczyła,bo co Ci daje wkucie niezliczonej ilosci słówek skoro z nikim nie rozmawiasz,nikt nie sprawdza twojej wymowy itp.?polecam dobry kurs albo korki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Nauka języka angielskiego a Sita System IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 15:12 a czy to prawda, że to może powodować nawet padaczkę? bo i takie opinie gdzieś słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś