Gość: MS IP: 62.233.197.* 17.08.03, 23:33 Co o tym sądzicie..mama zamiar zapisac sie na kurs angielksiego i rozważam te metodę...Może ktos podzieli sie swoimi doswiadczeniami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: Metoda Callana IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 22:09 czesc, ja wlasnie zaczalem sie uczyc ta metoda jakies 2 tyg temu. Szkola ta dala mi 4 bezplatne lekcje probne ale to bylo dla mnie za malo i wykupilem caly miesiac. W sumie hest fajna atmosfera i bardzo duzo i szybko sie mowi - mam pewne watpliwosci czy mozna w tean sposob nauczyc sie angielskiego ale na pewno przelamuje sie bariere w mowieniu a czeste powtorki materialu tak czy siak pozwalaja cos tam zapamietac. Mimo wszystko i tak sam staram sie siedziec troche w domu nad nauka bo jestem wzrokowcem. Na tym forum juz wiele razy mowiono na temat Callana- proponuje poszukac we wczesniejszyc hrozmowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Metoda Callana IP: *.centrala.kbsa / 10.83.79.* 21.08.03, 19:29 poczytaj sobie to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=1101264 Odpowiedz Link Zgłoś