Dodaj do ulubionych

Przygotowania do CPE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 23:23
Jezeli znacie jakies dobre szkoly przygotowujace do CPE to dajcie znac. Ja
znalazlem dwie TFLS i Cambridge school of English, co o nich sadzicie. Z gory
bardzo dziekuje za wszelkie odpowiedzi.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: a Stoun Re: Przygotowania do CPE IP: *.ppi-sa.com.pl 23.08.03, 14:05
      zajrzyj do O.K! (bodajże www.ok.edu.pl ) - niezły standard, niskie ceny
      (chociaż grupy spore, do 11 osób).
      • Gość: kaziak Re: Przygotowania do CPE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 21:03
        wielkie dzieki za odpowiedz!
    • Gość: kociamama Re: Przygotowania do CPE IP: *.artnet.com.pl 29.08.03, 08:33
      If you're at Proficiency level I recommend you to prepare yourself on your
      own. you'd better allot the money you could spend on a school on some English
      books like CPE tests and grammarbooks. if you have difficulty in speaking take
      some private conversation classes. If you've reached that level of language
      proficiency language school is a waste of money!
      Good luck.
    • Gość: ika Re: Przygotowania do CPE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 01:12
      Uważam, że TFLS ma lepszy stosunek cena / jakośc.
    • Gość: Dodo the Bird Re: Przygotowania do CPE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 10:02
      Chodziłam przez półtora roku do British Council i bardzo mi się podobało (poza
      ceną, oczywiście). Efekt końcowy - ocena A. Jednak nie oszukujmy się - do tego
      egzaminu trzeba się przygotowywać samodzielnie; kursy są tylko uzupełnieniem.
    • Gość: groovejet Re: Przygotowania do CPE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 21:55
      Zdecydowanie tfls
      • chica33 Re: Przygotowania do CPE 27.02.04, 15:11
        Przepraszam Cie groovejet, ale czy jako sumienny pracownik tfls przeszukales
        cale forum wg tego hasla i dlatego reklamujesz je w kazdym watku, nawet takim,
        ktory "skonczyl sie" w sierpniu zeszlego roku?
        Skoro juz musisz uprawiac reklame na forum to rob to inteligentniej.
    • Gość: justa Re: Przygotowania do CPE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 09:43
      rozumiem, że lokalizacja tych potencjalnych szkół jest Ci zupełnie obojętna? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka