Gość: alice IP: *.pl 08.01.04, 17:43 czy mezczyzna odczuwa duzo mniejsza przyjemnosc ze stosunku oralnego ,jezeli tuz przed wytryskiem wyjmuje "go" z ust i koncze recznie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: reczny oral IP: *.pl 08.01.04, 18:38 moj chlopak uwaza ,ze to nieporywnywalne z oralem skonczonym w ustach Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: reczny oral 08.01.04, 18:44 przychylam sie do opinii jest to nie nie porowynwalne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noggi Re: reczny oral IP: *.icpnet.pl 08.01.04, 21:30 jasne ze to jest zupelnie inna bajka ale tez bardzo przyjemna i z przemilym zakonczeniem. Mozesz isc na kompromis i pozwolic mu miec orgazm na swoich piersiach, moja dziewczyna tak robi i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlanda Re: reczny oral IP: *.acn.pl 09.01.04, 17:15 hmm,a ja może jestem jednostką abberacyjną,ale lubię,kiedy facet wytryskuje mi w usta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargotłuk brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:26 zuch dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlanda Re: brawo! IP: *.acn.pl 09.01.04, 17:33 Dzięki,ja też jestem z siebie dumna!! Odpowiedz Link Zgłoś
nitkakitka Re: brawo! 09.01.04, 21:47 Ja tam nie lubie jak tryska mi do ust. Wogóle nie lubie tego smaku. Ktos tam napisał, że można kończyć na piersiach. Ja tak robiłam. Albo na brzuchu. Mu to też się podobało. Podobało... Odpowiedz Link Zgłoś