Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Kamil<MACho> Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.07.04, 17:09
      Mam rozwiązanie twojego problemu
    • Gość: perd max Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.23.* 09.07.04, 17:39
      To jest normalne ze zwieracze puszczają z radosci.
    • Gość: Pit Bull Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.07.04, 17:51
      O ja pierdole ty przypale żebyś sie ze mną jebała i puściła bąka to bym kurwa
      zdech ale jeśli chodzi o tą sprawe to posłuchaj to dobrze że piernełaś z
      podnieenia niż żebyś dostała wilka i sieknęła mu gównem w ryj to by chłopak
      miał kurwa wrażenia a ten chłopak zaczą ci minetke walić to ty mu zrób loda a
      nie bąka życze powodzenia i motto do twojej sytułacij :niewkładaj trampek do
      lodówki: narq dziwko
    • Gość: jurek752 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:57
      mniej grochuwy!!!!!!
    • Gość: el kuppo maximalo Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.07.04, 18:08
      co wy wiecie o pierdzeniu w twarz? Przedewszystkim jak sie puszcza smroda w
      twarz to trzeba to robic umiejetnie i z kleksem. Ja kiedys puscilem mojej
      partnerce takiego babla ze do dzis jest murzynka
    • Gość: MasterX Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 09.07.04, 18:42
      Nie martw się !!!! Oglądałaś film "Wieczny Student" tam pewien koleś z Indii
      twierdz że w jego kraju dobre gazy kobiety to dla mężczyzny afrodyzjak ;-))
    • Gość: Ochroniarz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.133.* 09.07.04, 19:04
      hmm, muszę przyznać, że też miałem podobny przypadek, tylko byłem w odwrotnej
      sytuacji niż Ty Sabinko. Kiedy moja była dziewczyna robiła mi loda, tak sie
      podjarałem aż sie spierdziałem :) Miała chore zatoki i ciągle miała katar, a ja
      zrobiłem jej taką inchalację, że problem z zatokami ustąpił :) Ten temat
      polecam wszystkim LARYNGOLOGOM.
      PS. ODA DO CIPKI !!!
      o cipko słodsza od lizaka,
      lizana przez Prusa, Mickewicza i Balzaka,
      czemu nie wyrosłaś na łokciu lub brodzie
      tylko koło dupy, w tym największym smrodzie.....
    • Gość: hiihihihihi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 19:56
      dawno sie tak nie usmiałam
      hehehehehehe:))))))))))))zajebiste wpisy dzieciaki niezła zabawa ,będę wpadać częściej hihihihihihihihi
    • Gość: Misiek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:15
      Kwiaty we wlosach potargal wiatr... Panowie, ale to moze byc dla nas dobra
      rada. Zanim zabierzemy sie do anala badz jak w tym przypadku minetki...trzeba
      sie pytac: Umylas dupcie kotku..., no i dziewczyny sie czegos naucza. "Myjcie
      sie dziewczyny bo nie znacie dnia ni godziny...

(_o_)=}

:D:D:D:D:D:D:D...masakra :D:D:D:D
    • Gość: Pomoc!! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:04
      SIEMKA SABINKO NIEPRZEJMUJ SIE TYM JEŁOPEM TYLKO POMYŚL LOGICZNIE JEŻELI CIE
      KOCHA TO WRÓCI A TO CO SIĘ CI PRZYTRAFIŁO TO NIC TAKIEGO TYLKO CZSTA NATURA I
      JEŻELI CHOĆ TROCHE MU ZALEŻY NA TOBIE TO POWINIEN ZROZUMIEĆ TO I WRÓCIĆ BEZ
      ŻADNYCH WĄTPLIWOŚCI.
    • Gość: kubuś puchatek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 09.07.04, 23:25
      Każdy lubi puszcać bąki.
      Ale ty nie masz
      A zatem:
      1)Poćwicz troche mięśnie zwieracza, dzięki czemu będziesz sama decydować kiedy
      chcesz puścić baniacz
      2) 3 razy dziennie stawiaj cegłe w kiblu bo wtedy będziesz opróżniona i nie
      będzie ci sie chciało puszczać purozaurów. Ponadto po kązdym postawieniu
      porcelanki będziesz się czuła lżej i będziesz miała lepsze samopoczucie
      3) Jak juz musiałas zapuścić purozaura to mógł to być cichacz. Koleś by nie
      usłyszał piarda, a jak by poczuł smród to bys powiedziała że ci
      smierdzi "cipka"(ktora jak sama napisałaś nie jest "zbyt czysta")
      4) WALNIJ KLEKSA
      • Gość: rth Odp: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.04, 23:52
        Miał być zasrany interes, a wyszła z tego śmierdząca sprawa. Ot co.
    • Gość: toji Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 00:00
      JA lubie bąki
    • Gość: RoXanne Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 00:05
      YOYOYO. Ej tez jestes zajebist* kolsiowi prostow w twarz, szkoda ze zapalek nie
      mialas to by sie koles spalil. Jak chcial w odbyt to trzeba bylo od razu a nie
      sie grzebac. tak to masz naucze ze trzeba odrazu bo pozniej mozesz bakala na
      twarz zapuscic. koles sie pwenie basz zniechecil i poszedl nasetepne w odbyt
      pakowac. moja rada to taka zebys se nowego zaczela szukac bo ten raczej nie
      przybiegnie do ciebie z kwiatami.

PS: nie pierdz juz nikomu wiecej w twarz (_0_)

POZDRO 6000
    • Gość: strażak pożądania Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.32.* 10.07.04, 00:10
      Musisz koniecznie sobie wytatuować na pośladkach; PODCZAS MINETY NIE ZBLIŻAĆ
      SIĘ Z OTWARTYM OGNIEM - pomyśl co by było gdyby gość miał papierosa albo świece
      były blisko (zupełny brak poszanowania dla przepisów PPOŻ i BHP :-)
    • Gość: Leon Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mieroszow.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 09:44
      Czy za pomniałaś Drog Sabinko ,że na rynku dostęny jest już od 3 lat
      ANTYPRYKATOR.
    • Gość: sexista Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 12:18
      Dziewczyn pierdlas mu w twarz to nie lada zniewaga. Jesli go kochasz to
      idz do niego powiedz ze to bylo niechaco(emocje) posmiejcie sie z tego i nie
      wszystko wroci do normy. Jezeli on nie bedzie do tego pozytywnie nastawiony
      mozesz odwiedzic mnie, wylize Ci pieknie cipke a bakami ktorymi dostane w twarz
      w ogole nie bede sie przejmowal:D:D:D:D
    • Gość: Pierdzioszek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.07.04, 12:38
      o kurfa ;] ale jazda popostu masakra
      • Gość: Pierdziawka oj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 12:58
        no nie moge ale watek,
        Sabinko, nie przejmuj sie tymi zarzutami, zes brudasek. Ci co je daja to se
        robia codziennie lewatywe czy jak?
        swoja droga uzywac broni biologicznej przeciw wlasnemu chlopakowi i to podaczas
        seksu to nieladnie. moze rzeczywiscie te cwiczenia zwieracza cos by tu
        poradzily?
        aha no i zmien ta wiatropedna diete na jakas lzejsza. zadnej kapuchy, grochu
        czy fasolki, pamietaj:)
      • Gość: Wujcio Kajcio Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:55
        Hmm...mam nadzieje droga Sabinko, że nie robiliście tego wtedy w pozycji 69, bo
        wtedy nos w zasadzie leży bezpośrednio na kakaowym oczku i w razie pierda to
        koleś ma zamiast nosa spadochron :P I jeśli z kleksem to na dodatek jeszcze
        deszcz meteorytów w zatokach :|
        A tak generalnie to pierdzonko sie zdarza... Ale w twarz to przesada...
        Mnie kiedyś dziewczątko pryknęło jak bzykałem ją od tylca... Aż mi jaja
        zawibrowały :P
        Była z tego "kupa" śmiechu... ale jakbym dostał musztardowym w twarz to chyba
        bym sie nie śmiał...
        Pozdro Sabinko i jak bedziesz miała jeszcze kiedyś ochote coś takiego zrobić to
        poprostu złap gościa za głowe i odciągnij z miejsca rażenia :)
    • Gość: Tomato Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:51
      nastepnym razem jak mu bedziesz pierdziala w twarz podstaw se pod dupe
      zapalniczke ale bedzie jazda ;D
    • Gość: sayko killer Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 14:36
      "co ludzkie nie jest mi obce"
      czasami to niezła odmiana takiego bączka sobie puścić,nowe doświadczenie,chętnie bym sprobowal ale może na poczatek w trakcie poważnego przeziębienia

nie gańmy sabinki,rozwijajmy ten nowy trend seksualny:)
      polacy nie gęsi-swój język i wiar mają
    • Gość: Tresna Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 10.07.04, 15:53
      Wiecie co...sprawa się już tak ciągnie jak smród za wojskiem :))
    • Gość: el Bronkos Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aries.com.pl / *.trzebinia.net 10.07.04, 16:47
      Hard-core'owa z Ciebie dziewczynka Sabinko:D Moze mu zeby powybijalo i wstydzi
      Ci sie pokazac... a moze podmuch mu krtań uszkodzil i biedak nie ma jak sie do
      Ciebie odezwac... ale nie martw sie ze znajdzie sobie inna... bo zaznaczylas go
      na wieki... pewnie jest przesiakniety na maksa:D
    • Gość: ns Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 17:05
      O ja pierdziele!!! Dobre heheheh, pozdro - NIKCZEMNY STOLEC
      • Gość: tomi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.173.207.* 10.07.04, 18:28
        Pierdnela mu w ustu i koles jest mangusta :P
    • Gość: chochół Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tktelekom.pl 10.07.04, 19:34
      fajne te posty, nie ma co (rotfl)
    • Gość: gruba no i dobrze mu !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 19:51
      słuchaj ja też tak miałam raz ze cdfoś popusciło,ale on to olał i bawiliśmy sie
      dalej, potem i tak ze mna zerwał,okazał sie debilem i nic nie wartym
      czlowiekiem i do dzis mam naprawde wielka satysfakcje z tego, co zrobiłam,
      uwierz mi !! jesli ucieknie od ciebie tym bardziej sie ciesz z tego,ze
      zasługiwał na to,a jak wróci to znaczy ze naprawde Cie kocha, posmiejscie sie z
      tego i juz nie wracaqjcie do tematu :):):)):):): pozdr
    • monicha1 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.04, 20:21
      Baton krymski skitrany wewnątrz-jest zarąbisty! Sabinko, a Ty dziecko nie
      przejmuj się tym bączkiem!
      Za to wy ludziska pisząc odpowiedzi, korzystajcie ze słowników
      ortograficznych!!!
      Sabinka sadzi bąki, a wy błędy ort.(chociaż Sabinka nie tylko sadzi bąki,
      ale...jej to zostaje odpuszczone!-z wiadomych wzgledów buhaaaa
      • Gość: Madlinka_Szwejka:) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.07.04, 00:14
        Dzieciaków tu dużo :) I te byki robiš :) masz rację :) kto? tu zaczšł o sranku,
        i teraz robi się zabawa w głuchy telefon, wszystko poprzemieniane:):):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka