Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Bengalik Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnets.com 16.07.04, 23:48
      Następnym razem karz mu być pod tobą i takiego bengala mu przyj'eb, żeby się
      wgniótł w łóżko. na pewno nie ucieknie
    • Gość: Dark Skywalker Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:57
      Ja chyba snie ! Po prostu padam ze smiechu i nie moge uwierzyc ze moderator nie
      wkracza do akcji... buahahahbuaha
      • zak2306 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.04, 19:19
        A może dlatego, ze to moderator jest Sabinką?! Albo tak samo jak większość z
        nas ma konkretny ubaw?! To forum jest tak wesołe, że normalnie się WYMIĘKA!!!!!!
        Pozdrowionka ludzie:)
      • Gość: gosc Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:39
        Powinnaś nazrywać bukiet fiołków i iść z nimi do swojego chłopaka - w ramach
        przeprosin. W ramach przeprosin również powinnaś mu pozwolić na dokończenie
        minetki, a by go uspokoić - wspomniany bukiet tuż przed włożyć sobie do tyłka.
        W razie powtórki wokół rozpłynie się sama słodycz... Alternatywa to briz
        (jakkolwiek się to pisze) zaaplikowany tuż przed
    • Gość: Sunny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:41
      sabina nie kochaj sie na pelny żołądek, ustal sobie jakis odstep czasu i zjedz
      jakies ogromne zarcie wczesniej niz zazwyczaj przed spotkaniem z swym menem (o
      ile jeszcze takowe bedzie)tylko zjedz, bo burczenie w brzuchu tez nie jest zbyt
      podniecajace.... no i myj sie, myj!!!!!!!!!!!
    • Gość: odswiezacz powietr UWAGA!!!!!!!!!!!! ATTENTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:28
      Komentarze sa po prostu genialne hehehehehehe! Gratuluje wszystkim
      pomyslodawcom i blagam NIE PISZCIE komentarzy, typu "nie przejmuj sie sabinko
      wszystko sie ulozy" bo to nudzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      P.S. Umyj sobie dupe i wsadz se w nia czopka nastepnym razem przed stosunkiem o
      ile taki bedzie, bo wiesz sabinko, zna cie teraz cala Polska. Gratulacje
      heheHEHEHEHEHAHAHEHEHEHEHEHEHEEHEHHEHE. Ten koles jeszcze zyje?????
      HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHA
      • Gość: Loco heheh IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.07.04, 00:27
        Ja tez sie zwijalem z tego 10 min ale pomyslal ktos ze to moze byc zwykla
        prowokacja?! HAhaha Jesli tak to gratuluje pomyslu :D
    • Gość: to znowu ja Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:35
      Mam pytanko?? Da sie posortowac te listy od najsmieszniejszego?? heheheheheheh
      • Gość: musze oddychac Re: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:52
        Cos mi tu śmierdzi :[ !!!!! To ty sabinko?????
    • Gość: Madlinka_Szwejka:) Re: JA ...E KARP NA STOLE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.07.04, 00:00
      hyhyhy
      • Gość: ale jaja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 00:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: szfetr... Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.151.48.* 18.07.04, 06:17
      uuouł... sabinko. czyli twoj men taki ogłuszony wybiegł z pokoju i po dziś
      dzien biega po dworze z cykiem na wierzchu??? błeheheeueahahahaaaaaaa....
    • Gość: mersiak Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 10:24
      buhahaha dałas czadu laska! ja sie tu ze smiechu zwijałam hahahahahaha ale to
      sama natura! po co trzymac baka w dupie niech se lata po chałupie! hahahahaa
      • Gość: DUREks REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 11:19
        Oferujemy Ci sabinko super unikatowy balon do dupy pochlaniajacy gazy !!!
        UWAGA!!!! Gdy cisnienie w balonie przekroczy 200kPa nalezy go umiejetnie wyjac
        i zapieczentowac w sposob podany na opakowaniu, nastepnie prosimy o kontakt z
        firma CZARNOBYL sp z.o.o. ,ktora zajmuje sie detonowaniem smierdzacych balonow
        oraz produkcja broni biologicznej. HAHAHAHAHAHA!!!
    • Gość: dziq Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 12:15
      hahahahhaha jaki rotfl :))))))))))) boshe co za ludzie zyja w tym kraju

> podniecenia dostałam takich skurczy że nie wytrzymując tego napiecia póściłam
      > mu bąka prosto w twarz.I tu sie zrodził nie lada problem gdyż Marcin szybko

To jest poprostu patologia.
    • Gość: Ja! biedak.. IP: *.parczew.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 17:00
      twoj chłopak Sabinko lata pewnie do dzisiaj po ulicach ogłuszony, o ile nie
      zabił sie o jakaś latarnię... Ale dałaś.. Hahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!
    • Gość: GIZMO Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 19:21
      Powinien wyssać Ci tego bąka ze smakiem....
    • Gość: Łebol Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jest.kim.pl 18.07.04, 23:18
      Chłopak męczy się, wysila,
      Stara wciąż się o spełnienie
      Dla tej, która jest mu miła.
      W zamian ino ma pierdzenie.

Choć się stara, cipkę liże,
      Nie ma z tego nic dobrego:
      Przysunąwszy twarz swą bliżej
      Czuje pierda okrutnego.

Zląkł się chłopak, wnet się krztusi.
      Boi się co dalej będzie:
      "Czy też kupska nie wydusi,
      Chlapiąc swoim gównem wszędzie?"

Było pięknie, romantycznie.
      Przytulili się do siebie,
      Aby spełnić się fizycznie...
      Nie przypuszczał, iż się zjebie.

Poczuł się jak na pastwisku
      Mogło jednak być różowiej.
      Smyrał bowiem go po pysku
      Odór niczym z dupy krowiej.

"Trza spierdalać!" uznał wreszcie,
      Niech to będzie Wam nauczką
      Wszyscy się odbytów strzeżcie,
      By nie zaskoczyły sztuczką.

Pozdrawiam wszystkich. :o)
    • Gość: justi Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 18.07.04, 23:24
      rzeczywiscie to spory problem,ale moze on jest rzeczywiscie z szokowany tym co
      zaszlo;]moze poprostu sam miewa takie problemy i nie dochodzi do niego to ze
      spotkal kogos takiego jak ty;]glowa do gory i zadzwon di niego!;]
    • Gość: Slawek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.07.04, 00:16
      Dziewczyno dobrze że to ja ci nie walnołem bąka po jajecznicy z cebulką bo po
      po 1:
      nie pomogła by Ci ucieczka maska p-gaz ani inne środki ochromy górnych dróg
      oddechowych poprostu trup na mjejscu a po 2 : jeden sztach rozwala płuca drugi
      odejmuje rozum a 3 kładzie trupem jak grad zboże :))
    • Gość: tass Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:41
      bwahahahahahahahahaha
    • Gość: PABLOOOS Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elgrom.eu.org / 81.210.69.* 19.07.04, 15:40
      wAL SIE LODA MU ZRÓB
    • Gość: 7ten94 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:22
      Tytuły:
      "Wichry namiętności"
      "Przeminęło z wiatrem"
      "Wichry Nocy"

nabierają nowego znaczenia
    • Gość: Telewizor Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:11
      Nie martw sie Sabinko. Ja kilka lat temu wsadzilem siusiaka swojemu pieskowi i
      do dzisiaj nie wyjalem:). Nie przejmuj sie. Twoj chlopak sie przyzwyczaji do
      Twoich bakow jak pies do mojego siusiaka. Pozdrawiam - Karol
    • Gość: drno Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:46
      niezła z ciebie terrorystka.
    • Gość: Taisha Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.luknet.internetdsl.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:59
      aŁa ,
      To musiało boleć .
      Wątpie żeby ten związek miał jakieś szanse.
      Ps. Chyba podniecasz sie w niewłaściwy sposób.
    • Gość: siuwarzyna Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gw.perfopol.pl 20.07.04, 14:57
      Sabino,takie żeczy się zdażają - może jemu to się spodoba, od dzisiaj może
      sobie rano przy goleniu śpiewać ten zapach za mną chodzi,nie mogę się uwolnić.
    • Gość: cRiDe Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:18
      oooo nie ziom tylko nie to ;-] hahahaha dobrze że nie z kleksem
      MNAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ooo ja ale syf....
    • Gość: kali Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:27
      mi się zdażyło że piłem nalewki ( wiśniowe ) na "czarnym boisku" .
      NIEMACIE POJĘCJA JAK JA JE KOCHAM i się wyżygałem.Oczywiście na kumpla.
      Już od 3 dni niemogę spojrzeć na nalewki.Gdy je poczuje już mnie bierze , coś
      odpycha. A kumpel na mnie patrzy z BYKA.
      CO ZROBIĆ
      CO POCZĄĆ
      POMÓŻCIE !!!!!!
    • Gość: kali Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:33
      ja bum się załamał
      kobieto masz już przeje............bane
      bym zrobił operacje plastyczną zmienił dane i spier........dolił na Ibize
      albo do Ugandy

• Gość: Pierdziawka przesadzasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 17:26
        takie rzeczy sie zdazaja:] niektorych to nawet ekstra podnieca:))
        tylko najpierw trzeba sie z partnerem umowic, a nie tak z zaskoczenia prosto w
        nos hehe
        pozdro Sabinko, zwijam sie ze smiechu juz enty raz
    • Gość: Funfolder Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.viknet.pl / *.viknet.pl 20.07.04, 18:40
      BRAWO!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka