Gość: mala Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 23.08.04, 16:02 Hejjjjjj bączek! Nie ma rączek, ani nóżek. PO co bączka trzmac w dupie? Niech sie błąka po chałupie!! Heje bąąączek !!!!! hehe ale poracha :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 23.08.04, 23:50 POWIEM CI TAK JUZ NEI MASZ U NEIGO SZANS TO JEST NAJGORSZA RZECZ JAKĄ MOŻNA SE WYOBRAZIĆ ! TRZA BYŁO SIE POWSTRZYMAĆ ALE PIERNĄĆ MU PROSTO W TWARZ FUJJJJJJJJJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:04 MAM NA IMIE MARCIN I NIE ZNAM ZADNEJ SABINY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:30 zadzwon do niego i wypierdz mu melodie przeprosinowa przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgzdfgd Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.miechow.com / *.miechow.com 25.08.04, 13:22 Lol dziewczynko co ty zrobilas temu chlopaczkowi on cirobil dobrze a ty mu sie zjebalas na twarz tak nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaha Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.tele2.pl 25.08.04, 15:07 Przychodzi facet do burdelu i prosi burdel-mame aby dala jej jakas wyjatkowo smierdzaca dziwke. Burdel-mama zaprowadzila go do niedomytej od kilku dni dziewczynki, a ten pociagnal kilka razy nosem i wysmial ja: -To ma byc smierdzaca dziwka? I tak burdel-mama oprowadzala go po kolejnych pokojach, proponujac mu coraz bardziej smierdzace dziewczynki, ale facet zdecydowanie odmawia. Wreszcie burdel-mama wkurzyla sie i zaprowadzila go do piwnicy, gdzie na brudnym barlogu lezala zasyfiala stara rumunka, cala wyliniala, pryszczata, z ropa, sperma i krwia menstruacyjna zaschnieta wokol cipki. Facet niesamowicie sie ucieszyl i powiedzial ze o to wlasnie mu chodzilo. Kiedy zostali sami, facet mowi, no malutka przygotuj sie, teraz zrobie ci minetke i wzial sie do roboty. -Teraz zacisnij mi nogi na glowie- mowi. -A teraz pusc............ ale nie nogi ty glupia, baka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bater.net.pl / 195.117.75.* 25.08.04, 15:36 Hahahahahaha! Sory ale to jest śmieszne!!!!!!!! :-D A zarazem śmieszne.. nie przejmuj się... mój facet też mi kiedyś pierdnął przed nosem jak zatrzymywał film na kompie i sie wypiął! Nie uciekłam daleko bo do innego pokoju i wyśmiałam go za wszystkie czasy! :-D A ty pisząc tu o takim problemie utwierdzasz mnie w przekonaniu że jesteś jakąś smarkulą albo doroslą śmieszną osobą :->>> pfffff.. hahahaha! :-D Takie sytuacje są obłędne :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.08.04, 20:56 siemka!!!!!RADZE CI ZEBYS ZADZWONILA DO TEGO CHLOPAKA I POWIEDZIALA ZE NIE CHCIALAS TEGO ZROBIC ALE JUZ NIE MOGLAS WYTRZYMAC.JAK ON NAPRAWDE CIE KOCHAL TO POWINIEN TO WSZYSTKO ZROZUMIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh nieważne Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 23:27 wiesz co powinnas jeszcze mu nasraz na łeb... dziecko po co ty sie do sexu analnego pchasz .... idż dziewczyno na kolanach przepros, ale wes na kwaitki tez bakala posc... masz problem to idz do matki sie zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLES _17 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 00:29 Wiem czemu nei przyszedł!!Poprostu dostając baka w twarzprzezy szkoku i uciekł ale trucizna zaczeła działac po chili i jeszzce kawałem przeszed ipadł nieżywy poszukaj go koło domu moze gzdies tam lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin (bak) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:49 kocham cie wroce do ciebie jak bedziesz tam czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek:P:P:P Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 01:20 Pierdlas mu w twarz????? troche walkiem zalatuje ale jesli to prawda to <hahaha> buehehehehehehhehehehehehehehe MISS PIERDU !!!!!masz jedna szanse nie boj sie i zagadaj z nim!!!!! byc moze jak sie mocno wyperfumujesz to zapomni zapach twojego...... baka <hahaha>buehehehehehehehehehehehehhehehehehehheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEE-JAY-PACO Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 07:13 ALEŚ DZIEWCZYNO WALNEŁA FOPA JAK MI BYS TAK ZROBIŁA TO BYM CIĘ W ZYCIU NIE WYRUCHAŁ CZASY GAZOWANIA JUZ DAWNO MINĘŁY ALE JAK PIERDZIAŁAŚ MU PROSTOW TWARZ TO TRZEBA BYŁO TO ZRBIĆ Z ZAPAŁKĄ BYŚ GOŚCIOWI RYJEK OSMOLIŁA ALE MOŻE ON PO TWOIM STRZALE Z GRUBEJ BERTY ZESRAŁ SIĘ W GACIE Z RADOŚCI I SIEDZI GDZIEŚ W LESIE BEZ PAPIERU TOALETOWEGO POSRANY POZYGANY JAK MIŚ KORALGOL NA STANICY ZHP MOIM SKROMNYM ZDANIEM POWINNAŚ NAŻREĆ SIĘKISZONEJ KAPUSTY I UDAC SIĘ DO NIEGO IPRZED JEGO OKNEM WYPIERDZIEĆ LOV SONGI NAJLEPIEJ 3 ALBUMU KUSHEL ROCK I NAKONIEC WALNĄĆ FIGURKĘ Z BRONZU MU PRZED DRZWIAMI ZADZWONIĆ DO NIEGO I POPROŚCIC O PAPIER POWODZENIA SABINKO TOBIE POWINNA ZASPIEWAĆ BRITNEY SPEARS - TOXIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guner Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 10:18 Witaj Sabinko! Dupa ludzkosci raju pozbawila Dupa a nie jablko Adama skusila Dupa nieraz królów dawnych mianowala Dupa tez ich nieraz detronizowala Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami swiata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miluje i dupa zdradza Dupa zebraków i królów raduje Dupa w palacu i w chacie króluje Dupa smakuje mlodym i starym Dupa tchnie zadza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa smierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszedzie Dupa jest haslem i haslem bedzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczeta wyprowadza z nedzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniedzy Dupa wszystkich chlopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do oltarza prowadzi MORAL: Czlowiek sie rodzi i z dupy wychodzi Czlowiek sie zeni na dupe wchodzi Czlowiek umiera na dupie lezy Wszystko na tym swiecie od dupy zalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks.robak Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:47 oklaski na stojąco ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks.robak Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:21 ja te ż bym uciekł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabcia Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:59 nie martw sie, kazdemy sie moize zdazyc(ale czemu akurat tobie), kazdy by uciekl na marcina miejscu-on pewnie o tym zapomni(po jakis paru latach), wspolczuje ci,bo pewnie wszyscy, ktorzy wiedza o tym zdarzeniu, maja z ciecie nieziemska beke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl3bs0n Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.33.* 26.08.04, 12:23 no coz Sabinko to masz problem nie rob tak wiecej :D no i pasowalo by sie umyc tak na wszelki wypadek pamietej ze nieszczecie chodza parami kto wie co ci jescze przytrafi :F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehhe Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 26.08.04, 12:28 hehehehhe dobrze że wtedy nie palił :P bo by mu mordke zjarało i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko [...] IP: 195.136.45.* 26.08.04, 13:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritolek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:47 hahahahahhahahahahaha większej chały nie słyszałam!!!!!!!!!!!!! pisz Sabinko bio można sie niexle ponabijac !!!!!!!!!!!!!!!!!!! powoidzenia z pierdami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipaq [...] IP: *.wmc.net.pl 26.08.04, 16:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklop Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:44 droga sabinko- twój ciepły powiew z duszy sprawił, że chłopak juz nigdy nie bedzie miał problemów z wystającymi włosami w nosie :) to była bezbolesna depilacja!!! brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek bąk IP: *.elk.mm.pl 27.08.04, 00:00 kurde troche higieny nie moglas przerwac na chwile tylmko mu na ryj baka buhahhah ja bym sie najpierw zzygal na ciebie a potem spierdzielal jak tylko mozna najdalej o kurr. baka mu w nos hehehehjak on yto rozpowie bedzie jazda hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter [...] IP: 62.89.80.* 27.08.04, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borowa [...] IP: *.autocom.pl 27.08.04, 00:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś