Gość: @ndev 2 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:37 wez wogule umyj dupe albo przeczysc se wyciorem albo cus albo po prostu idz walnij kloca........ahhahahahahhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:12 trzeba bylo jeszcze podstawic zapalniczke :P <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawra Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:46 DROGA SABRINO JAKO WIITNY EXPERT W DZIEDZINIE WPADEK EROTYCZNYCH CHCĘ CI POWIEDZIEĆ, ŻE PUSZCZANIE BĄKÓW PODCZAS STOSUNKU NIE JEST NICZYM WSTYDLIWYM. JUŻ W CZASACH KAMIENIA ŁUPANEGO (WBREW WSZECHOBECNEJ OPINI, ŻE JASKINIOWCY ZACIĄGALI KOBIETY DO JASKINI PO OGŁUSZENIU ZA POMOCĄ MACZUGI ) JASKINIOWCY PUSZCZALI SWOJEJ PARTNERCE BĄKI W CELU ZWABIENIA JEJ DO SWOJEGO "LOKUM". PÓŹNIEJ LUDZIE EWOLUOWALI - ZMIENIALI SIĘ I STOSUNEK DO PIERDU RÓWNIEŻ ULEGŁ ZMIANIE, MIANOWICIE ZACZĘTO GO TRAKTOWAĆ JAKO COŚ ZŁEGO. W OKRESIE ŚREDNIOWIECZA KOBIETY, KTÓRE SZCZYTOWAŁY ZA POMOCĄ GAZÓW BYŁY PALONE NA STOSIE ( TA BAJKA O CZAROWNICACH ZOSTAŁA WYMYŚLONA W NA POCZĄTKU 20 WIEKU PRZEZ AMERYKANÓW ŻEBY MOGLI UROZMAICIĆ PRODUKCJE FILMOWE I ŚWIĘTO HALLOWEEN ). DZISIAJ NIKT JUŻ NIE PAMIĘTA PIERWOTNEGO ZNACZENIA POŻĄDNEGO PIERDZENIA PODCZAS STOSUNKU. WSZYSTKO TO DLATEGO, ŻE NAUKOWCY NIE CHCĄ PRZYZNAĆ SIĘ, ŻE FEROMONY TO TAK NA PRAWDĘ GAZY ODBYTNICZE !!! TAK TO CAŁA PRAWDA O TYM NIEZWYKŁYM ZWIĄZKU MIĘDZY SEXEM, CHEMIĄ, A ZAPACHEM. A JEŚLI TWÓJ CHŁOPAK SPŁOSZYŁ SIE PO TWOIM WYZNANIU MIŁOŚCI TO ZNAK, ŻE NIE CZUŁ DO CIEBIE ABSOLUTNIE NIC ( W DOSŁOWNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU ). SKORO TEŻ ZALEŻAŁO MU WYŁĄCZNIE NA SEXIE ANALNYM WIDAĆ, ŻE PRZEŻYŁ ZAWÓD MIŁOSNY I SZUKAŁ PO PROSTU ( JAK NAZYWAM TO FACHOWO ) DZIURKI ZAPOMNIENIA, CZYLI W SKRÓCIE CHCIAŁ CIĘ WYKORZYSTAĆ. NASTĘPNYM RAZEM GDY BĘDZIESZ CHCIAŁA WYRAZIĆ SWOJE UCZUCIA GŁOŚNO I WYRAŹNIE NIE RÓB TEGO. POSTARJ SIĘ O CICHEGO "AMORKA" I JEŚŁI TWÓJ PARNER GO POCZUJE TO BĘDZIESZ WIEDZIAŁA, ŻE MOŻESZ SIĘ PRZY NIM NA PRAWDĘ ZRELAKSOWAĆ. POZDRAWIAM DOKTOR TOMASH 'WAWRA' WAWRAMOVICZ - ŚWIATOWY SPECJALISTA W SRAWACH WPADEK EROTYCZNYCH ( W CELACH KOLEJNYCH PORAD PROSZĘ POROZMAWIAĆ Z MOJĄ SEKRETARKĄ, NUMER 2282389 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana230 historia bąka IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 02.10.05, 20:48 Hehehe dobre naprawde dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABUŚKA Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.09.04, 22:20 buahahahahah sory ze sie śmieje ale to było bezczelnie chamskie. Cała moja szkoła z tego jutro z gnije. Dziewczyno zrobiłaś z siebie pośmiewisko !! asz w pokoju moim czuć twój swąd !! A jak sie spotykasz z kimś to sie MYJ !! hahahahaha Ale polewka nieźle. Poprawiony humor mam hahahahaha pozdro WSP :*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mortal Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dami.pl 09.09.04, 22:25 Ja mam pytanko... on uciekl bo ten bak byl tak glosny ze sasiedzi w sciany walili czy tak smierdzacy ze posciel jest dziurawa? a tak po za tym przy tym temacie sie usmialem jak nigdy... to byl szczyt wszystkiego a ten twoj koles to chyba ma teraz wlosy rozczochrane od twojich wiatrow :D ale mysl pozytywnie jak sie dobrze sztachna to moze byc jeszcze nacpany i jak mu sie spodobalo to powinnien sie zgodzic na jeszcze jeden numerek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Copa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.example.net / *.jgora.dialog.net.pl 09.09.04, 22:28 Kurde... :) No To Ładnie dalas mu po garach :D pewnie strzelilas mu w twarz jak z rury wydechowej tak az pewnie biedaczek wyłysiał :P.... Ale niemart sie... Moze nastepnym razem on ci pierdnie w twarz a pozniej nawzajem se popierdzicie po twarzy i bedzie fajnie :)............. PzDr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Williamek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk3.pl / 80.51.250.* 09.09.04, 22:33 to se normalnie narobilas ja odrazu bym taka babe kopsnol w zada ... lbo lepiej nie bo jakies kausko by mi na nodze zostalo:/ (fuj...) jak moglas trzeba bylo mu juz powiedziec zeby dupsko ci wylizal byla bys przynajmiej czysta a nie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O KURNa ty idiotko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:22 chyba cie suty rwa zeby zrabac psyche tak kolesiowi bozeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:05 Rany boskie, chciałbym mieć takie problemy :PPP A poważnie: dawno się tak nie uśmiałem!!!!! Rozpacz!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytrwały Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 10.09.04, 23:35 przeczytałem całość - co do joty, uffff, normalnie ubaw po pachy, taka imprezka - zostaję tu do środy, normalnie delicje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żułw007 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:57 heheh jaka zwała z ciebie koleś zamias uciekac mógł jej zapchać dupcieżeby nie wyleciał bąk a nie uciekał jak uciekł to piard latał po całym pokoju a tak bu zatamował heheheheh jaka zwała z ciebie Sabinka a następnym razem sie wypierdz i wtedy sie z nim ..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.localnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 11.09.04, 12:47 poprost nie poerdz nigy wiecej w twarz . Idz przepros moze ci wybaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 11.09.04, 17:38 dam ci porade jakiej jeszcze nie mialas.jezeli uda ci sie z nim skontaktowac i jeszcze raz bediecie mieli ochote na sex analny to "Wez go dobuzi, poprostu wez go do buzi" a nie pozalujesz. moze on w akcji odwetowej tez pusci ci baka w ryj <lOl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praktykujaca... Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 11.09.04, 18:14 Sabina jestes poprostu zajebista!!Mi sie to jeszcze nie zdazylo, ale moze sprobuje :)!!Zycze dalszych sukcesow w zyciu erotycznym...Ale sie usmialam :)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doswiadczony Re: Rezultat seksu Kabanow IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 11.09.04, 21:32 ej laluniu jak ja bym takie cos zrobil to wolalbym sie ze swoim bąkiem juz schowac w ulu wez se za chlopaka takiego co w tesco albo w jakims innym markecie robi za błazna i jest przebrany za prosiaczka to bedzisz pasowac do niego patrz jak to wyglada n prosiaczek + Swinka = bąkowa minka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyrpa Re: Ten temat nudny jest IP: *.kpnet.fi 12.09.04, 17:42 Przy nim zostali tylko pedaly i shizofrenicy. Wymyslcie cos swiezego bo si porzygam. Moze jestem w ciazy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcthc3 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.113.224.* 12.09.04, 17:48 ja na twoim miejsc umyłbym sie przed spotkaniem z chłopakiem bo same perfumy nie wystarcza a po drugie to sie nie spotykaj z nim bo koles chyba umrze ze smiechu jak cie zobaczy <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:19 No wiesz.. pewnie kolesia tak "z wrażenia" zatkalo :))) ze sie jeszcze do dzis pozbierac nie moze... :))))) Trza bylo uprzedzic ze wpierw trza zalozyc maska gazowa a pozniej to i odłamkowym ładuj... :))) ale skoro nie lubi "swojskich klimatów"... widać miastowy jakiś... pobył by chwilę w oborze to by go nic ni eruszało... :))) mięczak i tyle.. !!!! Koleś się widać nie nadaje dla Ciebie... Chyba ze go poddasz kolejnej próbie... he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raptor Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:50 Witam cię Sabinko moim skromnym zdaniem nie masz juz u chlopaka zadnych szans no ale co ci szkodzi sprobowac jak ci wybaczy to pozdrow go o demnie i od mego kolesia . A nastepnym razem sfojemu chlopakowi pusc wiatra w nos zesraj sie na klate i powic ze go kochasz a te pikantne aromaciki niech dodaja wam fantazji . Ps. I LOVE YOU BITCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróbel Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:58 To po co Ci wsadzał nos w DUPE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymek! Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 13.09.04, 07:03 hehehe ja bym to skomentowal jednym slowem LOL :P ej to jak ty sie podniecasz to baka puszczasz nieslychane idz do jakie programu typu urzekla mnie twoja historia hahaha :P boze dziewczyno zawalilas sprawe on konca zycia bedzie czul ten smród z twojej nie wiem czy ladnej pupki :P hahahaha we idz stad najelpiej i jeszcze mowi o tym na stronkach ja bytm zamknal sie w domu i nie wychodzil przez tydzioen bo bym sie wstydzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.04, 18:22 twoj chlopak nie uciekl tylko sila twojego pierdu go odrzucila,sprwdz lepiej czy jego cialo nie rozklada sie gdzies pod twoim mieszkaniem.trzeba bylo zafundowac chlopakowi maske gazowa!sabino jestes nieziemska i nie funduj juz nikomu takich rozkoszy,zrob to dla dobra spolecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Biedny koleś ... IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 23:07 .. ale wiadomo - biednemu zawsze WIATR w oczy :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah aha - polecam next time :P IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 23:10 www.allegro.pl/show_item.php?item=30716325 Moze to mu pomoże :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANC / I.P.W. Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.8.* 14.09.04, 14:16 Nigdy sie tak nie smialem jak po przeczytaniu twojego problemu Sabinko mysle ze powinnas zglosci to co zrobials do konkursu olimpijskiego jako nowa dyscyplina sportu zrucanie kaka i ogromnym bonczurem na faceta... Mysle ze byla bys mistrzynia w tej dyscyplinie. No ja wale wysiada :) Pozdro dla chlopakow Z I.P.W - i nie pijcie za duzo bezemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SnoopiE - IPW [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMYS Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:59 Bączór pierwsza klasa. NIe ma co. Szkoda że bez kaki na jego penisa. Następnym razem zaopatrz partnera w maske gazową, a najlepiej w OP-1. Pewnie będzie musiał tylko szybkę przetrzeć. Może zainstalujesz mu wycieraczki ze spryskiwaczami. Bardzo praktyczne.Może nie spierdoli gdzieś w kosmos. POZDROWIENIA DLA CHŁOPAKÓW Z IPW. Już w sobotę pijemy. Zapraszamy wszystkie Sabinki do Rysia. Wszystkie bączóry mile widziane ( ale tylko przed lokalem ). NARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMYS / IPW Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:00 Oczywiście jestem z klubu najlepszych factów - IPW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _MaStErCoBrA_ wstyd IP: *.kabel.telenet.be 14.09.04, 19:31 KOBIETO Z CZYM DO LUDZI TAKI WSTYD I JESZCA TO NA NET PUSZCZASZ JAK BY MI SIE TO PZYTRAFILO TO BYM CHYBA SIE ZRZYGAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoku Re: wstyd IP: *.roadrunner.nf.net 15.09.04, 04:23 Tyyyy teraz w Polsce jestes slawna Sabinko :) Spytaj sie kogokolwiek o Sabinke to bedzie wiedzial o kogo chodzi :P Wstyd na maxa!!! Ja bym zachorowala na anoreksje po takim incydencie :S Na ra wszystkim i podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdanszczak Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:09 mósisz wrocic i mu loda dobrze zrobic to napewno pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sromek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.238.77.15.adsl.inetia.pl 15.09.04, 20:30 Istnieje jeszcze lina nylonowa i pewien węzeł który może pomóc :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Machek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.miechow.com / *.miechow.com 15.09.04, 20:35 Niech mnie bąki biją, Ja już nie mogę, posrać ze śmiechu się można czytając TO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś