Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: bruner Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.crowley.pl 20.01.05, 10:24
      Droga sabino!
      Zafascynowala mni etwoja historia. To niebywale jak można mieć tak naje..bane
      we łbie. Zesrałaś się typowi na ryj i oczekujesz że on do ciebie wróci? Ja bym
      się nawet na Ciebie po takiej akcji nie wyżygał. Ale cóż nie zbadane są bąki
      boskie. heheheheheheheh
      • Gość: aniaboco Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.petrus.pl 20.01.05, 18:36
        bruner jestes obrzydliwy !!!!!!!!!!
    • Gość: novy sabinko odezwijże się wreszcie IP: *.outsourcing.atman.pl 20.01.05, 12:00
      albo przynajmniej puści bączka
      tyci tyci
      bu bu bu
    • Gość: Arek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.05, 12:13
      Cześć i co Marcin do Ciebie wrocil czy dalej do nie ma ??????????.
    • Gość: asica Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl / *.shaft.net.pl 20.01.05, 13:23
      polałam się od komentarzy!!!!
    • Gość: her Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:57
      ej a od czego są tiktaki czy orbit bez cukru ???? musisz zapuścić 2 tiktaki w
      odbytnice (jak czopki) to ci powinno odświerzyc nieco wydech, lub orbita, a
      będzie mroźna świerzość czy coś takiego.
      PS napisz jeszcze coś :-D
    • Gość: Marcin Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:48
      Widzę Sabinko że wystarczająco ośmieszyłaś się już przed wszystkimi w necie i
      nie tylko. Czy wrócę... raczej nie. Jak będę miał ochotę zrobić minetkę takiej
      brudnej pyrkawce, to sobie bezdomną z dworca wezmę...

Pytacie jak się czułem: no comments.
      To był bąk z kleksem, do dziś mam ciemną plamę na policzku.
    • Gość: yeah Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 21.01.05, 12:48
      wasz zwiazek wszedl poprostu w nowy etap. kolo musi miec troche czasu by
      odnalezc sie w nowej sytuacji. jak nastepnym razem sie pojawi to zwal mu
      przeprosinnego chochlika na klate i wszystko bedzie git. pozdrawiam.
    • Gość: Olfix i Anetfix [...] IP: 213.77.66.* 21.01.05, 17:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • marian1 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.05, 17:50
      dobry bączek nie jest zły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    • Gość: x Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.05, 17:56
      po co sie udzielacie na tym poscie?tylko jakas lafirynda ma ubbaw
      • Gość: Mark Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:19
        Co znowu za lafirynda. Żal Ci że ktoś sex uprawia. A co do autorki to trudno
        zdarza się. Ja bym z tego tragedi nie robił tylko poprosił by następnym razem
        tak się opanować lub ostrzec :-) Ale pewnie to trudne nie wiem. Jak mówiłem
        śwat się nie zawalił, spoko.
    • Gość: martinka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.umcs.lublin.pl 22.01.05, 12:13
      Naprawdę szkoda mi Cię, kłopotliwa sytuacja.Ale różne rzeczy się zdarzają i
      bąki to normalna sprawa.On powinien to zrozumieć, nie rozumiem jego zachowania,
      chyba jest po prostu niedojrzały zarówno do miłości jak i do seksu
    • Gość: CC Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bakonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:50
      No wiesz, każdemu się może zdarzyć takie coś. "Z dwojga złego lepiej tą stroną".
      Gdybyś nalała mu, kiedy chlapał minetkę... Morał z tej historii jest niebanalny,
      chcesz puścić bąka, nie bądź nachalny. Módlmy się, żeby koleś miał katar!!
      • Gość: Tolein Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 14:01
        Drodzy internauci, uważam że macie porypane we łbach. Nie chcę nikomu ubliżać,
        ale Sabinka zwróciła się do was z poważnym problemem, a wy zamiast jej pomóc
        jak porządny internauta (i specjalista), następnie się z nią zapoznać, potem
        się umówić, a co dalej to już się chyba każdy domyśla... =D =D =D
        Szczególnie cieszy mnie to, że w internecie jest tylu specjalistów =D. 988
        postów (już 989)...
        Myślę że jak chłopak na to trafi, to będzie się cieszył, bo w/g opinii speców,
        powinna się mu oddać bez wachania, i tak jak on tylko sobie zamarzy...
        Dziewczyna przez jednego bączka będzie miała pełną rozkosz =D
        I jeszcze jedno... Proponuję, żeby każdy kto przeczyta historię Sabinki, niech
        się dopisze. Albo niech Gazeta zrobi jakiś licznik... =D
        Może nawet niech zacznie pobierać opłaty... =D

Pozdro dla wszystkich, HEY!
        • zwierciadelko Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 02:10
          Gość portalu: Tolein napisał(a):

> Drodzy internauci, uważam że macie porypane we łbach. Nie chcę nikomu
          ubliżać,

To Cię przerosło, wiem, że nie chcialaś, ale jednak ublizyłaś, ktoś już kiedyś
          powiedzial "nie chcem, ale muszem"

(.....)

> powinna się mu oddać bez wachania, i tak jak on tylko sobie zamarzy...

O co tu dokładnie chodzi? Mam wątpliwości... Popełniłaś błąd ortograficzny i
          miało być bez WAHANIA 'h' czy też rzeczywiście masz na myśli bez "wąchania"
          tylko że nie stawiasz polskich znaków.
          Jak się oddaje bez wąchania? Zakłada się partnerowi spiacz na nosek? moze to i
          nie głupi pomysł... choć z deka nowatorski

> Dziewczyna przez jednego bączka będzie miała pełną rozkosz =D
          > I jeszcze jedno... Proponuję, żeby każdy kto przeczyta historię Sabinki,
          niech
          > się dopisze. Albo niech Gazeta zrobi jakiś licznik... =D
          > Może nawet niech zacznie pobierać opłaty... =D
          >
          > Pozdro dla wszystkich, HEY!

Nie podoba mi się zarabianie na Sabince, no chyba, żecałość zebranych pieniędzy
          zostanie przeznaczona na fundację walki z wiatrami...
    • Gość: GANGSTER Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:10
      Uważam, że twój bąk wywołał u twego chłopaka halucynacje. Myślę, że tego dnia
      zajadałaś "zupę grzybową" i to spotęgowało psychodeliczne działanie bąków w
      twojej dupie.
    • Gość: madziutek Re:myj dupe IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 24.01.05, 19:40
      sabcia nastepnym rzzem myj dupe zamiast ja wietrzyc niedziwie si ze chlpoak
      uciekl
      widocznie nie lubi smrodu
    • Gość: baŁagan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 21:35
      Koleś to zwykły frajer, jakby był prawdziwym twardzielem to by wywietrzył pokój
      i dokończył dzieło,ale sie naśmiałem, polecam wszystkim na mięśnie brzucha.
    • Gość: Mariusz Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:41
      Sabina jeżeli cie kocha to naprawde sie niemasz czym przejmować przecież on wie
      że niezrobiłas tego specjalnie i że jest ci strasznie wstyd w sumie wydaje mi
      sie że to on sie źle zachował powinien ci powiedziecżebyś sie nieprzejmowała!!
      • Gość: satan Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.01.05, 22:10
        stary myśle ze sam to przeżyłeś i ze jakasz dupcia podobna do sabiny wykręciła
        ci taki sam numer
    • Gość: krzychu leszno Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:39
      nie jestem laska ale mialem problem podobnego typu z moja byla laska!nie wiem
      jak Twoj facet ale ja nie zareagowalem na to negatywnie.Nie masz sie czym
      przejmowac pozdrawiam krisLNO
    • Gość: meu Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.01.05, 23:28
      Wpisalem sie tu juz kiedys jako jeden z pierwszych. Ale kocham ten temat i
      czesto tu wracam. Pozdro Sabina!!!
    • Gość: artureks Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 03:37
      niech się chłopak cieshy że nie był w środku bo jakby by był to by tego pierda fujarą wciągnął i by mu jaja urwało buahahahahahahah
      • Gość: anonim_2 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.168.104.* 25.01.05, 07:03
        to byl dwupierdzian kapustny ktory spowodowal dziure ozonowa nad Alaska
        • Gość: miarka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 09:38
          chyba dwukapuścian grochu;))))))
    • Gość: wertyx Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:14
      No zostawcie kobite w spokoju...... MIAŁO JEJ BOK WYRWAC????????? <LOL>
      • Gość: jasio.wedrowniczek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.arbornet.org 25.01.05, 15:24
        Wiecie ze ten watek ma juz prawie rok?
    • Gość: in5ane Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 16:40
      Żurem w twarz ? No cóż, moja ex m i na progu oznajmila kiedys ze jest w ciązy i
      napoparcie tego strzeliła mlekiem z cyca, to wole już pierda w twarz.
    • Gość: Hania Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 25.01.05, 19:36
      No cóż. Tak się uśmiałam, że z krzesła spadłam i zamiast się uczyć, bo już
      prawie sesja, leżałam tak z pół godziny. Myj się myj a wszystko będzie
      elegancko. hihihi
      • Gość: Malin Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:53
        No to dziewczyno trafilas w same sedno!!!!
        HAHAHAHAHAHA!!! No dawno sie tak nie usmialem!!!
        Gosc musial sie poczuc wyrozniony..dostac baka na twarz, to musi byc nie lada
        gradka, a jak jeszcze to byl baczek z niespodzianka??
        Dlaczego uciekl-moze sie zachlystnal albo byl atak jadrowy i pobiegl do
        kosciola blagac o wybaczenie...
        Boje sie teraz z jaka kolwiek dziewczyna isc do luzka...przeciez takie
        zachowanie grozi kalectwem....
        coz na mysl nasowa mi sie takie jedno stwierdzenie..."Puszczaj baki bedziesz
        wielki"!!!
    • Gość: Boczek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prudnik.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:43
      hej Sabinko,jestes wielka!!!!!!!!ja tez chce twoje zdjecie,wezme sobie
      wydrukuje i powiesze na scianie.Jestes moim idolem !mój adres boczek256@wp.pl
    • Gość: zacier Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.inrialpes.fr 26.01.05, 09:46
      Chyba zaraz się rozpłaaaaaczę,
      bo puściły mi zwieraaaaaaacze!
    • Gość: Gzk™ Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.05, 16:26
      hehe ja bym rowa umył hehehehheheh lol rotfl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka