Dodaj do ulubionych

nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: adkov Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 25.04.05, 20:14
      szukaj nowego chlopaka, bo poczyms takim czulbym sie niezrecznie w Twojej
      obecnosci:/ dobrze, ze nie walnelas mu krecika na twarz, bo do konca zycia
      chlopak mialby spaczona psychike:( pamietaj: zly piard boli przez cale zycie!!!
    • Gość: pier dzący Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 00:22
      hahaha aleś mnie kobieto rozśmieszyła i co nadal pierdzisz Sabinka??
    • Gość: Buziaczek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:56
      Dajcie już spokój z tym topikiem jest stary jak świat i robi sie nudny powoli...
      • Gość: albert Re: Zgłoście ten wątek do księgi Guinesa/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:02
    • Gość: Edit Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:17
      PUscila baka i ten bak juz sie rok w tym watku blaka
      • Gość: klocjusz mocny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.05.05, 03:54
        niesamowita opowiesc o sabinie podbila moje nozdrza, Sabina110 wypalila stolca
        z dupy mandryla, kurde skoro taki bąk o glosnosci 110 db czy tez 110 atmosfer
        cisnieniu to jesli bylby tam jakis keton w srodku - dzisiaj bysmy tego nie
        czytali... (sila meteorytu) sa tylko 2 stronki na ktorych jest wspomnianych
        kilka (z lepszych) komentarzy, pamietam je - sa zza czasow gdy jeszcze nie
        ocenzurowali tej stronki...... wie ktos jak zrobic zeby miec je w oryginale??
        ja nie moge to byla chyba beka mojego zycia;] bez kitu, nie zdazylem zbeczec
        jednego a tu nastepne komentarze sie sypaly jak grucele z sabinskiego odbytu
        (gringle) Ludzie zdzialajcie cos zeby przywrocili te mega komentarze!!!
        (chodziaz od 1 - 200 bo wtedy tyle ich bylo...) pozdrawiam

stolc ;]
    • deana a co z bączkiem? 24.05.05, 08:21
      Droga Sabino,
      Urzekła mnie twoja historia.Przypowieść o bączku pozwoliła mi spojrzeć na wiele
      spraw z zupełnie innej perspektywy.
      Jednocześnie jestem zdziwiona wypowiedziami forumowiczów,którzy najwyraźniej
      zapomnieli o głównym bohaterze i jego roli w tej historii:o bączku!Cóż on
      biedak winien,że zapragnął rozwinąć swoje skrzydła i wyfrunąć w świat!Sabino
      zrozum,to co się stało to był jedyny sposób by zwrócić bączkowi jego wolność i
      pozwolić mu fly like an angel!Morał z lekcji:uwolnijmy swoje bąki!
      Tym samym postanowiłam założyć FANCLUB BĄKA.Kto chce dołączyć proszę się
      wpisywać na forum.Jedynym wymogiem aby się w nim znaleźć jest konieczność
      odpowiedzi na pytanie:Co czujesz gdy puszczasz bąki? pozdrawiam wszystkich
      bąkomanów.
    • Gość: rozbawiona Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.net.pl 23.06.05, 14:58
      Moze ktos poruszy kolejny wątek,ktory pobudzi tworczosc forumowiczow?Teksty z
      tego watku sa niezle buahahahaha!!!!!!!!! :D
    • dziewczynka10 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.05, 15:32
      brakuje wam pomysłów?
    • Gość: buahahaaaaaaaaa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 27.06.05, 16:21
      to co?zabrakło weny?? :(((
    • prowokatorka1 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 15:20
      buahahahaha :D :D :D :D jak ja się uśmiałam czytając te komentarze :D

< LOL> x milion :D :D :D
    • julka0071 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 15:26
      eee stary post z >2004 -o2- 23<
      *rada dla dziewczyn skorzystajcie z toalety przed jakim kolwiek sexxxem
      eeeeeee :/
      • rybawilkowca Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 17:01
        ten watek jeszcze idzie????
        • chantal11 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 17:20

rybawilkowca napisał:

> ten watek jeszcze idzie????

wlasnie wyniosles/as go na szczyty
    • Gość: jooooł Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 30.06.05, 20:59
      rzeczywiscie nie lada problem :D
    • Gość: niedoswiadczona Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:07
      ja nie rozumiem. to juz nie pierwszy taki post. nigdy tego nie robilam i
      zaczynam sie bac ze i mi sie to przydarzy. Czy mozna tego jakos uniknac?
      Ratunku ja tak nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kropson Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 18:14
      Aż dziw bierze, ile można pisać na temat jednego bąka nawet tak wyjątkowego :D
      Sabinka popierdu...tfu gratuluję sławy.
    • Gość: fekalieren machen Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:46
      Ale jazda. Półtora roku, 1157 postów. Nonsens.
      Ale trudno, trzeba jakoś pchać ten wózek.

Sabina, może jakieś wieści z frontu? Co teraz przetwarzasz - bób, młodą
      kapustkę?
      A Marcin zadowolony? Odpowiada mu letni bukiet?
    • wowa.sopot biednemu zawsze wiatr w oczy 11.07.05, 11:15
    • Gość: BAK Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:57
      cha cha cha jestescie boscy
    • Gość: aaaaaaaaa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kat.3s.pl 14.07.05, 14:18
      lato nadchodzi,gazy w powietrzu
      • Gość: wąchaczek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:39
        E tam, to już było.
        Czytaj posty na wątku zanim się odezwiesz. :DDDDDDDDDDDDDD

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280&wv.x=2&a=26257779
    • dziewczynka10 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 15:45
      rzecz między nami byla cicha,
      westchnąlem do ciebie tak jak sie wzdycha i.....poczulem gaaaaaazy
      i bylo nam razem pierdząco i miło,duzo sie gazu w moich plucach utleniło
      no i czego,czego jeszcze chciec????
      Lato ( PRRRRRRRRRRR),laaato (PRRRRRRRRR) ;lato wszędzie,sabinka pierdzi co to
      będzie?
      Lato ....................

• ivaq Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 16.07.05, 20:54
        sabina jest cool
    • agnick Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 13:27
      Sabina Bąk-Pierdowska na prezydenta!!!
    • Gość: hehehe :)))))) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:54
      hahahaaha.........pół godziny leżałam na podlodze ze śmiechu haha......opowiedz
      jeszcze coś fajnego pośmiejemy sie jeszcze
    • Gość: kacha Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.05, 16:59
      zwymiotowalam na klawiaturę Cud ze on się na Ciebie nie zerzygał :o
    • Gość: guest_non_grata Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.50.92.* 21.07.05, 18:39
      ja to o malo sie nie porzygalem...,ale ze smiechu :P
      dawno sie tak nieubawilem
      pogratulowac autorowi,bo temat bije rekordy odpowiedzi
      a kiedys w necie tez chodzilo cos takiego (laska chciala dac chlopakowi,ale ze
      byla dziewica,a bardzo sie tego wstydzila to postanowila rozdziewiczyc sie
      kaszanka :D,a te uprzednio ugotowala,zeby byla ciepla, a dalej to kaszanka pekla
      w srodku (ups) i troszke sie tego tam zostalo a wyjac nieszlo!!! no i wstydzila
      sie dac d... bo kaszana....:)))))) )
    • Gość: banita_Kanada Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.05, 03:12
      poludniowe Ontario tez wie o tej bombie. Wbijam do klubu, gadam ze znajomymi pannami w downtown Toronto i co...wychodzi, ze mi naiwjaja o watku o szocie
      !!
    • Gość: ta mądrzejsza Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:13
      Nie znasz się.
      • Gość: slurpieee Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 27.07.05, 03:53
        GDZIE JEST SABINKA??? naprawde nieladnie ze tu tak rzadko zaglada
        • grzechu_warta Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 09:12
          Aż strach pomyśleć co by było, jakby zaczął się dobierać do twojego
          tyłeczka..........fuuuuuuuuuuuj!
          • Gość: nic nie warta Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:41
            Jaki tam strach? Co by było? Gó.. by było i tyle.
    • Gość: swiatowa dama Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.3s.pl 29.07.05, 18:20
      Śląsk tez sie dobrze bawi czytaja ten wątek,gratulacje Sabinko.Chcemy wiedziec
      jak potoczyly sie Twoje dalsze losy?Czy dalej gazujesz chlopakow???
      • vampirrka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:37
        Nie wchodzilam tu jakies 6 miesiecy....ale gdy dzis weszlam na forum i
        zobaczylam ten watek z tyloma odpowiedziami to...jestem pelna podziwu
        dla ...Sabinki..powinna dostac za to Nobla , potem powinni nakrecic film a
        rezyserem powiedzmy niech bedzie Oliver Stone, aktor Brad Pit i Angelina Jolie
        jako pierdzaca, a Sabinka powinna dostac Oskara za scenariusz, ktoryby
        napisala. Zrobila by na tym kupe forsy.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka