Gość: adkov Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 25.04.05, 20:14 szukaj nowego chlopaka, bo poczyms takim czulbym sie niezrecznie w Twojej obecnosci:/ dobrze, ze nie walnelas mu krecika na twarz, bo do konca zycia chlopak mialby spaczona psychike:( pamietaj: zly piard boli przez cale zycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pier dzący Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 00:22 hahaha aleś mnie kobieto rozśmieszyła i co nadal pierdzisz Sabinka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buziaczek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:56 Dajcie już spokój z tym topikiem jest stary jak świat i robi sie nudny powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Zgłoście ten wątek do księgi Guinesa/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edit Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:17 PUscila baka i ten bak juz sie rok w tym watku blaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocjusz mocny Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.05.05, 03:54 niesamowita opowiesc o sabinie podbila moje nozdrza, Sabina110 wypalila stolca z dupy mandryla, kurde skoro taki bąk o glosnosci 110 db czy tez 110 atmosfer cisnieniu to jesli bylby tam jakis keton w srodku - dzisiaj bysmy tego nie czytali... (sila meteorytu) sa tylko 2 stronki na ktorych jest wspomnianych kilka (z lepszych) komentarzy, pamietam je - sa zza czasow gdy jeszcze nie ocenzurowali tej stronki...... wie ktos jak zrobic zeby miec je w oryginale?? ja nie moge to byla chyba beka mojego zycia;] bez kitu, nie zdazylem zbeczec jednego a tu nastepne komentarze sie sypaly jak grucele z sabinskiego odbytu (gringle) Ludzie zdzialajcie cos zeby przywrocili te mega komentarze!!! (chodziaz od 1 - 200 bo wtedy tyle ich bylo...) pozdrawiam stolc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
deana a co z bączkiem? 24.05.05, 08:21 Droga Sabino, Urzekła mnie twoja historia.Przypowieść o bączku pozwoliła mi spojrzeć na wiele spraw z zupełnie innej perspektywy. Jednocześnie jestem zdziwiona wypowiedziami forumowiczów,którzy najwyraźniej zapomnieli o głównym bohaterze i jego roli w tej historii:o bączku!Cóż on biedak winien,że zapragnął rozwinąć swoje skrzydła i wyfrunąć w świat!Sabino zrozum,to co się stało to był jedyny sposób by zwrócić bączkowi jego wolność i pozwolić mu fly like an angel!Morał z lekcji:uwolnijmy swoje bąki! Tym samym postanowiłam założyć FANCLUB BĄKA.Kto chce dołączyć proszę się wpisywać na forum.Jedynym wymogiem aby się w nim znaleźć jest konieczność odpowiedzi na pytanie:Co czujesz gdy puszczasz bąki? pozdrawiam wszystkich bąkomanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiona Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.net.pl 23.06.05, 14:58 Moze ktos poruszy kolejny wątek,ktory pobudzi tworczosc forumowiczow?Teksty z tego watku sa niezle buahahahaha!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.05, 15:32 brakuje wam pomysłów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaaaaaaaaa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 27.06.05, 16:21 to co?zabrakło weny?? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
prowokatorka1 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 15:20 buahahahaha :D :D :D :D jak ja się uśmiałam czytając te komentarze :D < LOL> x milion :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
julka0071 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 15:26 eee stary post z >2004 -o2- 23< *rada dla dziewczyn skorzystajcie z toalety przed jakim kolwiek sexxxem eeeeeee :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rybawilkowca Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 17:01 ten watek jeszcze idzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 17:20 rybawilkowca napisał: > ten watek jeszcze idzie???? wlasnie wyniosles/as go na szczyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jooooł Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 30.06.05, 20:59 rzeczywiscie nie lada problem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoswiadczona Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:07 ja nie rozumiem. to juz nie pierwszy taki post. nigdy tego nie robilam i zaczynam sie bac ze i mi sie to przydarzy. Czy mozna tego jakos uniknac? Ratunku ja tak nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropson Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 18:14 Aż dziw bierze, ile można pisać na temat jednego bąka nawet tak wyjątkowego :D Sabinka popierdu...tfu gratuluję sławy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fekalieren machen Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:46 Ale jazda. Półtora roku, 1157 postów. Nonsens. Ale trudno, trzeba jakoś pchać ten wózek. Sabina, może jakieś wieści z frontu? Co teraz przetwarzasz - bób, młodą kapustkę? A Marcin zadowolony? Odpowiada mu letni bukiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAK Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:57 cha cha cha jestescie boscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kat.3s.pl 14.07.05, 14:18 lato nadchodzi,gazy w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąchaczek Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:39 E tam, to już było. Czytaj posty na wątku zanim się odezwiesz. :DDDDDDDDDDDDDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280&wv.x=2&a=26257779 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka10 Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 15:45 rzecz między nami byla cicha, westchnąlem do ciebie tak jak sie wzdycha i.....poczulem gaaaaaazy i bylo nam razem pierdząco i miło,duzo sie gazu w moich plucach utleniło no i czego,czego jeszcze chciec???? Lato ( PRRRRRRRRRRR),laaato (PRRRRRRRRR) ;lato wszędzie,sabinka pierdzi co to będzie? Lato .................... ________________________________________________ wlasnie oglądacie panstwo fragment przeboju Formacji niezywych schabow pt,,Lato" w wykonnaiu Marcina -chlopaka Sabinki110 brawooooo :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnick Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 18.07.05, 13:27 Sabina Bąk-Pierdowska na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe :)))))) Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:54 hahahaaha.........pół godziny leżałam na podlodze ze śmiechu haha......opowiedz jeszcze coś fajnego pośmiejemy sie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.05, 16:59 zwymiotowalam na klawiaturę Cud ze on się na Ciebie nie zerzygał :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest_non_grata Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.50.92.* 21.07.05, 18:39 ja to o malo sie nie porzygalem...,ale ze smiechu :P dawno sie tak nieubawilem pogratulowac autorowi,bo temat bije rekordy odpowiedzi a kiedys w necie tez chodzilo cos takiego (laska chciala dac chlopakowi,ale ze byla dziewica,a bardzo sie tego wstydzila to postanowila rozdziewiczyc sie kaszanka :D,a te uprzednio ugotowala,zeby byla ciepla, a dalej to kaszanka pekla w srodku (ups) i troszke sie tego tam zostalo a wyjac nieszlo!!! no i wstydzila sie dac d... bo kaszana....:)))))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita_Kanada Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.05, 03:12 poludniowe Ontario tez wie o tej bombie. Wbijam do klubu, gadam ze znajomymi pannami w downtown Toronto i co...wychodzi, ze mi naiwjaja o watku o szocie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta mądrzejsza Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:13 Nie znasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slurpieee Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 27.07.05, 03:53 GDZIE JEST SABINKA??? naprawde nieladnie ze tu tak rzadko zaglada Odpowiedz Link Zgłoś
grzechu_warta Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 09:12 Aż strach pomyśleć co by było, jakby zaczął się dobierać do twojego tyłeczka..........fuuuuuuuuuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic nie warta Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:41 Jaki tam strach? Co by było? Gó.. by było i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowa dama Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmk.3s.pl 29.07.05, 18:20 Śląsk tez sie dobrze bawi czytaja ten wątek,gratulacje Sabinko.Chcemy wiedziec jak potoczyly sie Twoje dalsze losy?Czy dalej gazujesz chlopakow??? Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: nie lada problem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:37 Nie wchodzilam tu jakies 6 miesiecy....ale gdy dzis weszlam na forum i zobaczylam ten watek z tyloma odpowiedziami to...jestem pelna podziwu dla ...Sabinki..powinna dostac za to Nobla , potem powinni nakrecic film a rezyserem powiedzmy niech bedzie Oliver Stone, aktor Brad Pit i Angelina Jolie jako pierdzaca, a Sabinka powinna dostac Oskara za scenariusz, ktoryby napisala. Zrobila by na tym kupe forsy..... Odpowiedz Link Zgłoś