Gość: anka IP: *.aine.pl 25.05.04, 09:10 wybieram sie na wakacje do tego miasta i szukam kogos, kto moglby mi dac kilka wskazowek na jego temat, typu gdzie sie udac, co zobaczyc, fajne puby, mlodzi ludzie, zabawa, wypoczynek, itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: vancouver 25.05.04, 12:56 moge polecic rozne miejsca w Toronto. ale jak wiadomo,jest to metropolia bardzo oddalona od Vancouver. tym samym podnosze Twoj watek:) Odpowiedz Link Zgłoś
jadefish Re: vancouver 26.05.04, 02:51 czesc anka, Kiedy jedziesz? Vancouver jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: vancouver IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 26.05.04, 05:22 Vancouver jest przepieknym miastem. Najlepsze zakupy robisz na Robson Street oraz Granville. Masz do dyspozycji przeszlo 7 plaz, w poblizu ktorych masz wiele restauracji i barow. Bardzo znane i oblegane miejsce to "Cactus" na Robson St. Mieszka sie swietnie w North i West Vancouver.... nie bedziesz zalowac ani jednej minuty w tym miescie i wierz mi, ze nie bedziesz chciala stamtad wyjechac!!!! Bardzo tesknie za tym miastem i nie moge sie doczekac mojego wyjazdu z Toronto i powrotu do mojego ukochanego Vancouver!!!! Good luck and have fun!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: vancouver IP: *.aine.pl 26.05.04, 16:17 bardzo wam dziekuje za informacje i prosze o jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Re: vancouver IP: *.qc.sympatico.ca 27.05.04, 02:21 ANIA tu pisze ze jej sie nie podoba w Toronto a ja sie dziwie temu i nie rozomie........... Zjechalem cala Kanade i nie ma kochanszego miasta jak Toronto,no i moze Montreal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka jade pod koniec IP: *.aine.pl 26.05.04, 16:20 czerwca, chetnie napisze maila, ale nie zdziw sie, jesli nie bede nazywac sie anka, a moze masz jakis nr gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie anka Re: sprawdzam poczte... IP: *.aine.pl 27.05.04, 14:24 spoko to napisze maila, tylko przez weekend, bo teraz nie mam za bardzo czasu Odpowiedz Link Zgłoś