IP: *.aine.pl 25.05.04, 09:10
wybieram sie na wakacje do tego miasta i szukam kogos, kto moglby mi dac
kilka wskazowek na jego temat, typu gdzie sie udac, co zobaczyc, fajne puby,
mlodzi ludzie, zabawa, wypoczynek, itp
Obserwuj wątek
    • magdzie Re: vancouver 25.05.04, 12:56
      moge polecic rozne miejsca w Toronto. ale jak wiadomo,jest to metropolia bardzo
      oddalona od Vancouver.
      tym samym podnosze Twoj watek:)
    • jadefish Re: vancouver 26.05.04, 02:51
      czesc anka,

Kiedy jedziesz? Vancouver jest super
      • Gość: Ania Re: vancouver IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 26.05.04, 05:22
        Vancouver jest przepieknym miastem. Najlepsze zakupy robisz na Robson Street
        oraz Granville. Masz do dyspozycji przeszlo 7 plaz, w poblizu ktorych masz
        wiele restauracji i barow. Bardzo znane i oblegane miejsce to "Cactus" na
        Robson St. Mieszka sie swietnie w North i West Vancouver.... nie bedziesz
        zalowac ani jednej minuty w tym miescie i wierz mi, ze nie bedziesz chciala
        stamtad wyjechac!!!! Bardzo tesknie za tym miastem i nie moge sie doczekac
        mojego wyjazdu z Toronto i powrotu do mojego ukochanego Vancouver!!!! Good luck
        and have fun!!!!!
        • Gość: anka Re: vancouver IP: *.aine.pl 26.05.04, 16:17
          bardzo wam dziekuje za informacje i prosze o jeszcze!
        • Gość: Gerard Re: vancouver IP: *.qc.sympatico.ca 27.05.04, 02:21
          ANIA tu pisze ze jej sie nie podoba w Toronto a ja sie dziwie temu i nie
          rozomie........... Zjechalem cala Kanade i nie ma kochanszego miasta jak
          Toronto,no i moze Montreal. Pozdrawiam
      • Gość: anka jade pod koniec IP: *.aine.pl 26.05.04, 16:20
        czerwca, chetnie napisze maila, ale nie zdziw sie, jesli nie bede nazywac sie
        anka, a moze masz jakis nr gg?
        • jadefish sprawdzam poczte... 26.05.04, 23:32
          gg niemam ale mozesz zadzwonic.
          • Gość: ja nie anka Re: sprawdzam poczte... IP: *.aine.pl 27.05.04, 14:24
            spoko to napisze maila, tylko przez weekend, bo teraz nie mam za bardzo czasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka