Gość: mi IP: *.pl / *.pl 11.06.04, 12:37 czy Jennifer Lopez jest piekna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olka Re: Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 12:44 Mi się ona strasznie podoba, ale w sumie nie wiemy jak wygląda w rzeczywistości, jakkolwiek-jej zdjęcia są super !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: nawet mimo "ksztaltnej"sylwetki? IP: *.pl / *.pl 11.06.04, 13:13 piekna jest i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaj Nie liczy się sylwetka, tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:02 charakter. JL jest piękna bo czuje się piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lore Re: Jennifer Lopez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:06 przeważnie wszyskie latynoski sa piekne co tu ukrywać.Jennifer twarz jest ideałem kobiecości ,czego nie moge powiedziec o wzroscie i figurze kaczuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo07 czy ja wiem? IP: *.f / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:04 Twarz jest całkiem, całkiem, ale ciałko... No cóż, mi się nie podobają duże pupy. Jedynie mogłabym mieć jej nos i biust, ale to wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 Re: czy ja wiem? 11.06.04, 19:03 Na pewno pomaga jej makijaż. Ale ma ciekawą buzię i to trzeba jej przyznać. Jednak sądzę, że wśród nas jest dużo ładniejszych kobitek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jennifer Lopez IP: *.skarpam.net / *.crowley.pl 11.06.04, 20:23 Lo?pchi!piekna zawsze i wszedzie a tez kobieca/kraglosci jest bonce/albo jak tam sie to pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katerina Re: Jennifer Lopez IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.06.04, 10:49 PZRECIETNA!!!!?????ONA!Nierozumiem jak można powiedziec o J.Lo ze jest pzrecietna!!JEst BOSKA, seksowna, ma w sobie dużo wdzięku,ale najważniejsze ze ONA SAMA CZUJE SIE piękna i dlatego jest uważana za piękną chociaż figury udealnej to ona nie ma. Cudowna chociaż Monika Bellucci piękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicko Re: Jennifer Lopez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:06 mi ona się nie podoba, może i ma ładną buzię, ale za duzo szumu robi wokół swojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: Jennifer Lopez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 11:03 no niewiem , az taka piekna niejest. Ale z lozka bym nie wygnal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yousstysia Re: Jennifer Lopez IP: *.intertel.net.pl / 195.136.255.* 13.06.04, 02:11 dla mnie jest piekna i juz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Jennifer Lopez IP: *.acn.waw.pl 13.06.04, 11:02 jej wizerunek medialny to zdjęcia wykonane przez najlepszych fotografów. do tego dochodzi sztab ludzi czuwających nad jej wyglądem... niewątpliwie Lopez jest ładna, ale nie tak jak na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: Jennifer Lopez IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.04, 11:09 jesli ktos wyglada tak swietnie na zdjeciach,to bez watpienia na zywo tez jest ladny,wiadomo ze nie tak,ale napewno brzydka nie jest Odpowiedz Link Zgłoś