Dodaj do ulubionych

I'love Bielwa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:21
co ty dzisiaj niedojebany(a) jestes ze wszystkim jedziesz?
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: I'love Bielwa 18.08.04, 16:23
      Dojebani za to są wszyscy, którzy bawią się w "sto pytań do narodu".
      • Gość: liyah Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:24
        jak ci sie nie podoba to wejdz na inne forum cozmo-gerl
        • czaroffnica24 Re: I'love Bielawa 18.08.04, 16:26
          Na Kozmo-gerl też wchodzę, więc nic nowego mi nie proponujesz.

I tak, żebys wiedziała, te twoje pytania są wkurwiające.
          • Gość: liyah Re: I'love Bielawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:27
            moge zapytac czy chca cie spalic na stosie oki?
            a poza tym jak nie chcesz czytac moich pytan to wydrap sobie oczy czarownico za
            dyche
            • czaroffnica24 Re: I'love Bielawa 18.08.04, 16:29
              Uuuu... jaka liyah jest ostra... Teraz spytaj sie: czy chłopcy lubią jak liyah
              jest ostra ?
              • Gość: I`love Bielawa Re: I'love Bielawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:31
                Dziewczęta więcej klasy cosmopolitanie patrzą...
              • Gość: liyah Re: I'love Bielawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:32
                zapytam czy czaroffnica24 tez jest nie*****ana dzisiaj ok?
                • Gość: liyah Re: I'love Bielawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:34
                  np to Bielawa tez spasuj a nie jezdzisz po innych a potem myslisz ze beda cie
                  jeszcze w dupe calowac
                  • Gość: robo_bobo Re: I'love Bielawa IP: *.novartis.com 18.08.04, 16:49
                    I teraz ja wchodze...do gry:_)...POSZLI MNIE Z TAD MALOLATY!!!
          • Gość: nevermind Re: I'love Bielawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:20
            po co się od razu aż tak denerwować:) niech pyta dziewczyna-kto pyta nie błądzi
            vel. kto pyta temu odpowiedzą
        • Gość: I`love Bielwa Re: I'love Bielwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:29
          Po pierwsze nie bielwa tylko bielawa. Po drugie rozpędzilem się na lorensie i
          teraz ciężko mi się zatrzymać. A po trzecie fakt że dzieki mnie powiedziałas
          jakiś wulgaryzm "niedojebany" przez co nabrałas trochę koloru odbieram jako
          osobisty sukces.
          • Gość: liyah Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:30
            do twojej wiadomosci: wiecej wulgaryzmow
            a poza tym jak napisales do mnie to bylo tam napisane I'love Bielwa sory ale
            sprawdz sam
            • Gość: ktosiek Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:31
              bijcie sie w kisielu!!!
              • Gość: liyah Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:33
                SZKODA KISIELU
                • Gość: ktosiek Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:34
                  no masz racje mozna inaczej spozytkowac :)
                  • Gość: liyah Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:36
                    :)nio pewnie
                    • Gość: liyah Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:37
                      ktosiek jaka masz neostrade;)
                      • Gość: ktosiek Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:39
                        normalna a co?:)
                      • Gość: liyah Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:40
                        bo chcialam zapytac czy masz windowsa xp,bo ja jak zakladalam neostrade to mi
                        strasznie zamulal i moglam wejsc tylko na 2 min,musialam zalozyc 98
                        • Gość: ktosiek Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:42
                          mnie nic nie zamula..wręcz przeciwnie :)
                          • Gość: I`love Bielawa Re: I'love Bielwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:46
                            Wy tu pierdu, pierdu, a zapomniałyście/liscie chyba że post jest o mnie. Czuję
                            sie pomijany
                            • Gość: ktosiek Re: I'love Bielwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:51
                              Bielwa czemu sie podajesz za liyah?
                              • czaroffnica24 Re: I'love Bielwa 18.08.04, 16:53
                                On nie trans, więc się od niego odwal.
                            • lorenzo_pagaj Re: I'love Bielwa 19.08.04, 09:16
                              Bielawa, ja cie nie pomijam, tylko nie poznalem cie z tym gownem na pysku po
                              wczorajszym seksiku z czaroffnica...
                              • kutrak Re: I'love Bielwa 19.08.04, 12:46
                                oj panocki cosik kiepskawo z waszym humorem dzis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka