ever_green 01.09.04, 19:36 Wszystkich czujacych sie trendi zapraszam na China Town, tam zrobimy sobie imprezke w stylu Cosmo, bedzie lewatywa oraz golenie cipek, a nawet nauka przelykania spermy bez robienia scen... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampirrka Re: Ide na KaValiera bo jest Trendi 01.09.04, 19:38 Zapros Ghostdoga, Lorenza, lola i wesolego Party zycze Odpowiedz Link Zgłoś
ever_green Re: Ide na KaValiera bo jest Trendi 01.09.04, 19:40 vampirrka napisała: > Zapros Ghostdoga, Lorenza, lola i wesolego Party zycze Looz wpadniemy pozniej do ciebei i tobie i twojemu mezowi zrobimy Goorrrrrrraca lewatywke, a pozniej nauka przeltykania dla obojga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Ide na KaValiera bo jest Trendi IP: 81.219.192.* 01.09.04, 19:42 a bedzie cos do picia?:D Odpowiedz Link Zgłoś
ever_green Re: Ide na KaValiera bo jest Trendi 01.09.04, 19:43 Gość portalu: Remi napisał(a): > a bedzie cos do picia?:D No pisze ze KaValier ( lepesze wino za 6.30zl) ZDROOOWIA Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: Ide na KaValiera bo jest Trendi 01.09.04, 19:43 Ja juz jestem doswiadczona w tych sprawach wiec moze poszukaj rownego sobie, chyba ze sie chcesz czegos nowego nauczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
ever_green Re: Ide na KaValiera bo jest Trendi 01.09.04, 19:45 vampirrka napisała: > Ja juz jestem doswiadczona w tych sprawach wiec moze poszukaj rownego sobie, > chyba ze sie chcesz czegos nowego nauczyc! Nauka jest moja boginia... Ale ty chyba nic nie potrafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Ide na KaValiera bo jest Trendi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:43 Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Ide na KaValiera bo jest Trendi 01.09.04, 23:39 ever_green napisał: > Wszystkich czujacych sie trendi zapraszam na China Town, tam zrobimy sobie > imprezke w stylu Cosmo, bedzie lewatywa oraz golenie cipek, a nawet nauka > przelykania spermy bez robienia scen... wchodze w to calym odkurzaczem wraz dalmatynczykiem i ciupaga zdrowie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś