Dodaj do ulubionych

Dresiarstwo

30.09.04, 15:31
Jestem facetem, dojrzalym, ale przebywajacym glownie wsrod mlodych i
wyksztalconych ludzi. Jestesmy z duzego miasta. Czasami tematem naszych
rozmow (a wlasciwie drwin) sa stroje mlodych dziewczyn.
Oto lista rzeczy, ktore (szczegolnie w oczach facetow) dyskwalifikuja panne
jako wartosciowa osobe (bo nie ma wlasnego gustu, tylko malpuje i calkowicie
bezkrytycznie kupuje gotowa, JEDNAKOWA konfekcje) Oznacza wiec: to bezguscie,
brak polotu, spostrzegawczosci, oczytania, wlasnego zdania itd.
(osoby, ktore nie zrozumialy tego, niech sprobuja PRZED ATAKOWANIEM mnie
przeczytac to raz jeszcze)
Ciuchy:
- dres (z pseudopilkarskimi bluzkami z napisem BRASIL wlacznie)
- buty do szpica
- jeansy z dyndajacymi trokami
- jeansy wytarte wzdluz nogawek
- potezne dzwony (zakrywajace nawet śpicoki
- pstrokate (turkusowe, rozowe, seledynowe) bluzeczki
- obcisle krotkie (nad biodra) kurteczki z ortalionu
- kozaki nie w zimie
- szeroki pasek na ukos bioder
- okulary przeciwslonecznenieprzeciwsloneczne przez caly rok we wlosach
- KASZKIET

wyglad:
- bardzo mocny makijaz od rana
- farbowany blond/kruczoczarny w wysoko upiety kucyk
- ODROSTY
- pazury na kilka cm
- niebieskie/zielone oko a`la ukrainka
- mocny, duszacy zapach w promieniu kilka metrow (tak osobka potrafi
zasmrodzic nawet potezne pomieszczenie)
- pepek na wierzchu (koniecznie z kolczykiem)
- pstrokate torebki
- plastikowa bizuteria
- malenki tatuaz
Przyznacie, ze latwo to dostrzec na ulicach. Szczegolnie na osiedlach i w
malych miejscowosciach
Obserwuj wątek
    • Gość: A.D. Re: Dresiarstwo IP: *.aster.pl 30.09.04, 15:51
      Wszystko jestem w stanie zrozumieć ale kucyk?!?!
      • kohinor Re: Dresiarstwo 30.09.04, 15:53
        Gość portalu: A.D. napisał(a):

> Wszystko jestem w stanie zrozumieć ale kucyk?!?!
        No wiesz - te blond z odrostem albi czarneazgranatowe wlosy spina wysoko w
        kucyk (tak mocno, ze az jej oczy wychodza jak przy tarczycy)
        • Gość: A.D. Re: Dresiarstwo IP: *.aster.pl 30.09.04, 16:01
          jak przy tarczycy?! A co to znaczy? Chyba chciałeś napisać że jak przy
          nadczynności tego gruczołu.. Przy niedoczynności jest wręcz przeciwnie.. Jeśli
          szpanujesz wiedzą to pisz dokładnie:P
        • Gość: A.D. Re: Dresiarstwo IP: *.aster.pl 30.09.04, 16:03
          A co do tych z odrostami to masz rację, są obrzydliwe zwłaszcza te co mają taki
          tleniony blond i pięciocentymetrowe CZARNE odrosty..:) Chociaż brunetka z
          jasnymi odrostami też nie wygląda pociągająco..
          • liwia_85 Re: Dresiarstwo 30.09.04, 18:12
            Jezeli buty do szpica=buty w szpic to takie mam .Tak jak wiekszosc dziewczyn .I
            co wiecej bardzo mi sie podobaja .Z pozostalej czesci listy nic .
            Ujdzie???
            • Gość: olka Re: Dresiarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:19
              zgadzam sie z Toba buty w szpic wcale nie sa "deresiarskie" sa eleganckie
              przynajmniej tak uwazam i chyba wszystkie moje kolezanki
              • Gość: Paweł Z. Re: Dresiarstwo IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.09.04, 22:07
                Nie są wcale eleganckie. To wykreowana niedawno (2-3 lata temu) przez
                producentów obuwia bzdura. Dziewczyna w czymś takim wygląda, jakby urwała się z
                amatorskiego teatru wystawiającego sztukę dla dzieci o Babie-Jadze.
                • Gość: olka Re: Dresiarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:54
                  A no jasne lepiej sobie zalozyc buty zokraglone albo lepiej w kwadrat
                • Gość: Michał Re: Dresiarstwo IP: *.piwet.pulawy.pl 29.10.04, 17:08
                  Zgadzam się te buty są obrzydliwe. nie mogę patrzec jak kobiety tak
                  bezkrytycznie wiedzione tendencjami w modzie zakładają coś co je szpeci. Wiem
                  że wiele z dziewcząt kupuje je tylko dlatego, że w sklepach trudno znaleść
                  inne modele, ale warto poszukać - Dacie wtedy dowód dobrego gustu i
                  indywidualności. Pozdrawiam Was wszystkie - nawet te w spiczastych butach.
              • Gość: kili buty w szpic dersiarstwo i siara :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:41
                buty w szpic dersiarstwo i siara :))))
              • Gość: Stephanie Re: Dresiarstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 20:48
                czy sa eleganckie pewnie niektóre...to co mnie najbardziej drazni to ten
                straszny trend na jakies szpilko-trampki ,adidaso-szpilki itp..to jest dopiero
                masakra...
            • Gość: asia Re: Dresiarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:12

> Jezeli buty do szpica=buty w szpic to takie mam .Tak jak wiekszosc dziewczyn .I
              >
              > co wiecej bardzo mi sie podobaja .Z pozostalej czesci listy nic .
              > Ujdzie???
              Pewnie ze ujdzie... W maju w NYC takie buty (w dobrych sklepach} kosztowaly ok.
              15 papierow.Nikt juz w czyms takim nie chodzi...
              • Gość: Stephanie Re: Dresiarstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 20:52
                no własnie a propos tych szpiców jeszcze, szczerze powiedziawszy nie przepadam
                za nimi...niektóre potrafią byc ładne ale to wyjątki...natomiast to co jest
                straszne to fakt ze jeszcze jakis rok temu trzeba było spedzic pare ładnych
                godzin zeby znalesc co innego, nie wiem czemu jacys ludzie zakładaja że jesli
                cos jest aktualnie "modne" to musi sie wszystkim podobac
        • Gość: Wiedzma Ludzie!! Jestescie niesamowici!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:24
          To jest kapitalne...
          Ja wiem ze kazdy pisze to co mysli...ale...tutaj widac ze opinia o Polakach
          ("nietolerancyjni")jest jak najbardziej zasluzona...;))
          Kohinor, ja tez nie lubie "rozowych panienek".Nie przepadam za tymi rzeczami
          ktore wymieniles, przynajmniej w wiekszosci. Ale uwazam ze kazda rzecz moze
          dobrze wygladac na odpowiedniej osobie, w odpowiednim zestawieniu i zalozona
          przez osobe z gustem...Ludzie!!Nie ograniczajmy sie tak!!
          Pomysl, jaki ten swiat bylby nieciekawy gdyby wszyscy sie wszystkim
          podobali...a przeciez to takie przyjemne kogos krytykowac...;))
          Wypowiedzi, ze wyglad nie ma znaczenia...sa...kompletna bzdura...przynajmniej
          dla mnie.Ludzie zawsze beda poslugiwac sie stereotypami...tak jest latwiej.Wiec
          wyglad (ubior) w duzej mierze okresla jakimi jestesmy ludzmi, co saba
          reprezentujemy i jak jestesmy odbierani...Ale to banal;))Kohinor, pomysl:gdyby
          te wszystkie "rozowe panienki" zaczely sie ubierac z gustem...to jak bys je
          rozpoznal...a w ten sposob mozesz sie trzymac od nich z daleka...;)
          Rozbawila mnie dyskusja o tym czy kohinor jest kobieta, a moze gejem...A jakie
          to ma znaczenie??!!Net ma to do siebie ze przyjmujemy ze osoby ktore podaja sie
          za inteligentne takie naprawde sa (dopoki nie udowodnia ze jest inaczej...;))))
          Odpowiadamy na mysli, a nie konkretnym osobom...
          Skonczylam sie wymadrzac...;))
          Teraz juz mozecie krytykowac...
          trzy...
          dwa...
          jeden...
          start!!! ;))
    • Gość: armani Re: Dresiarstwo IP: *.nycmny83.covad.net 30.09.04, 18:11
      tez nie lubie dresiarstwa, ale kolego troche przesadziles, nawet bardzo.
      co ty bys chcial, zeby wszystkie laski chodzily w zakiecikach czy co?
      twoja wypowiedz wskazuje na ograniczenie umyslowe.
      nastepny faszysta, ktory by wszystkich widzial w takich samych mundurkach.
      • Gość: Paweł Z. Re: Dresiarstwo IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.09.04, 22:09
        A ja uważam, że kolega ma rację.
        Brak kolczyka w wyeksponowanym pępku nie oznacza zaraz, że trzeba się ubrać w
        żakiecik.
        • Gość: armani Re: Dresiarstwo IP: *.nycmny83.covad.net 30.09.04, 23:27
          nie twierdze ze wszystkie maja miec kolczyki, buty do szpica (tez nie lubie) i
          100 innych rzeczy ktore byly wymienione. ale mlodziez ma to do siebie ze sie
          ubiera inaczej i probuje swoim wygladem manifestowac swoje jestestwo.
          w NY tez sie tak ubieraja, niektorzy nawet chodza w podloszulkach z dziurami,
          podartych dzinsach itp.
          - dres (z pseudopilkarskimi bluzkami z napisem BRASIL wlacznie)
          TEZ NIE LUBIE, ALE NIE WIEM DLACZEGO NAPIS "BRAZIL" JEST AKURAT ZLY?
          - buty do szpica FAKT, WYGLADAJA WIECEJ NIZ WIESNIACKO
          - jeansy z dyndajacymi trokami Z JAKIMI TROKAMI, CHYBA TAKICH NIE WIDZIALEM
          - jeansy wytarte wzdluz nogawek. TO ZALEZY CO SIE DO TEGO UBIERZE
          - potezne dzwony (zakrywajace nawet śpicoki JW
          - pstrokate (turkusowe, rozowe, seledynowe) bluzeczki, ZALEZY OD MATERIALU, I
          OGOLNIE WYGLADU, MOGA WYGLADAC ZAROWNIE BEZNADZIEJNIE JAK I FAJNIE
          - obcisle krotkie (nad biodra) kurteczki z ortalionu SA FAJNE, TYLKO TRZEBA TO
          UMIEJETNIE POLACZYC Z RESZTA STROJU
          - kozaki nie w zimie KOZAKI CI SIE NIE PODOBAJA? NOGI W TYM SWIETNIE WYGLADAJA
          I SA LEKKO FATISH, ALE MOZE WY KOLEDZY GEJE JESTESCIE I TEGO NIE ROWUMIECIE
          - szeroki pasek na ukos bioderPODOBNIE JAK Z DZINSAMI, KURTKAMI ITP
          - okulary przeciwslonecznenieprzeciwsloneczne przez caly rok we wlosach TO NIE
          JEST WYMYSL OSTATNICH LAT, NIE POLSKI I NIE ZACZERPNIETY Z MARGINESU
          SPOLECZNEGO.
          - KASZKIET. NIE WIEM CO W NIM ZLEGO, JAK DZIADKI CHODZA W KASZKIETACH TO TEZ
          ZLE?

• Gość: kili sorry ;) ale nie pisz o polakacj w ny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:44
            sorry ;) ale nie pisz o polakacj w ny, bo tam najwięcej jest "wiochy"
          • Gość: naenae Re: Dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:41
            o wszystko sie zgadza,tylko zostawcie bluzy BRASIL !!! choc jak widze te rozowe
            laski ,ktore nawet nie wiedza co jest stolica brazylii to mnie ...az bierze...

• Gość: ania Re: Dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:24
      jestem kobietą i nic z tej wymienionej listy nie noszę, może dlatego, że kiedyś
      olśniło mnie, że przecież nie muszę być modna: mieć wytartych dzinsów i innych
      pstrokatych bluzeczek, nade wszystko cenię sobie elegancję zarówno w kolorach
      jak i fasonach, krótkie dyskretnie pomalowane paznokcie, bardzo cieszę się, że
      mężczyźni wypowiadają sie w sprawie ubrań kobiet, kilka dni temu też mężczyna
      poruszył ten temat - różowych bluzeczek itp tandetnych ubranek, ale to chyba
      syszyfowa praca panowie nawracanie pseudo elegantek w różowych bluzeczkach w
      bucikach jak żółte ciżemki (czubeczek w górę), z 3 cm paznokciami i odrostami
      na głowie,
      • Gość: Stephanie Re: Dresiarstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 20:56
        tegoo typu potworki "dresiary " czy jak ja to mówie "orsay girl" biorą sie po
        prostu ze ślepego podążania za watpliwej jakosci modą...nie wyobrazam sobie
        np.pofarbowac włosów na blond bo to modne..
    • Gość: myslenie-szkodzi Re: Dresiarstwo IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 30.09.04, 22:30
      termin jakim się posługuję mówiąc o tych dziewczynach:

pokemony.

amen.
      • credaq Re: Dresiarstwo 30.09.04, 23:34
        Jak dla mnie obleśne i tandetne są:
        - buty ze szpicem ( wiem że to jest niby modne, ale jak widze stope w tym
        ciągnącym się buciorze...brrr)
        - spodnie rybaczki ze ściągaczami u dołu
        - bluzeczki z tandetnym napisami, cekinami i innymi ozdóbkami
        - szerokie pasy z ćwiekami
        - obuwie w kolorze różowym, żółtym i białym

jestem kobietę ale to samo twierdzi większość moich męskich znajomych.
        • liwia_85 Re: Dresiarstwo 30.09.04, 23:59
          > - buty ze szpicem ( wiem że to jest niby modne, ale jak widze stope w tym
          > ciągnącym się buciorze...brrr)

co ty gadasz za bzdury . ja mam takie buciki , eleganckie , dobrej marki i nic
          mi sie nie ciagnie .no chyba ze kupione na bazarku.

jestescie zalosni z tymi butami:((((
          to co moze noski kwadratowe ?
          • credaq Re: Dresiarstwo 01.10.04, 00:07
            Według mnie buty ze szpicem zniekształcają stopę. Zwlaszcza jak kobieta ma dużą
            stopę np 40 i jeszcze ją sobie przedluża...nie wiem skąd się wzięla ta moda?
            • liwia_85 Re: Dresiarstwo 01.10.04, 00:12
              no wybacz ale 40 to jest akurat rzadko spotykana . w takim wypadku owszem .ale
              ogolnie buty sa ok:))))) i nic mi nie znieksztalca - oczywiscie szpic w
              granicach rozsadku i elegancki z dobrej skory , wyprofilowany ( a nie zadarty
              do gory - pewnie takie widzieli Ci ktorzy sie wczesniej wypowiadali.

dla mnie zajebiste buty:)))) szczegolnie na szpileczce :) oj przypomniala mi
              sie studniowka :))))
              • credaq Re: Dresiarstwo 01.10.04, 00:30
                Takie butki jak opisujesz też mi się nie podobają.Chociaż jeśli są czarne i z
                dobrej skóry to jeszcze ujdzie:) ( byle nie u mnie:)
                Natomiast zupelnie bezgustowne są butki różowe, marszczone po bokach, pseudo
                kozaczki z cekinami i innymi pierdołami. Dzisiaj widziałam rózowego pantofla ze
                szpicem i do tego przyczepione kawalek szmaty ( a la skarpeta?)Totalny
                kicz...Wielce rozśmieszył mnie również but: trampek na obcasie...kto to
                wymyśla? Pozdrawiam
              • Gość: beatka Re: Dresiarstwo IP: 195.128.29.* 07.11.04, 18:42
                dla mnie buty w szpic to poprsotu obrzydlistwo...nawet mala stupka wyglada na nr44..no ale jesli ktos tak lubi...sama osobiscie kupuje buciki z ladnym malym "noskiem"nie okragle,nie kwadratowe..tylko ze naprawde ladne buty znalezc to ciezka sprawa....ostatnio mi sie oberwalo za krytyke botow ze szpicami bo przeciez one sa "taaaakie wspaniale":/
    • gretchen1 Re: Dresiarstwo 01.10.04, 08:40
      Zgadzam się z tobą prawie we wszystkim co wymieniłeś, prócz butów w
      szpic.Jestem ze szczecina i w naszym pieknym miescie dziewczyn które tak się
      ubieraja jest bardzo dużo przeszło połowa młodych pań ma odsłónięty brzuch z
      kolczykiem oczywiście gdy na dworze jest 5 stopni itp.Pozdrawiam
      • Gość: olka Re: Dresiarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:00
        Mnie chodzi o eleganckie czarne buty do szpica(nie do gory), czarne, a nie
        jakies rozowe zaryte do gory.
    • kohinor Re: Dresiarstwo 01.10.04, 12:08
      Cokolwiek byscie nie napisaly, śpicoki są niemodne i wyglądają śmiesznie i
      żałośnie
      • Gość: liwia_85 Re: Dresiarstwo IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 01.10.04, 15:14
        cokolwiek bys nie napisal buty w szpic sa modne i totalnym nieporozumieniem
        jest rozmowa o nich w watku o dresiarstwie. a to czy sie komus podobaja czy nie
        to inna sprawa , rzecz gustu .
      • Gość: anji Co Ty o modzie wiesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:18
        Jak w temacie. Co maja dresy i trampki na szpilce do eleganckiego klasycznego
        buta z czubkiem. Zastanawiam sie gdzie Ty te buty ogladasz.Bo w eleganckich
        butikach sa w wiekszosci buty w szpic i wygladaja bardzo elegancko. Wiem na
        swoim przykladzie.
      • mariolka99 Re: Dresiarstwo 01.10.04, 21:04
        kohinor napisał:

> Cokolwiek byscie nie napisaly, śpicoki są niemodne i wyglądają śmiesznie i
        > żałośnie

Zgadzam się, jeśli ktoś twierdzi że to szpiczaste badziewie jest jeszcze
        modne, to polecam jakikolwiek pokaz mody, one sa niemodne od 2 sezonów, to
        jakiś polski tandetny wymysł, czy sie wam podoba czy nie jesli but ma być modny
        to ma mieć nosek okrągły. Kazdy nosi oczywiście co lubi, ale śpicoki(hehe) nie
        sa modne na pewno;)
        • mala131 Re: Dresiarstwo 11.10.04, 20:23
          nie znosze tych różowych bluzeczek i psrokatych torebek... Pozatym jezeli
          chodzi o ubrania i buty to jest tak zalezy jak na jakiej dziewczynie to
          wygląda... JAk jest fajna dziewczyna to i wszystko fajnie na niej wygląda a jak
          kiepska to nie wiadomo co by włożyła to i tak kiepsko wygląda ... :ładnej
          twarzy to i garnek do twarzy" To jest twoje zdanie ,ale wielu się ztobą nie
          zgadza ...
      • Gość: Zuzia Re: Dresiarstwo IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.10.04, 19:19
        Wiesz co ? Uwazam,ze nie jestes zadnym dojrzalym mezczyzna o wysokim poczuciu
        smaku ale jakas zalosna,zakompleksiona dziewczynka, ktora piszac pod ukryciem
        plci meskiej chciala niby pokazac ich zdanie. Piedoly piszesz, bo facetom
        podobaja sie obcisle bluzeczki, kolorowe torebki i ladne, delikatne buciki w
        szpic. A to,ze ty prawdopodobie nie masz takich to twoja sprawa. Jesli nie stac
        cie na takie ciuchy lub jestes paszczakiem jakich malo to nie nasza wina ale
        daj sobie an luz.
        He He mezczyzna.
        Phi
        • kohinor Re: Dresiarstwo 26.10.04, 13:59
          Pudlo Zuzia. Kiepski z Ciebie psycholog.
          Jestem facetem, zadaje sie z najrozniejszymi ludzmi. I dziwna zaleznosc
          dostrzegam (i moi znajomi). Opisany przeze mnie stroj = glupiutka panienka z
          osiedla lub malego miasteczka.
          Nie wiem, z jakimi Ty facetami sie zadajesz, ze w takim stroju sie podobasz.
          No, chyba takim w dresikach, co maja 10-letniego VW golfa z przyciemnianymi
          szybami i mocne glosniki w srodku, z ktorych bez przerwy wydobywa sie dziewk
          UMPA, UMPA.
          Gratuluje:)
          Butow w szpic nie mam, zona tez nie :) Chociaz nas na to stac.
    • Gość: s Re: Dresiarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:16
      a mnie denerwuje to, że ludzi ocenia się po wyglądzie i po ubiorze. każdy nosi
      to, co lubi albo to, co ma. czy to jest aż tak ważne? co w takim razie jest
      modne? i w czym można wyjść, żeby się nie ośmieszyć? ps.jeśli o mnie chodzi, to
      nie ubiream się akurat tak, jak tu opisałeś-bardzo barwnie zresztą- ale dużo
      dziewczyn/kobiet preferuje taki wyzywający styl ubierania się.
      • Gość: hejahej Re: Dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:57
        a dajcie spokój! jakie badziewia chodzą po tym świecie to się płakać chce, nop
        ale cóż każdy jest jaki sobie chce być i nie nam go osądzać - whatever ważne że
        ja taka nie jestem ;P
      • Gość: kili Re: Dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:50
        bo one nadmiernie zwracają na to uwagę, przerost formy nad treścią, a suma
        sumarum to na to nie można nawet patrzeć,
    • Gość: virtuallady Re: Dresiarstwo IP: *.vline.pl 01.10.04, 16:51
      takie wątki pojawiaja się srednio co dwa tygodnie. Ile jeszcze mozna dyskutować
      o tipsach, bluzkach z napisem BRASIL i butach z czubem?
      Dajcie spokój..
      Ja nie lubię facetów w garniturach i pań w garsonkach. No i co? mam w kólko o
      tym pisać?
    • hiacynta_bukiet Re: Dresiarstwo 01.10.04, 17:40
      No dobrze. Podzieliłeś się tym z nami. Ale PO CO?!

Chciałeś się pochwalić, że jesteś dojrzałym panem, czy może że Twoje
      towarzystwo to przeważnie ludzie młodzi, nie pomijając tego, że i wykształceni?

Nie widzę wyraźnego powodu, dla którego napisałeś ten post. Ani nas nie
      chciałeś rozbawić, ani nie masz problemu. Ot tak, chciałeś podzielić się swym
      oburzeniem i bulwersacją? Pisz pamiętnik.
      • Gość: Credaq Re: Dresiarstwo- do hiacynty i milośników szpiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:03
        wyraził swoje zdanie, po to założył ten wątek a Ty po co tu wchodzisz?
        Rozumiem że są laski którym moda tak uderza do głowy, że włożą na siebie każde
        badziewie byleby było trendy. To że coś jest modne nie znaczy że jest ładne i
        kobiece. To tylko wymysł kreatorów w który wy ślepo wierzycie...( to że buty ze
        szpicem wyglądają źle na kobiecej stopie potwierdza wielu moich znajomych)
        • Gość: kili Re: Dresiarstwo- do hiacynty i milośników szpiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:51
          jakich kreatorów, one tak z głupoty robią :)))))))))))
    • Gość: kili nie znoszę farbowanych paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:46
      ok jest lakier bezbarwny, pomalowane kojarzą mi się ze sprzedawczyniami w
      kiepskim sklepiku, brudem i syfem
      • Gość: kaassia Re: nie znoszę farbowanych paznokci IP: *.compower.pl 01.10.04, 22:20
        Ja sama nie maluję paznokci wogóle,no chyba że odżywką,ale prawie wszystkie
        panie pracujące w urzędach mają dlugie wymalowane ,czasami jaskrawo pazury,więc
        błędnie ci sie kojarzy.
        • Gość: kili Re: nie znoszę farbowanych paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:45
          to był nieudana poetycka przenośnia ;)

właśnie z takimi paniami mi też to kojarzy się, pół mózgu, ale tapeta jest na
          miejscu, i w ogóle ze złym gustem, albo presją środowiska tam gdzie żyją, by
          nie być inną
    • Gość: kili tatuaż u dziewczyny jest asexualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:52
      tatuaż u dziewczyny jest asexualny
      • Gość: hejahej Re: tatuaż u dziewczyny jest asexualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:53
        tzn?? że tatuaz jest zły?? ale nie chodzi mi tu akurat o wytatuowanie się od
        stóp po głowe, ale jakiś ładny np. na łopatce albo w dole plecow też jest zły?
        co o tym myślicie?
        • Gość: Credaq Re: tatuaż u dziewczyny jest asexualny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:40
          Dopóki kobieta jest młoda jakoś to wygląda...ale nie zawsze tak będzie i trzeba
          brać to pod uwagę robiąc sobie tatuaż
        • Gość: kili Re: tatuaż u dziewczyny jest asexualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:21
          zły, niezły, po prostu dla mnie asexualny, jak brud na ogół wygląda,

ps. wyjątkowej ;) dziewczynie można wybaczyć :))))

generalnie to ten sam styl co farbowanie na blond, szpice i inne mody by
          być "inną a w sumie taką samą jak inne"
    • Gość: kinga Re: Dresiarstwo IP: 80.85.225.* 02.10.04, 17:49
      ja ma tatuaż i nie czuje się wcale aseksualnie i nikt mi jeszcze nie
      powiedział, ze jestem odpychajaca, wręcz przeciwnie :)))) . Pozdrawiam.
      • Gość: Credaq Re: Dresiarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:34
        Teraz nie wątpie...ale jak będziesz mieć 40 czy 50 to będziesz wyglądała troche
        żałośnie. Pozdrawiam
        • Gość: kinga Re: Dresiarstwo IP: 80.85.225.* 03.10.04, 19:25
          Ale na szczescie ty nie bedziesz musiał mnie oglądac w tym żałosnym stanie.
          Pozdrawiam.
          • Gość: kili Re: Dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:28
            farbowane nieszczęśliwie blondynki, dresiary też mają meżów, co nie znaczy że
            są fajne, podniecające lub ładne, ich faceci machnęli ręką, przecież nie będą z
            babą się kłócić, poza tym buraków też nie brakuje,

tatuaż to też taka fatalna moda, dla mnie asexualny, ty może myślisz, że to
            twój atut, a wielu facetów patrzy jak na jakiś syf, ale przecież ci nie powie
            jak cie nie zna, a jak zna tym bardziej prawdy nie powie :)))))))))
            • Gość: kinga Re: Dresiarstwo IP: 80.85.225.* 05.10.04, 18:05
              ja tatuaż zrobilam tylko i wyłącznie dla siebie, a nie dlatego, zeby ktos się
              podniecał na jego widok, mi sie to podoba i generalnie mam gdziś kto co mysli
              na ten temat, ja np. nie lubię facetów, którzy maja wasy, ale im tego nie
              mowie, bo to jest ich sprawa, wazne, żeby im się podobało i zeby się dobrze
              czuli. Trochę wiecej tolerancji i wyrozumialosci dla upodobań innych ludzi.
              Pozdrawiam.
    • Gość: BARBI Re: Dresiarstwo IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 08.10.04, 21:10
      HEH NO MOZE I LATWO I CHOC Z NIEKTORYMI ZECZMI SIE ZGODZE TO MUSZE PRZYZNAC ZE
      NIE MASZ RACJI BO PEŁNO RZECZY Z TEGO CO WYMIENILES POSIADAM SAMA!!!!!!I TO SA
      SUPER RZECZY A LASKI NO COZ CHODZA TAK WSZYSTKIE PRAWIE I TO TROCHE OKLEPANE
      ALE PO PROSTU FAJNE HEHEHE A KOLESIA NAJBARDZIEJ MOIM ZDANIEM PASUJE DRESSSS
      MOJ CHŁOPAK TYLKO W NIM CHODZI I JEST SUPER!!!
      • Gość: bibi Re: Dresiarstwo IP: *.chello.pl 12.10.04, 14:36
        Gratuluję
    • Gość: malutkap Re: Dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:57
      ależ mylisz pojęcia!!!to co opisujesz to nie jest dresiarstwo tylko
      blacharstwo!:)typowa dresiara ubiera się w DRES,a tak jak napisałes ubierają
      się blachary tzn. dziewczyny które biegają po dyskotekach i na każdej mają
      innego chłopaka na jedną noc(oczywiscie musi on mieć samochód żeby było gdzie
      bo często pochodzą ze wsi) :) pozdrawiam
    • Gość: LOL Re: Dresiarstwo IP: *.espol.com.pl 11.10.04, 19:01
      Kohinor to zwykła ciota i tyle
      • kohinor Re: Dresiarstwo 26.10.04, 14:01
        Gość portalu: LOL napisał(a):

> Kohinor to zwykła ciota i tyle

O! Takiego komplementu jeszcze nie slyszalem :))))))
    • Gość: Aga Re: Dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:14
      Hej stary,upadles na glowe? Jestes jakas wyrocznia mody? Rozumiem ze jestes
      starsza osoba i stad akceptujesz jedynie tradycyjne ciuchy, ale troche
      tolerancji nie zaszkodzi. Nudno by bylo jakby wszyscy sie ubierali tak samo
      (tak zeby sie Tobie podobalo).
      • Gość: Zuzia TEN KOHIR TO BABA IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.10.04, 19:23
        Wiesz co ? Uwazam,ze nie jestes zadnym dojrzalym mezczyzna o wysokim poczuciu
        smaku ale jakas zalosna,zakompleksiona dziewczynka, ktora piszac pod ukryciem
        plci meskiej chciala niby pokazac ich zdanie. Piedoly piszesz, bo facetom
        podobaja sie obcisle bluzeczki, kolorowe torebki i ladne, delikatne buciki w
        szpic. A to,ze ty prawdopodobie nie masz takich to twoja sprawa. Jesli nie stac
        cie na takie ciuchy lub jestes paszczakiem jakich malo to nie nasza wina ale
        daj sobie an luz.
        He He mezczyzna.
        Phi
      • kohinor Re: Dresiarstwo 26.10.04, 16:41
        Agusia, Ty mnie kompletnie nie zrozumialas!!!!!!!!
        To ten styl ubierania sie powoduje wlasnie, ze dziewczyny wygladaja TAK SAMO
        (paskudnie). Jak sie ma wlasny styl, jest OK.
        I nie rob ze mnie starego dziada (z laseczka). Tradycyjne ciuchy... nienawidze
        GARNITUROW (szczegolnie z kamizelka, bleeee. kojarzy mi sie z pijanym facetem
        na wiejskim weselu), zakiecik uznaje od wielkiego dzwonu, sam nosze jeansy
        lekko (!) poszerzane biodrowki a zadana z moich koszul nie jest TRADYCYJNA
        (tzn. prosta z kolnierzykiem).

I nie jestem wyrocznia mody. Pokaz mi choc jedno zdanie, gdzie pokazuje, JAK
        nalezy sie ubierac. Po prostu drazni mnie jednakowe bezguscie u wielu polskich
        dziewczyn.

• Gość: kaassia Re: Dresiarstwo IP: *.compower.pl 27.10.04, 10:53
          Myślałam że faceci noszą marynarki ,a nie żakieciki i do tego spodnie
          biodrówki?... i tym sie zdradziłeś(łaś),że prawdopodobnie jesteś kobietą.
    • losiu4 Re: Dresiarstwo 11.10.04, 19:49
      kohinor napisał:

> Przyznacie, ze latwo to dostrzec na ulicach. Szczegolnie na osiedlach i w
      > malych miejscowosciach

taki juz cykl życia "produktu"... jakis czas temu było to jak najbardziej
      trendy i lansowane wsród tzw. wyzszych sfer czy innej bohemy :) teraz w modzie
      jest naśmiewanie sie z tego :)

Pozdrawiam

Losiu
      • losiu4 Re: Dresiarstwo 11.10.04, 19:51
        tylko nie rozumiem oburzenia niektórych forumowiczek :)

Pozdrawiam

Losiu
        • blondiniunia Re: Dresiarstwo 11.10.04, 23:09
          ciekawe ze tak nadajecie na te buty i ubrania , na makijaz i tipsy a prawda
          jest taka ze faceci lubia takie laski hehe.
          • mariolka99 Re: Dresiarstwo 11.10.04, 23:18
            I codzienne dziękuje opatrzności że żadnego takiego nie znam;) Ufff...;)
          • losiu4 Re: Dresiarstwo 12.10.04, 12:48
            ano lubimny, chociaż przyczyn tego lubienia pewnie wolałabyś nie znać ;)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: gosia ahahahhahaahahhahahahahahahahahaahahahahahahha IP: 80.51.250.* 12.10.04, 12:44
      wiesz co kohinor czy jak ci tam zalosny jestes i w ogole sie na rzeczy nie
      znasz:) bo wiesz co powiem tobie cos jeszcze jakis rok temu mialam styl calkiem
      inny niz opisales lub opisalas bo nie wiem jak pisac (czy ty jestes kobieta czy
      facetem nie wazne zreszta) i baaardzo daleko mi bylo do takiego stylu i wiesz
      co ci powiem prawie w ogole nie mialam brania wtedy ale od kiedy mam inny styl
      czyli szpice jakies krotkie korteczki wytarte jeansy itp itd to wiesz co mam
      takie branie ze sam chyb chcialbys miec takie lub bys chciala.

ja mam taka teorie na twoj temat ze jestes kobieta ktora jest na pewno
      beznadziejna i nie ma powodzenia u kolesi i nawet w takich ciszkach
      ekstrawaganckich wyglqadasz beznadziejnie i nie masz w ogole brania albo jestes
      jakas stara panna ktorej juz ne wypada sie tak ubierac bo wygladalaby
      idiotycznie hahahahaha

a jesli jestes facetem to powiem ci ze piszesz tak chyba dlatego ze takie
      laseczki nie zwracaja na ciebie uwagi a ty sam pewnie chcialbys taka miec. bo
      wiekszosc facetow tak ma ze chcialoby wyrwac jakas mloda panne najlepiej 100%
      przeciwnosci zony lub stalej kobiety ale ty pewnie jestes jakims
      zakompleksionym kolesiem (starszym hehehehe) jakims oblesnym i zadna pannna na
      ciebie nie zwraca uwagi.

to jest moje zdanie

pozdroofki dla staroswieckich trendow hahahaha
      • Gość: Kasia Re: ahahahhahaahahhahahahahahahahahaahahahahahahh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:16
        Z twojego postu wynika, że to te twoje kurteczki i buciki mają branie, a nie
        ty. A co rozumiesz pod pojęciem "branie"? Idziesz ulicą i jakiś stary dziad się
        ślini na twój widok? Nie wiem ile masz lat,ale jesteś strasznie niedojrzałą
        osóbką, dla której wygląd zewnętrzny to priorytet. A żaden porządny
        facet ,jakich znam nie spotyka się z takimi pannami. No z małym wyjątkiem -
        może jedynie po to by mieć dupę na jedną noc.
        • Gość: gosia Re: ahahahhahaahahhahahahahahahahahaahahahahahahh IP: 80.51.250.* 12.10.04, 14:27
          wiesz mowiac ze mam branie mialam na mysli ze ladniej i bardziej dziewczeco
          wygladam w takich ciuszkach i jesli myslisz ze faceci nie sa wzrokowcami to
          idiotka z ciebie. i brania nie mam u starych jakichs oblesnych kolesi, moze i
          mam branie u kolesi ktorzy chcieliby laske tylko na jedna noc ale ja ich
          splawiam bo od 7 miesiecy mam jednego i kochanego chlopaka a zreszta ja nie
          jestem jedna z tych co daja dupy kademu kolesiowi ktory na nie spojrzy

• Gość: gosia Re: ahahahhahaahahhahahahahahahahahaahahahahahahh IP: 80.51.250.* 12.10.04, 14:29
            zapomnialam napisac tobie ze jesli ktos umie dobrze dobrac takie ciuszki i nie
            przesadza to staje sie bardziej atrakcyjny nawet nie wiesz jak bardzo i ja sama
            sobie podobam sie teraz bardziej niz w moim starym stylu i wbrew pozorom
            facetom taki styl sie podoba o ile nie jest przesadzony
            • Gość: Kasia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:45
              No własnie ,nie należy przesadzać i umiejętnie dobrać te rzeczy do siebie. I
              nie wszystko naraz. A większość panienek jakie widać na ulicy ,ubrane są tak
              kiczowato ,że az śmiesznie ,plus obowiązkowa maska-tapeta na twarzy.I
              ufarbowane na biały blond włosy...
              • Gość: GOSIA Re: ... IP: 80.51.250.* 12.10.04, 15:00
                blondynka nie jestem wrecz przeciwnie mam sredni ciemny braz wlosy i nie lubie
                przesadzac z takimi ciuchami bo jakbym przsadzila to bym sie czula jak barbi
                lubie sie tak ubierac ale z glowa tapety ostrej tez nie lubie bo czuje sie
                wtedy taka sztuczna ze szkoda gadac tusz do rzes troche blyszczyku i troche
                rozu na poliki i koniec, ciuchy z takiej polki jak te laseczki ale nie
                przesadzone i jak tak sie ubierze to naprawde mozna fajnie wygladac ale trzeba
                pamietac ze NIE MOZNA przesadzac :)
                • Gość: Kasia Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:05
                  O to mi chodziło. Przepraszam za tego pierwszego maila- był trochę
                  napastliwy ,ale proszę o wyrozumienie- siedze w pracy i właśnie jeden PALANT
                  mnie wyprowadził z równowagi . WRRRRRRR
                  Pozdrawiam,
                  • Gość: GOSIA Re: ... IP: 80.51.250.* 12.10.04, 15:20
                    NIC SIE NIE STALO :) MILO MI ZE SIE DOGADALYSMY I WSZYSTKO JUZ JEST
                    WYJASNIONE :) POZDROOFKI :)
      • Gość: Rafał Re: ahahahhahaahahhahahahahahahahahaahahahahahahh IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 21:04
        hehehehe malenka wiesz dlaczego faceci lecą na takie panny (tez kiedys sie z
        takimi zadawałem ale z tego sie na szczescie wyrasta),bo wygladają na
        łatwe..moja kobieta ubiera sie czasem prowokacyjnie ale nigdy tandetnie ma styl
        (zresztą wszystko na niej swietnie lezy) i taka kobieta jest duzo bardziej
        ekscytujaca niz gó..ara po solarium z zatłuszczonym pępkiem na wierzchu...i
        napisem na czole"wez mnie"
        • Gość: gosia Re: do rafal IP: 80.51.250.* 26.10.04, 13:54
          wiesz co ja nie jestem latwa i ubierajac sie tak wcale nie daje znac faceto
          bierz mnie a jesli myslisz ze tak jest to jestes w bledzie i ja nie napisalam
          ze ubieram sie wyzywajaco ja jestem dziewczyna z gustem i swoim stylem chyba
          nie czytales moich wszystkich komentarzy tutaj a i nie kazda laska tak sie
          ubierajaca jest latwa wiec uwazaj co piszesz!!! a piszac ze z tego sie wyrasta,
          to moze te malolaty co sie tak ubieraja moze i sa latwe ale jesli sa latwe to
          takie palanty jak ty za nimi lataja i pozniej z tego wyrastaja tak jak ty ja
          nigdy nie nalezalam do takiv\ch latwych panienek pomimo tego ze ubieram sie tak
          jak lubie i nie mam zamiaru zmieniv mojego stylu a moze twoja laska ubiera sie
          wyzywajaco bo moze nie zwracasz na nia wystarczajaco duzo uwagi i moze
          nieswiadomie chce sprwadzic czy jest atrakcyjna na innych facetach!!!
          zastanawialess sie nad tym jesli nie to sie zastanow :P
      • kohinor Re: ahahahhahaahahhahahahahahahahahaahahahahahahh 26.10.04, 14:09
        Gość portalu: gosia napisał(a):

> wiesz co kohinor czy jak ci tam zalosny jestes i w ogole sie na rzeczy nie
        > znasz:) bo wiesz co powiem tobie cos jeszcze jakis rok temu mialam styl
        calkiem

Tak, na modzie OSIEDLOWEJ sie nie znam. Gardze nia. Brzydzi mnie. Nie tylko z
        powodu tandetnosci, bezguscia i slepego malpowania tego, co ”ma kolezanka”.
        Glownie z tej przyczyny, ze takie ciuchy nosza glupiutkie panienki, na ktore
        wpadam, gdy wybieraja sie na dresiarska dyskoteke (mam takie w poblizu).

> inny niz opisales lub opisalas bo nie wiem jak pisac (czy ty jestes kobieta
        czy
        >
        > facetem nie wazne zreszta) i baaardzo daleko mi bylo do takiego stylu i wiesz
        > co ci powiem prawie w ogole nie mialam brania wtedy ale od kiedy mam inny
        styl
        > czyli szpice jakies krotkie korteczki wytarte jeansy itp itd to wiesz co mam
        > takie branie ze sam chyb chcialbys miec takie lub bys chciala.

Gratuluje BRANIA. Szczerze. T^o dobrze ze nawet taki POKEMON ma branie. Na
        kazdej dyskotece podrywasz nowego?
        :)))))))))))))

>
        > a jesli jestes facetem to powiem ci ze piszesz tak chyba dlatego ze takie
        > laseczki nie zwracaja na ciebie uwagi a ty sam pewnie chcialbys taka miec. bo
        > wiekszosc facetow tak ma ze chcialoby wyrwac jakas mloda panne najlepiej 100%
        > przeciwnosci zony lub stalej kobiety ale ty pewnie jestes jakims
        > zakompleksionym kolesiem (starszym hehehehe) jakims oblesnym i zadna pannna
        na
        > ciebie nie zwraca uwagi.

No, nie jest ze mna tak zle. Jeszcze sie co poniektorej mlodej dziewczynie
        podobam. Ale na POKEMONY nie zwracam uwagi :) Nie wiem, co rozumiesz pod
        slowem „wyrwac” (mloda panne). Jezeli poderwac, to ten typ dziewczyn odpada
        zdecydowanie. O czym mozna gadac z POKEMONEM? O dyskotekach?
        Sorry - wole inteligentne dziewczyny, ktore sa np. o tyle madrzejsze, ze maja
        SWOJ styl, a nie malpuja bezkrytycznie tego, co zreszta od dluzszego czaseu
        jestniemodne (np. buty w szpic). Widzisz skarbie - to sztuka wymagajaca
        inteligencji, oczytania, obycia, zeby sie ubrac ladnie, niebanalnie, stylowo, a
        nie brac gotowej konfekcji z slabych sklepow i bazarow.
        Nie wiem, czy rozumiesz, co chcialem przez to powiedziec.

A kompleksow nie mam. Zadnych.

> pozdroofki dla staroswieckich trendow hahahaha

pozdrowienia dla wszystkich pokemonow. Hahahaha
        • Gość: ..... Przykro ,że tacy chodza po ziemi... IP: 81.190.155.* 26.10.04, 14:15
          Po pierwsze ciota to nie komplement!!! Tego sie nie trudno domyslec ... Piszesz
          tak ,bo chciałbyś miec taka fajną zadbana,modną laseczkę :) Pewnie wyglądasz
          jak władca kanałów i żadna taka nawet nie spojży na Ciebie heheehe .O modzie
          widze ,że nie masz zielonego pojecia ,niestety. proponuje zejsć w podziemia i
          niestraszyć wiecej....
          • kohinor Re: Przykro ,że tacy chodza po ziemi... 26.10.04, 14:30
            Gość portalu: ..... napisał(a):

Piszesz
            > tak ,bo chciałbyś miec taka fajną zadbana,modną laseczkę :)
            Mam :)

Pewnie wyglądasz
            > jak władca kanałów i żadna taka nawet nie spojży na Ciebie heheehe.

Jak wygladam? Hi, hi. Wiesz? Bralem niedawno udzial (pierwszy i na pewno
            OSTATNI raz w zyciu) w profesjonalnej sesji. Jako model :)))

O modzie
            > widze ,że nie masz zielonego pojecia ,niestety.
            jezeli dresiarstwo/pokemonstwo to dla Ciebie moda to GRATULUJE
            gustu :))))))))))))0

proponuje zejsć w podziemia i
            > niestraszyć wiecej....
            Nie strasze, w odroznieniu od pokemonow wlasnie :)
            • Gość: gosia Re: Przykro ,że tacy chodza po ziemi... IP: 80.51.250.* 26.10.04, 15:26
              widzisz sam napisales ze pierwszy i OSTATNI raz brales udzial w takiej sesji a
              to pewnie dlatego ze chciaes byc modelem i na pewno z litosci wzieli cie do tej
              sesji bo podejrzewam ze wygladasz gorzej niz TOLDI :p
              • kohinor Re: Przykro ,że tacy chodza po ziemi... 26.10.04, 16:33
                a kto to jest TOLDI?
                Blagam - odpowiedz, zaintrygowalas mnie (tylk blagam juz odpusc mojej
                zonie :))))))))
                • Gość: ..... Re: Przykro ,że tacy chodza po ziemi... IP: 81.190.155.* 26.10.04, 16:40
                  Ty paskudo !!!! Obejrzyj gumisie ja to ten słodki misiaczek a ty ten Toldi i
                  jemu podobne !! Więc gdzie będą te zdjecia ??
            • Gość: ..... Re: Przykro ,że tacy chodza po ziemi... IP: 81.190.155.* 26.10.04, 16:32
              hahhhahaaahhha ,ale mnie rozbawiłeś sesja? Co twoja żona Ci robiłą zdjecia,masz
              mi czego pogratulować ,bo gust mam dobry na całe szczescie ... A ty jakis
              pedałek jesteś chyba w ogóle... CZy wiesz w ogóle jak pokemon wyglada, pewnie
              tak bo codziennie gapisz sie w lustro :P Napisz gdzie bedą zdjęcia ,chetnie je
              obejrze i sie posmieje jestem zagorzałą fanką horrorów ,a ty się kwalifikujesz
              w tym temacie z pewnoscią, buhahahhaahhhaaahahhaha :D
        • Gość: śliczna buhahaha IP: 81.190.155.* 26.10.04, 14:20
          spójrz w lusterko,każdy sądzi po sobie więc POKEMONEM jestes ty ... MAsz zone
          tak... współczuje jej takiege ograniczonego ,paszczórka jak ty ! No chyba ,ze
          jest taka jak ty ,to jestescie siebie warci buhahahahha
          • kohinor Re: buhahaha 26.10.04, 14:33
            Gość portalu: śliczna napisał(a):

> spójrz w lusterko,każdy sądzi po sobie więc POKEMONEM jestes ty ...
            Nie. Bo nie ubieram sie w dresiarskie ciuchy (chyba ze na trening)

MAsz zone
            > tak... współczuje jej takiege ograniczonego ,paszczórka jak ty!
            E, tam przesadzasz :)

No chyba ,ze
            > jest taka jak ty ,to jestescie siebie warci buhahahahha
            no - na pewno ma klase, ktorej tobie niestety brakuje :(
    • Gość: tali Re: Dresiarstwo IP: 81.190.155.* 25.10.04, 17:29
      MOZE I JESTES DOJRZAŁY, ALE CHYBA COS Z TOBĄ NIE TAK!!DENERWUJE CIE ZE MŁODE
      DZIEWCZYNY CHCĄ FAJNIE WYGLĄDAC?NIE SĄDZISZ ŻE NAJWAŻNIEJSZE JEST TOZE DBAJĄ O
      SIEBIE.A MOŻE ZRÓBMY TAKĄ WYLICZANKE FACETOM.PIERWSZY ZARZUT TO WŁASNIE BRAK
      DBAŁOSCI O CHIGIENE.LATEM BARDZO CZESTO CZUC POT OD MEZCZYZN A NIE OD KOBIET.A
      TO ZE MŁODA DZIEWCZYNA UBIERA SIE W SWOIM STYLU TO FAJNIE. BO TO CO NAPISAŁES
      TO POPLĄTANIE WSZYSTKICH STYLÓW, WIEC CHYBA NIE MASZ O TYM POJECIA. A POZA TYM
      TO CZEMU TO CIE TAK BARDZO INTERESUJE???JEZELI TAK KRYTYKUJESZ TEN STYKL I CI
      SIE NIE PODOBA TO WYUJĄTKOWO DUZO UWAGI I CZASU MU POSWIĘCIŁES.COS T7U CHYBA
      NIE GRA.MUSIAŁES SIE CHYBA SPECJALNIE PRZYGLADAC DZIEWCZYNOM NA ULICY I
      ANALIZOWAC ICH UBIORY?! ZADEN NORMALNY FACET SIE TAK NIE ZACHOWUJE.PATRZY NA
      KOBIETY BO MU SIE PODOBAJĄ A NIE ZEBY UJE KRYTYKOWAC.A MOZE TU CHODZI O TWOJĄ
      ORIENTACJĄ?!?!A CO DO BUTÓW TO JEZELI PODNIECAJĄ CIĘ ZWYKŁE, BEZPŁCIOWE BUTY
      ALBO TE KASZKIETY TO MOZE SPOTYKAJ SIĘ Z JAKĄS BABCIĄ.MŁODOSC JEST PO TO BY SIE
      NIĄ CIESZYC, A TO CO MAMY NA SOBIE NIE JEST WAZNE BYLE BYŁO CZYSTE I SCHLUDNE.
      A POZA TYM Z PEWNOŚCIĄ KAZDA DZIEWCZYNA UMIE SIE UBRAC ODPOWIEDNIO NA KAZDĄ
      OKAZJE.A JESZCZE JAK NA FACETA TO COS ZA DOBRZE ORIENTUJESZ SIE W TYCH
      TRENDACH?!
      • kohinor Re: Dresiarstwo 26.10.04, 14:25
        Gość portalu: tali napisał(a):

> MOZE I JESTES DOJRZAŁY, ALE CHYBA COS Z TOBĄ NIE TAK!!DENERWUJE CIE ZE MŁODE
        > DZIEWCZYNY CHCĄ FAJNIE WYGLĄDAC?

Fajnie? Ty to nazywasz FAJNIE?
        No dobra - niech czesc tych panienek kopiuje jakes Dody czy Mandaryny. Ale w
        takiej skali to BEZGUSCIE. O to mi chodzi. O to, ze ten styl przejely tysiace,
        tysiace dziewczyn. Bezkrytycznie, bez wlasnej inwencji itd.

NIE SĄDZISZ ŻE NAJWAŻNIEJSZE JEST TOZE DBAJĄ O
        > SIEBIE.
        Tak, to jest plus, ale nie przesadzalbym z ta DBALOSCIA.

A MOŻE ZRÓBMY TAKĄ WYLICZANKE FACETOM.PIERWSZY ZARZUT TO WŁASNIE BRAK
        > DBAŁOSCI O CHIGIENE.LATEM BARDZO CZESTO CZUC POT OD MEZCZYZN A NIE OD KOBIET.
        Wiem. To smutne.

A
        > TO ZE MŁODA DZIEWCZYNA UBIERA SIE W SWOIM STYLU TO FAJNIE. BO TO CO NAPISAŁES
        > TO POPLĄTANIE WSZYSTKICH STYLÓW, WIEC CHYBA NIE MASZ O TYM POJECIA. A POZA
        TYM
        > TO CZEMU TO CIE TAK BARDZO INTERESUJE???JEZELI TAK KRYTYKUJESZ TEN STYKL I CI
        > SIE NIE PODOBA TO WYUJĄTKOWO DUZO UWAGI I CZASU MU POSWIĘCIŁES.COS T7U CHYBA
        > NIE GRA.MUSIAŁES SIE CHYBA SPECJALNIE PRZYGLADAC DZIEWCZYNOM NA ULICY I
        > ANALIZOWAC ICH UBIORY?! ZADEN NORMALNY FACET SIE TAK NIE ZACHOWUJE.PATRZY NA
        > KOBIETY BO MU SIE PODOBAJĄ A NIE ZEBY UJE KRYTYKOWAC.A MOZE TU CHODZI O TWOJĄ
        > ORIENTACJĄ?!?!A CO DO BUTÓW TO JEZELI PODNIECAJĄ CIĘ ZWYKŁE, BEZPŁCIOWE BUTY
        > ALBO TE KASZKIETY TO MOZE SPOTYKAJ SIĘ Z JAKĄS BABCIĄ.

Tak, nie jestem NORMALNY facet pod tym wzgledem. Jestem uwaznym obserwatorem. I
        umiem wyciagac wnioski. Lubie ladnie ubrane dziewczyny, a nie jakies
        beznadziejne KALKI. I jak widzisz z powyzszych wpisow, to nie tylko moje
        zdanie.
        Nie wymieszalem stylow. Tak wyglada wiele dziewczyn z osiedli i z malych
        miasteczek. Zalosne.
        Z moja orientacja (seksualna) jest jak najbardziej ok. I zamiescilem ten wpis
        glownie po to, by choc kilku dziewczynom uswiadomic, ze ubierajac sie w tym
        stylu wystawia sie na smiesznosc.

MŁODOSC JEST PO TO BY SIE NIĄ CIESZYC, A TO CO MAMY NA SOBIE NIE JEST WAZNE
        BYLE BYŁO CZYSTE I SCHLUDNE.
        Zgadzam sie z czystoscia i schludnoscia sie zgadzam. Jestem na co dzien
        otoczony TAKIMI dziewczynami. Tyle, ze jeszcze sa ubrane z GUSTEM i
        inteligentne :)

> A POZA TYM Z PEWNOŚCIĄ KAZDA DZIEWCZYNA UMIE SIE UBRAC ODPOWIEDNIO NA KAZDĄ
        > OKAZJE.A JESZCZE JAK NA FACETA TO COS ZA DOBRZE ORIENTUJESZ SIE W TYCH
        > TRENDACH?!
        No jak widzisz orientuje sie. Chociaz nie czytam babskich gazet (oprocz Twojego
        Stylu). Po prostu jako czlowiek w miare inteligentny sie ORIENTUJE.
        • Gość: tali Re: Dresiarstwo IP: 81.190.155.* 26.10.04, 15:59
          no nie wiem czy kazdy inteligentny fcet sie w tym temacie orientuje(moda itp.)
          bo to raczej nie lezy w ich naturze.po drugie tak bardzo krytykujesz styl
          dresiarski, ale chyba do konca nie wiesz jak on naprawde wyglada.bo buty z
          czubami(a nie buty w czub - kto tak mówi?!) akurat mają mało wspólnego z
          dresiarstwem, podobnie jak szerokie dzwony(to styl hipisowski , który juz nie
          raz powracał i wcale nie jest lansowany przez mandaryny czy inne "gwiazdy"
          telewizji) .czasami dziewczyny faktycznie ubierają sie troche nie tak , ale to
          tez d9otyczy mezczyzn. tekist który napisałes obraza wiekszosc dziewczyn i
          kobiet w polsce , bo na pewno niektóre elementy przez Ciebie wymienione sajme
          mają w swojej garderobie.twierdzisz ze ubierają sie w jednym stylu, ale zauwaz
          ze we wszystkich sklepayh jest to samo!pewnie ze goły brzuch zimą jest
          smieszny , ale latem jak najbardziej na miejscu.nie mozesz w ten sposób obrazac
          kobiet i dziewczyn.
          • Gość: beatka Re: Dresiarstwo IP: 195.128.29.* 07.11.04, 19:02
            no nie wiem czy kazda kobieta ma w/w elementy..ja nie mam ani jednego:]bo sie tak dziwnie sklada ze mam wlasny styl..zgadzam sie z kahinor'em...wszystkie panienki nosza to samo.."styl"prezentowany na ulicach nie jest fajny..dla mnie jest poprsotu beznadziejny..ale kazdy ma prawo ubierac sie,wygladac jak mu sie zywnie podoba..
    • Gość: Stephanie Re: Dresiarstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 20:46
      twoje spostrzerzenia a raczej spostrzerzenia wielu osób sa trafne nie da sie
      ukryc ,cóz jest to temat rzeka...dresiarstwo brak gustu,tandeta, mozna to
      róznie nazywac dla mnie to przede wszystkim brak podstawowego poczucia
      estetyki..ale jesli ktos taklubi..coz shit happens
    • Gość: merryM Re: Dresiarstwo IP: *.allianz.pl 26.10.04, 14:10
      KASZKIET ???

Ty daj spokój z kaszkietem !
      Kaszkiety są ok o ile nie pokrywają się z ciuchami
      jakie wcześniej wymieniłeś.
      Sam mam coś na kształt kaszkietu,
      męskiego ...
      hi ;o)
    • Gość: GOSIA JESTES POJE..YM WIESNIAKIEM IP: 80.51.250.* 26.10.04, 15:33
      I NIE WIEM CO CHCIALES OSIAGNAC PRZEZ TAKA WYPOEIEDZ O CIUCHACH I BEZGUSCIU
      DZIEWCZYN ALE podejrzewam ze ta twoja zona to jakis pokemon nad pokemony jest
      straszna ubiera sie beznadziejnie a ty chcialbys miec taka sliczna laseczke :P
      i jesli choc na chwile zakladsz dresy nie wazne ze to na silownie tez jestes
      dresiarzem :P w dupie ma twoje zdanie:P i sie w ogole na ciuchach nie znasz a
      co z tego ze laski papuguja ubiory od znanych osob. moze ty jestes jakis
      oryginalny i moze ubierasz sie jakos inaczej. wiesz co musze stwierdzic ze
      jestes bezgusciem bo ubierasz sie tak jak wszyscy inni faceci i w ogole nie
      masz wlasnego stylu :P to jest to samo stwierdzenie takie jakie ty laskom
      napisales:P taka jest prawda bezgustowny kolesiu :P
      • kohinor Re: JESTES POJE..YM WIESNIAKIEM 26.10.04, 16:31
        Oj, gosiu jakies komplesiki wylaza na wierzch?
        Brzuszek za duzy? Czy „brania” (oprocz dresiarzy) nie ma?
        Obrazac tylko umiesz... i to w takim - adekwatnym do Twojego stroju - stylem.
        Zalosne :(
        Miotasz sie, ciskasz, mieszasz w to wszystko moja Bogu ducha winna zone,
        wyzywasz... wszystko dlatego ze polewam z bezguscia... moze tabletki jakies wez
        (np. dobry jest ziolowy Calms) albo lekarza jakiegos odwiedz (np. od glowy)...
        PS: A plastikowej glupiutkiej laseczki a`la Doda czy inny pokemon nie tknal bym
        nawet za doplata :)))))
        • Gość: Władca BOŻE WEŹ BOMBE I RZUĆ NA TĄ TRĄBE ( na kohinora) IP: 81.190.155.* 26.10.04, 16:37
          Co za kompleksiony, bez gustu , obrzydliwy ,z pewnością pedał , frajerowaty
          PALANT !!!!
          hahahahahahahahhahahhhahhahahahhaahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahaahhahah
          aahhahaahhahahahahahahahaahhahaahhahaahahahahaaa Co za ubaw ,to straszne ,że
          takie klauny chodzą po ziemi ,jeszzce . Giń kochinorze !!!!!!!!!!!! Albo
          przejdz metmorfoze i zrób sobie pranie mózgu dupku hahhahahahhahahah
          • kohinor Re: BOŻE WEŹ BOMBE I RZUĆ NA TĄ TRĄBE ( na kohino 26.10.04, 16:46
            Choc podszywasz sie pod rozne nicki (lub wystepujesz anonimowo) wciaz jestes
            jednakowo zalosna, dresiaro (zdradza cie IP)

Zeby bvylo ciekawiej: postawilem TEN SAM POST na forum KOBIETA MODA i KOBIETA
            KOBIETA. Tam znalazlem raczej samych zwolennikow mojej teorii.
            Jedynie na forum COSMO ten (BARDZO STARY) watek wciaz zyje i znajduje takie
            zwolenniczki bezguscia jak ty
            :)
            • Gość: ...... Re: BOŻE WEŹ BOMBE I RZUĆ NA TĄ TRĄBE ( na kohino IP: 81.190.155.* 26.10.04, 16:50
              Widze ,że nie koomaty ty jesteś i nie domyslny mam dwie siostry ,które tak samo
              Cię nuieznoszą jak ja irównież korzystają z tego kompa i co łyso Ci ,że taki
              głupi jesteś ???? heheheehheeehhehehe Lepiej napisz gdzie mieszkasz to przyjade
              i CI strzele w ten paskudy łeb !!! :P
              • kohinor Re: BOŻE WEŹ BOMBE I RZUĆ NA TĄ TRĄBE ( na kohino 26.10.04, 16:54
                :)))))))))))))))))))
                siostry sisters POKEMON`S
                • Gość: tali czytaj dokładnie IP: 81.190.155.* 26.10.04, 17:15
                  czytaj dokładnie co sie do Ciebie pisze bo twoje odpowiedzi wcale nie są tak
                  inteligentne i z klasą jak Ci sie moze wydaje. skoro jestes taki dojrzały to
                  czemu tak zawziecie dyskutujesz z niedojrzałymi? temt moze przedawniony ale
                  ciągle jednak podejmujesz polemike!? no i naprawde nie wiesz co to dresiarstwo.
                  moze jednak powinnienes zmienic temet tego forum, skoro chcesz byc tak8im
                  ekspertem w modzie.......
                  • kohinor Re: czytaj dokładnie 26.10.04, 17:27
                    Bo mam niezly ubaw
                    • Gość: liwia_85 Re: czytaj dokładnie IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 26.10.04, 18:35
                      Ja tez mam niezly ubaw z Pana z "duzego miasta" , dla ktorego noszenie butow w
                      szpic to dresiarstwo::::::::
                    • Gość: gosia jestes wiesniakiem glupim chlopakiem IP: 80.51.250.* 27.10.04, 07:30
                      jestes paszczakiem ktory nie kuma co to dres a co buty w szpic jesli
                      klasyfikujesz dresiarstwo razem z butami w szpic to jestes super inteligentnym
                      wiesniakiem hehehehehe gratuluje inteligencji i umiejetnosci podzialu ciuszkow:)

pozdrawiam palnancie i nie gadam z toba wiecej bo palant jestes i udajesz ze
                      sie znaszna modzie zaje..a cioto:P
                      • Gość: T mały iloraz inteligencji w dodatku... IP: 81.190.155.* 27.10.04, 08:30
                        Brak Ci kultury i szacunku do drugiej osoby... Możesz wyrazic swoje zdanie
                        pisząc ,że tobie sie to nie podoba,ale nie masz prawa obrażać
                        innych ,pisząc ,że są bez gustu , wyglądają jak pokemony i tp.... To ,że
                        robiłes sobie jakies zdjecia to nic nie swiadczy ,znajdziesz fullll zdjeć ,nie
                        tylko z fajnymi facetami ,ale takze z "mało atrakcyjnymi " ,dlatego jestem
                        przekonana ,ze się do takich zaliczasz ,(chociaż watpie ,ze w ogóle jakies ktos
                        Ci robił) Zamiast sie wyzywać za brak zainteresowania przez takie fajne
                        dziewczyny ,prostu zrób coś ze sobą i ze swoją zoną ,jakas metamorfoza ,fajne
                        ciuchy majkijaż i w ogóle... Pozatym każda potwora znajdzie swego amatora ,wiec
                        skoro masz juz zone to zwracaj wiecej uwagi na nią zamiast na laseczki...
                        hehehhe
                    • Gość: Anglistka26 Re: czytaj dokładnie IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:22
                      kohinor olej te pokemony bez wykształcenia i z IQ poniżej przecietnej...
                      żenada....
                    • Gość: Anglistka26 Re: czytaj dokładnie IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:23
                      kohinor olej juz te pokemony bez wykształcenia, i z IQ poniżej przeciętnej
                      żenada.......
            • Gość: gosia do kohinora palanta IP: 80.51.250.* 27.10.04, 07:26
              wiesz co nie podszywam sie pod inne nicki jesli pisze to tylko pod tym wiec
              mnie nie wkurzaj palancie jeden , moze nie zastanowiles sie ze jest ktos oprocz
              mnie komu sie podoba taki styl i odpie..sie ode mnie bo ja pisze tylko pod
              swoim nickiem wiesniaku zaje..y!!!!
    • Gość: Andrew Re: Dresiarstwo IP: 212.160.172.* 27.10.04, 09:19
      Chlopaczku, ty pewnie jestes z malej miejscowosci, twoi starzy stali cale zycie
      pod spozywczym a sam zapie..sz dzien i noc w warzywniaku sasiada. Byles raz
      przed 1 wrzesnia na Stadionie, zeby kupic ciuszki (zielony garnitur i takie
      tam...) a jak zakupiles sie to zaczales przymierzac to wszystko na dworcu,
      wpieprzajac HotDoga z pobliskiego chinczyka, ateraz wobrazasz sobie jaki ty
      jestes zajebisty koles, krytykujesz dziewczyny z miasta, bo cale zycie
      podgladales swoja sasiadke w kaloszach i na tym zamyka sie twoj swiatopoglad
      oraz wiedza o plci przeciwnej, no coz, szkoda mi ciebie, ale idz do
      warzywniaka, w niedziele bedziesz pewnie stal pod kosciolem a wieczorkiem zmow
      paciezyk i spac...

Pozdrawiam
    • Gość: anetta100 Re: Dresiarstwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 22:37
      Sądzę że powinieneś założyć sekte i stanąć na jej czele. Proponuje żebyś
      przywdział kaftan bezpieczeństwa i gumiaki których nie umieścileś na liście
      więc wnioskuje że są trendy i propagować te swoje dłupie hasła w Lasach Amazoni
      gdzie "dresiarstwo" jaszcze nie dotarło.A jeśli chodzi o sesje w której to niby
      brałeś udział jako model to nie musisz się tak chwalić bo sesja dotyczyła
      wybryków natury a zdjęcia pokażą w "Nie do wiary"
      Idz na bazar i kup żonie koszulkę z napisem versace najlepiej czarną
      (wyszczupla) jeśli nie lubisz różowego, załóż jej na dłowe sedes i propaguj
      nową mode jeśli obecna ci nie odpowiada
      • Gość: gosia Re: do anette IP: 80.51.250.* 28.10.04, 07:11
        super to spuentowalas:)
        boski komentarz po prostu i jeden z lepszych ktory mi sie podobal tutaj:)
        pozdrawiam:)
        • Gość: anetta100 Re: do Gosia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.04, 13:41
          Ktoś to musiał wkońcu zrobić, ten koles to jakiś palant zresztą nie wiadomo kim
          on naprawde jest. Pisze że jest dojrzałym facetem przebywającym wśród młodych
          ludzi więc napewno jego rówieśnicy go nie akceptują, nosi żakiety(przypuszczam
          że wziął od żony)więc jest chyba transwescytą a buty ze szpicami mu się nie
          podobają bo ma pewnie platfusa i nie moze ich założyć więc proponuje obuwie
          ortopedyczne. Różowych bluzeczek też nie lubi, wcale się nie dziwię ,bo pewnie
          wygląda jak świnia i gryzą się one z jego karnacją. Zrobił sobie liste która
          dyskwalifikuje panne w oczach facetów więc nich mi pokaże tych facetów, a
          jeśli ocenia ludzi po wyglądzie to sam jest ograniczony, nie oczytany, brak mu
          polotu i spostrzegawczości. Mój facet chodzi w powycieranych jeansach, ma też
          buty do szpica(m.innyni)nosi kaszkiet i używa dobrych perfum i zaręczam ci
          kohinorze że nie jest dresiarzem.Marzę
          o tym żeby się spotkać z tobą i twoimi "znajomymi", założyłabym japonki i
          sukienkę z worka na ziemniaki bo wtedy będę oczytana, z polotem i będę mieć
          własne zdanie i styl, czyż nie tak????????? chyba nie możesz zaprzeczyć.
          pozdrowienia dla Gosi

• Gość: kicia Re: do Gosia IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 16:26
            ależ ty prymitywna jesteś
          • credaq Re: do Anetta 28.10.04, 19:07
            To że chłopakowi nie podobają się buty ze szpicem, nie oznacza że ma platfusa.
            Ja jestem kobietą i nie włożyłabym tego badziewia nawet za pieniądze. A z
            takich facetów jak Twój zawsze miałam niezły ubaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka