Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:22 Mam pytanie.Biore diane-35 od 3 lat . Chce je własnie odstawic.Czy u której z was wystapiły jakies zmiany po odstawieniu?Mam nadzieje ze normalnie zareaguje mój organizm.Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasieńka Re: ODSTAWIANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:49 Ja kilka lat brałam Microgynon i po odstawieniu przez prawie 3 miesiące nie miałam okresu. Poszłam do ginekologa i przepisał mi tabletki wywołujące okres i wszysto z powrotem wróciło do normy. Powiedział mi jeszcze że mogłam przyjść wcześniej. Więc może być tak że okres ci czasowo zniknie, ale nie musi się tak stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ODSTAWIANIE IP: *.magma / *.magma-net.pl 22.10.04, 11:55 Brałam diane-35 przez 2 lata,podczas kuracju czułam sie znakomicie,natomist po odstawieniu nie miałam okresu przez 2 miesiace(juz panikowałam ze jestem w ciazy)wysypało mnie troche na twarzy,plecach i na pocztku miałam zmienne nastroje płacz-radosc.No i jeszcze jedna rzecz dla mnie wazna.jak zaczełam sie odchudzac to było nie efektow mimo ze jadłam mniej niz zwykle i cwiczyłam,ale w moim organizmie tak jakby nastepiła blokada i nie mogłam przejsc tego punktu zeby zaczac chudnac.Nie byłam u lekarza.okres sie pojawił sam bez zadnych lekow wywołujacych a chudnac zaczełam po 4 miesiacach i dopiro wtedy uwolniłam sie od skutkow diane-35 Odpowiedz Link Zgłoś