Gość: Martyna 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:12 czy któraś z was zażywała Minulet? Jak się po nim czułyście i co o nim sądziecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_polna Re: Minulet 25.10.04, 15:57 Ja zażywam Minulet już od 4 lat, rzecz jasna z małymi przerwami i czuję się po nim bardzo dobrze. Wiem, że niektóre kobiety tyją po tabletkach, ale ja nie przytyłam nic a nic. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna 19 Re: Minulet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:15 Dzięki za odpowiedz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyna Re: Minulet IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:27 Ja tylko 3 miesiace brałam minulet bo strasznie bolały mnie piersi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Minulet IP: *.toya.net.pl 28.10.04, 00:48 Ja tez biore Minulet cos okolo 4 lat, wczesniej bralam Cilest i niezbyt go tolerowalam ale to jest bardzo indywidualne i na kazdego dany rodzaj tabletek moze dzialac inaczej. Po Minulecie nie zauwazylam zadnych obiawow w rodzaju tyje , mam depresje itp. Chociaz przez pierwsze miesiace brania mialam troche wiekszy apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Minulet IP: *.client.comcast.net 28.10.04, 04:56 Ja uzywalam Minulet dwa razy, za kazdym razem byl to okres ok 1,5 roku i czulam sie swietnie. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Minulet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:22 Ja brala minulet tylko przez dwa oapakowania, zle sie czulam, mialam depresje, caly czas plakalam, przytlam 10 kg, wiem ze to dziwne ale strasznie tolewrowalam te tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunetka24 Re: Minulet IP: 193.151.96.* 28.10.04, 15:00 Brałam Minulet przez okolo 1,5 roku. Samopoczucie świetne, żadnego tycia (no, może z 2 kg - ale to mógł być zbieg okoliczności, bo teraz też troszkę przytyłam )-:, a nie biorę go już), bólów głowy czy też innych bólów, żadnych depresji, nic. Czułam się normalnie. Powiem nawet, że w trakcie stosowania Minuletu opalałam się na słoneczku (duuuuuużo i dłuuuuuggo) i nic a nic mi się nie działo (-: Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Minulet 28.10.04, 15:11 Biore niecaly rok - fajnie sie czuje (wczesniej diana - fatalnie bole piersi i watroby) moze ciut wiekszy apetyt mam ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylusia Re: Minulet IP: *.toya.net.pl 29.10.04, 13:45 hej! ja biorę od ponad 3 lat i jestem zadowolona. na początku miałam stany depresyjne, teraz czasem bez powodu miewam zły humor... chciałam zmienić, ale szybko wróciłam do minuletu, bo po innych było gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna 19 Re: Minulet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:04 Dzięki za wszystkie rady. Pozdrawiam serdecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś