IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:12
czy któraś z was zażywała Minulet? Jak się po nim czułyście i co o nim
sądziecie?
Obserwuj wątek
    • myszka_polna Re: Minulet 25.10.04, 15:57
      Ja zażywam Minulet już od 4 lat, rzecz jasna z małymi przerwami i czuję się po
      nim bardzo dobrze. Wiem, że niektóre kobiety tyją po tabletkach, ale ja nie
      przytyłam nic a nic.
      Pozdrawiam :-)
      • Gość: Martyna 19 Re: Minulet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:15
        Dzięki za odpowiedz :-)
        • Gość: malyna Re: Minulet IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:27
          Ja tylko 3 miesiace brałam minulet bo strasznie bolały mnie piersi.Pozdrawiam
    • Gość: patrycja Re: Minulet IP: *.toya.net.pl 28.10.04, 00:48
      Ja tez biore Minulet cos okolo 4 lat, wczesniej bralam Cilest i niezbyt go
      tolerowalam ale to jest bardzo indywidualne i na kazdego dany rodzaj tabletek
      moze dzialac inaczej. Po Minulecie nie zauwazylam zadnych obiawow w rodzaju
      tyje , mam depresje itp. Chociaz przez pierwsze miesiace brania mialam troche
      wiekszy apetyt.
    • Gość: Marta Re: Minulet IP: *.client.comcast.net 28.10.04, 04:56
      Ja uzywalam Minulet dwa razy, za kazdym razem byl to okres ok 1,5 roku i czulam
      sie swietnie. Polecam :)
    • Gość: anka Re: Minulet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:22
      Ja brala minulet tylko przez dwa oapakowania, zle sie czulam, mialam depresje,
      caly czas plakalam, przytlam 10 kg, wiem ze to dziwne ale strasznie
      tolewrowalam te tabletki
    • Gość: Brunetka24 Re: Minulet IP: 193.151.96.* 28.10.04, 15:00
      Brałam Minulet przez okolo 1,5 roku. Samopoczucie świetne, żadnego tycia (no,
      może z 2 kg - ale to mógł być zbieg okoliczności, bo teraz też troszkę
      przytyłam )-:, a nie biorę go już), bólów głowy czy też innych bólów, żadnych
      depresji, nic. Czułam się normalnie. Powiem nawet, że w trakcie stosowania
      Minuletu opalałam się na słoneczku (duuuuuużo i dłuuuuuggo) i nic a nic mi się
      nie działo (-:
      • p.galli Re: Minulet 28.10.04, 15:11
        Biore niecaly rok - fajnie sie czuje (wczesniej diana - fatalnie bole piersi i
        watroby) moze ciut wiekszy apetyt mam ...?
    • Gość: sylusia Re: Minulet IP: *.toya.net.pl 29.10.04, 13:45
      hej! ja biorę od ponad 3 lat i jestem zadowolona. na początku miałam stany
      depresyjne, teraz czasem bez powodu miewam zły humor... chciałam zmienić, ale
      szybko wróciłam do minuletu, bo po innych było gorzej
      • Gość: Martyna 19 Re: Minulet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:04
        Dzięki za wszystkie rady. Pozdrawiam serdecznie :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka