Dodaj do ulubionych

PRÓBKI KOSMETYKÓW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:08
cześć dziewczyny chciałam was zapytać czy dostajecie w drogeriach próbki kosmetyków (głównie o podkłady mi chodzi, bo tych to na ręce się raczej testowac nie da:(((). jeśli tak to musicie coś kupić zeby dostać próbke czy prosicie o nie bez niczego??? a czy w dużych i eleganckich perfumeriach typu Sephora ekspedienci są bardziej skołonni darować próbki??? a co z aptekami? żeby dostać próbke podkładu La Roche Posay musze coś szczególnego zrobić;) ???
Obserwuj wątek
    • Gość: eve Re: PRÓBKI KOSMETYKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:24
      ???
    • Gość: biedronka Re: PRÓBKI KOSMETYKÓW IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 29.10.04, 19:35
      Niestety w naszych drogeriach jakoś dziwnie zawsze brakuje próbek. Rzeczywiście
      jest to szczególnie kłopotliwe w przypadku podkładów. Ja mam na to swój sposób.
      Biorę ze sobą malutkie, zamykane pudełeczko i proszę o przełożenie mi do niego
      niewielkiej ilości podkładu, którym jestem zainteresowana.
    • Gość: xyz Re: PRÓBKI KOSMETYKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 15:06
      idź do drogerii, wyciśnij dużo podkładu na palec, a następnie po wyjściu ze sklepu włóź go do wcześniej przygotowanego pudełeczka hehehe :DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka