Dodaj do ulubionych

DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:59
Mam 21 lat, chłopaka którego bardzo kocham i... mały problem. Chodzi o to że
mam bardzo małe piersi- miseczka A. Wiem że chłopak mnie kocha, ale podczas
seksu zawsze je omija. Nie lubi ich dotykac i piescić dłonmi, jedynie całuje.
A ja czasem marze żeby zajął się nimi inaczej niż zawsze, żeby poświęcił im
odrobine uwagi...mimo małej wielkosci są bardzo wrażliwe na dotyk. Czy wasi
chłopcy też unikają tej części ciał?
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta do Magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 20:43
      mój też woli chyba dotykać inne części ciała ale to dlatego zapewne że takie maleństwa;) po prostu nie da się za bardzo chwycić dłonmi:/. lubi je za to całowac i wogóle są dla niego mimo wszystko piękne:D. a jeśli chcesz aby sie nimi zajął to myśle że chyba powinnaś mu po prostu powiedzieć ze to lubisz...
      • cycolinka Re: do Magdy 05.11.04, 22:37
        eee
    • Gość: Enia Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 21:01
      mam ten sam problem, nikt sie nie zajmuje miseczka A, ciagle powtarza ze
      takie "male mandarynki" sa najfajniejsze ale sie nimi nie zajmie porzadnie ....
      chyba tez z nim pogadam
      • Gość: Ada Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.icpnet.pl 02.11.04, 11:50
        Miałam podobny problem.Wszystkie poprzednie laski mojego faceta były "obficie"
        obdarzone przez nature (conajmniej miseczka C), ja mam tylko 75 B no i z
        początku mój facet też unikał moich piersi. Marzyły mu się wielkie piersi itp.
        Ale z czasem zakochał sie w moim biuście :) Teraz dba o niego jak nigdy ;)
        • Gość: Bejbe Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: 80.51.231.* 13.11.04, 20:30
          75 B to dla Ciebie mala miseczka???dziewczyno nawet nie zdajesz sobie sprawy
          ile bym dala za taka miseczke:)))
      • Gość: gatorrek Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:46
        Ja też mam małe piersi i już pewnie dużo mi nie urosną .Cały czas nażekam
        mojemu chłopakowi, ale on twierdzi, że są wspaniałe i nie chciałby żeby były
        większe .Bardzooooooooo lubi je dotykać i całować .Porozmawiaj z nim lub pokaż
        mu że tego chcesz .Weź jego rękę i pokaż co ma ci robić ;)))))))))))
    • Gość: Mycha Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:22
      Jesli facet cie kocha to nie ma dla niego znaczenia jakiego rozmiaru sa twoje
      piersi i nie ma co sie przejmowac. A juz tym bardziej okazywac mu, ze ma sie z
      tego powodu kompleksy! Nic faceta tak nie kreci jak kobieta dumna ze swojego
      ciala (i nie ma tu zadnego znaczenia czy wyglada sie jak Pamela A., czy nie). A
      jesli on nie piesci twoich piersi dlonmi, a chcesz zeby to robil to polecam dwa
      sposoby:
      1. piesc je sama kiedy sie kochacie, wtedy facet prawdopodobnie zrozumie ze to
      lubisz i zacznie to robic
      2. gdy bedziecie sie piescic wez jego dlon w swoja i pokaz mu jak chcesz zeby
      cie dotykal. Faceci po prostu czesto nie wiedza co lubimy...
      Powodzenia
      • Gość: mandarynka Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 17:27
        hej dziewczyny głowy do góry podlewajcie to może urosną...:)
    • Gość: Calvin Klein Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.magma / *.magma-net.pl 02.11.04, 18:29
      ...małe jest piękne:) dziewczyny głowy do góry:)
      • Gość: kobieta Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:26
        :DDDDDDDDDD
      • Gość: kobieta Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:27
        :DDDDDDDDDDD
    • Gość: relax Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:33
      on nie wie co dobre; takie maluchy można znakomicie pieścić penisem (nawet
      jeżeli są to same brodawki) a potem na nich skończyć - spermy starczy aby
      pokryć je obie, polecam
    • Gość: Angelika Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: 199.67.204.* 03.11.04, 14:49
      dziewczyny...nie przejmujcie sie!!!ja mam takie duże,że mój chłopak może na
      jedej sie położyć a drugą przykryć.Wiec sama nie wiem czy lepsze są małe czy
      duże:)))
    • Gość: Czaro i Sowa Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.sggw.waw.pl 03.11.04, 15:01
      To normalne że jak dziewczyna ma z przodu plecy to faceci nie będą się
      zajmowali skoro nie ma czym...
      • Gość: gwadeloupe Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.tpnets.com 03.11.04, 16:56
        idiota... na szczescie sa jeszcze madrzy faceci ktorzy nie zwracaja uwagi na
        powierzchownosc, po prostu jak kocha to kocha kazdy najdrobniejszy szczegol,
        czy sa to odstajace uszy, czy duzy tylek czy jakis inny kompleks kobiety..w
        kazdej rzeczy mozna znalezc cos pieknego. ja mam maly biust, mniej wiecej taki
        jak milla jovovich. jestem z niego dumna i mi sie podoba, nigdy w zyciu nie
        zrobilabym sobie zadnej operacji. a jako forme pocieszenia dla kobiet z
        kompleksem malego biustu - pomyslcie sobie jak za pare ladnych lat beda
        wygladaly te z miseczka C,D czy wiekszymi...biust pomiedzy pepkiem chyba nikogo
        nie kreci :/ male piersi gora !!=)
        • Gość: kobieta Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:11
          właśnie!!! przynajmniej ludzie nam patrzą w oczy a nie w dekolt, a faceci nie zachowują się jak obślinione pieski na nasz widok:DDD
        • Gość: Artur Przezywacz Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.pai.net.pl 13.11.04, 14:19
          Nie chodzilo o zajmowanie sie "kobieta" tylko zajmowanie sie "piersiami".
          Czytaj uwaznie, napuszona i oburzona Ms. Eloquence
    • caprice83 Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI 03.11.04, 19:35
      Powiedz mu albo pokaż że byłoby ci przyjemniej gdyby je piescił, mój zajmuje
      sie nimi bardzo dokładnie, ale ja mam dośc duże piersi.
    • Gość: Dagmara z Kutna Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:04
      Ja mam duże piersi.. 85 F... i nie mam takiego problemu... facet nie może
      przeoczyc tego elementu mojego ciała.. uwielbia mnie pieścić...i czasami
      godzinami zatrzymuje się na tej wysokości... ale generalnie myśle... że trzeba
      rozmawiać... i jeśli facet jest z dziewczyną z małymi piersiami to... taka
      dziewczyna go podnieca...a może on bardziej lubi cipki...
    • Gość: Luka Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 16:57
      No przy 85 F to istnieje spora że przegapi Ciebie... ale teoich piersi na bank
      nie.
    • Gość: cycuszek Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:28
      hej panienko z Kutna. lepiej nie przeginaj... 85F- ale siara.........przeciez
      kobieta z takim biustem to monstrum. osobiscie wolale juz swoje 75B niz tyle
      cielska przed soba...
      • Gość: Bella Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.11.04, 20:45
        ha, ja tu nie mam startu z moim 70A, aaabsolutnie...ale podobno maja jedna
        wazno zalete: mieszcza sie idealnie w dloni;)
    • Gość: ja Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.ima.pl / *.ima.pl 05.11.04, 22:33
      Bosz... może z nim najpierw pogadaj, zanim się wyżalisz na forum, co?
    • Gość: cycuszek Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:47
      Bella napisala: "ha, ja tu nie mam startu z moim 70A, aaabsolutnie...ale
      podobno maja jedna wazno zalete: mieszcza sie idealnie w dloni;)"
      To nie prawda!!! takie male to moze sie mieszcza w dloni, ale w twojej-malej i
      kobiecej. jakbys nie zauwazyla to faceci maja od nas sporo wieksze rece i takie
      twoje 70A to do jego reki...no comments. ja tez mam male piersi, ale nie
      pocieszam sie takim bezsensownym zdaniem...
    • Gość: mlodziutka Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.238.77.219.adsl.inetia.pl 06.11.04, 23:18
      ja nie mam tego problemu. tez nie mam balonów (75 c) ale no cóz jest ok
    • Gość: lo Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 16:50
      walczmyy o swoje
      • Gość: a Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.icpnet.pl 10.11.04, 23:52
        A ja mam takie pytanie gdzie kończy sie granica pomiędzy małym biustem a np
        średnim? Czy np moje 75 B oznacza że mam małe piersi czy nie?
        • Gość: b Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.icpnet.pl 11.11.04, 13:37
          A ja mam takie pytanie gdzie kończy sie granica pomiędzy małym biustem a np
          średnim? Czy np moje 75 B oznacza że mam małe piersi czy nie?
    • Gość: RedV Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:47
      Moj facet dba o kazda czesc mojego ciala ktorej pieszczoty moga dostarczyc mi
      przyjemnosci:)Pozatym,jesli cos jest nie tak jak chce-mowie mu o tym:)
    • Gość: zadowolonazeswoich Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.w.krakow.pl 11.11.04, 11:51
      ja mam 75C i mysle ze sa fajniutkie
    • Gość: demonique Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:53
      ja mam małe a,ale mój facet zwrócił na mnie uwagę właśnie z powodu piersi-
      stwierdził,że mam cudowne sutki i pięknie napięte piersi:)
    • Gość: Tadzio Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: *.czajen.pl / 80.51.252.* 12.11.04, 11:41
      Drogie dziewczyny z małymi piersiątkami - nie popadajcie w kompleksy z tego
      powodu. moja żonka też miała małe piersi a i tak mnie niesamowicie podniecały.
      Teraz piersiątka przechodzą" metamorfozę" i rosną jak świeże bułeczki- a wiecie
      dlaczego? myslę że się domyślacie. jest w ciąży, a to sprawia, że organizm
      przystosowuje się do karmienia dzidziusia. Reasumując
      1. jak mężczyzna zaczyna zabiegać o wzgledy dziewczyny - to podoba mu sie ona
      taką jaką jest
      2. małe piersi nie zawsze muszą być małe - patrz wyżej
      3. ale nie niszczcie sobie zdrowia operacjami bo natura nie lubi zmian.
      A swoją drogą nie widzicie zalet małych piersi - one wiecznie będą sprężyste a
      suteczki przepięknie stojące. pozdrawiam wszystkich papa
    • Gość: Izaaa Re: DO DZIEWCZYN Z MAŁYMI PIERŚIAMI IP: 80.51.180.* 13.11.04, 12:03
      ja zawsze miałam maleńkie piersi ledwo 70A ... teraz jestem w ciązy w 1
      miesiącu i moje piersi zaczynają rosnąć a moj facet stale chce je dotknąć,
      wiesz przezwyczaiłam sie do moich maleństw a moj facet nigdy nie wypomnial mi
      nawet slowem ze z "przodu deska" , piescil je tak samo jak inne czesci mojego
      ciala ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka