Gość: Cindy C. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:17 Jakie tabletki polceacie na odchudzanie????? Poradźmy sobie nawzajem, czekam na poważne posty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquarius1980 Re: ODCHUDZANIE 26.12.04, 20:28 żadne tabletki ci nie pomogą najlepsza metoda - jedz mniej, więcej się ruszaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: ODCHUDZANIE IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 27.12.04, 03:08 > Gość portalu: Cindy C. w koniunkcji z > odchudzanie????? Zakrawa na prowokacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cindy C. Re: ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:44 każdy ma kłopoty, nawet ja, Cindy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy Re: ODCHUDZANIE IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 30.12.04, 10:41 Rozumiem Cię.To poważny problem.Nie taka błahostka jak 80 tyś ludzi pochłoniętych przez żywioł,jak matki zabijające swoje dzieci etc,etc.Biedna Cindy ma problem.Cóż....NIE ŻRYJ TYLE,A NIE TRUJ SIĘ CHEMIĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 10:44 poje..y jestes koles!!! co ma piernik do wiatraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy Re: ODCHUDZANIE IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 30.12.04, 10:52 Poje... co ?? o,widze że panienka tylko tyle potrafi powiedzieć.Wiadomo,też się przytyło po Świętach co ?? ps. skoro nie wyczuwasz sarkazmu,to jesteś naprawdę ograniczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 11:12 przytylo sie cholernie nie ma co!!! oraniczona? a jakze pewnie ze tak!w takich rozmowach zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy Re: ODCHUDZANIE IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 30.12.04, 11:19 > przytylo sie cholernie nie ma co!!! oraniczona? a jakze pewnie ze tak!w takich > rozmowach zawsze Oczywiście, nie ma to jak kogoś powyzywać.To Twój sposób na życie??A może też jesteś poje...coś tam :) albo ktoś Cię w nocy poje...coś tam:) tak czy siak dobrze Ci z tym i nic mi do tego. A i wyjaśnij mi... co znaczy "oraniczona"-to jakaś nowa dewiacja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 11:23 sluchaj wkurzylo mnie twoje prownanie tragedi jaka sie stala do jakis glupich tekstow mysle ze to bylo nie na miejscu i tyle koniec dyskusji nie zamierzam bardziej wglebiac sie z rozmowe z Toba pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 10:34 wlasnie zamowilam sobie adipex jest to czeski odpowiednik polskiej meridi z tym ze ta kosztuje 420zl a tamten 80zl ale efekty sa naprawde zniewalajace!!!tzn naprawde sie chudnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaLka Re: ODCHUDZANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:10 Nie polecam Ci leków na odchudzanie, bo co zrobisz jak je odstawisz? A chyba całe życie nie zamierzasz ich brać. Najlepszą metodą odchudzania moim zdaniem jest zmiana sposobu odżywiania się, mniej majonezu, więcej warzyw i owoców. No i oczywiście duuużo ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaQb Re: ODCHUDZANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:26 Bzdura a nie tabletki !!! Ja schudłem 40 kg w ciągu 5 miesięcy i żadnych tabletek nie brałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 23:16 wiec powiedz jak tego dokonałes bo to nie lada wyczyn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: ODCHUDZANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:44 dajlepsze są tabsy nie dość że jeśc sie po nich nie hcce to jeszcze jaki odlot:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: ODCHUDZANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:59 Jak tego dokonałem :) ?? Po prostu nie żarłem :) Odstawiłem wszystko co kaloryczne. Nie jadłem chleba, ziemniaków, makaronu, żółtego sera, odpadło wszystko smażone, majonezy, o słodyczach i coca coli nie wspomnę ;) A no i alkohol odpada definitywnie. Nie dość, że jest kaloryczny jak cholera to zatrzymuje w organiźmie ciężkie związki i zaostrza apetyt. No i nie jadłem po godzinie 19. Kiedy śpisz sadło zawiązuje się najlepiej i dlatego chodziłem spać z pustym żołądkiem. No i oczywiście ruch :) Polecam basen bo godzina pływania to 800 spalonych kalorii a basen jest lekki i przyjemny i tak się tego nie czuje. Żeby zrzucić kilogram trzeba spalić 7000 kalorii. Ja jadłem 1000 kalorii dziennie przy czym moje zapotrzebowanie wynosi 2600 na dobe więc 1600 mi uciekało z samego braku jedzenia. Godzina pływania spalała 800, zostawało więc tylko zjedzonych 200 co spala się normalnym dziennym trybem bo wejście na trzecie piętro spala 50 kalorii ;) A potem leci już z sadełka. W rekordowym miesiącu kiedy pracowałem jako goniec w gazecie i cały czas byłem na nogach latając po mieście schudłem 13 kg. Współpracowałem z dietetykiem - polecam się przynajmniej skonsultować. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to walcie :) Chętnie pomogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 11:34 Mam jeszcze jedno pytanko, napisales czego nie jadles a moze napiszesz co jadles? Bo widomo to co wymieniles jest kaloryczne i ma duzo weglowodanow ale co zamiast tego? dzieki za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olka_nawiazka Re: odchudzanie 08.01.15, 20:37 tu na pewno znajdziesz cos dla siebie, osobiście polecam acai berry ;) www.tabletkinaodchudzanie.me Odpowiedz Link Zgłoś