Dodaj do ulubionych

ODCHUDZANIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:17
Jakie tabletki polceacie na odchudzanie?????
Poradźmy sobie nawzajem, czekam na poważne posty.
Obserwuj wątek
    • aquarius1980 Re: ODCHUDZANIE 26.12.04, 20:28
      żadne tabletki ci nie pomogą

najlepsza metoda - jedz mniej, więcej się ruszaj...
    • Gość: Artur Przezywacz Re: ODCHUDZANIE IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 27.12.04, 03:08
      > Gość portalu: Cindy C.

w koniunkcji z

> odchudzanie?????

Zakrawa na prowokacje...
      • Gość: Cindy C. Re: ODCHUDZANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:44
        każdy ma kłopoty, nawet ja, Cindy
        • Gość: szczęśliwy Re: ODCHUDZANIE IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 30.12.04, 10:41
          Rozumiem Cię.To poważny problem.Nie taka błahostka jak 80 tyś ludzi
          pochłoniętych przez żywioł,jak matki zabijające swoje dzieci etc,etc.Biedna
          Cindy ma problem.Cóż....NIE ŻRYJ TYLE,A NIE TRUJ SIĘ CHEMIĄ!!
          • Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 10:44
            poje..y jestes koles!!! co ma piernik do wiatraka
            • Gość: szczęśliwy Re: ODCHUDZANIE IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 30.12.04, 10:52
              Poje... co ?? o,widze że panienka tylko tyle potrafi powiedzieć.Wiadomo,też się
              przytyło po Świętach co ??

ps. skoro nie wyczuwasz sarkazmu,to jesteś naprawdę ograniczona
              • Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 11:12
                przytylo sie cholernie nie ma co!!! oraniczona? a jakze pewnie ze tak!w takich
                rozmowach zawsze
                • Gość: szczęśliwy Re: ODCHUDZANIE IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 30.12.04, 11:19
                  > przytylo sie cholernie nie ma co!!! oraniczona? a jakze pewnie ze tak!w
                  takich
                  > rozmowach zawsze

Oczywiście, nie ma to jak kogoś powyzywać.To Twój sposób na życie??A może też
                  jesteś poje...coś tam :) albo ktoś Cię w nocy poje...coś tam:) tak czy siak
                  dobrze Ci z tym i nic mi do tego.
                  A i wyjaśnij mi...
                  co znaczy "oraniczona"-to jakaś nowa dewiacja??
                  • Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 11:23
                    sluchaj wkurzylo mnie twoje prownanie tragedi jaka sie stala do jakis glupich
                    tekstow mysle ze to bylo nie na miejscu i tyle
                    koniec dyskusji nie zamierzam bardziej wglebiac sie z rozmowe z Toba pa
    • Gość: misia Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 10:34
      wlasnie zamowilam sobie adipex jest to czeski odpowiednik polskiej meridi z tym
      ze ta kosztuje 420zl a tamten 80zl ale efekty sa naprawde zniewalajace!!!tzn
      naprawde sie chudnie ;-)
      • Gość: LaLka Re: ODCHUDZANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:10
        Nie polecam Ci leków na odchudzanie, bo co zrobisz jak je odstawisz? A chyba
        całe życie nie zamierzasz ich brać. Najlepszą metodą odchudzania moim zdaniem
        jest zmiana sposobu odżywiania się, mniej majonezu, więcej warzyw i owoców. No
        i oczywiście duuużo ruchu.
        • Gość: JaQb Re: ODCHUDZANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:26
          Bzdura a nie tabletki !!! Ja schudłem 40 kg w ciągu 5 miesięcy i żadnych
          tabletek nie brałem...
          • Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 23:16
            wiec powiedz jak tego dokonałes bo to nie lada wyczyn!!!
            • Gość: daga Re: ODCHUDZANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:44
              dajlepsze są tabsy nie dość że jeśc sie po nich nie hcce to jeszcze jaki odlot:P
            • Gość: Orion Re: ODCHUDZANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:59
              Jak tego dokonałem :) ?? Po prostu nie żarłem :) Odstawiłem wszystko co
              kaloryczne. Nie jadłem chleba, ziemniaków, makaronu, żółtego sera, odpadło
              wszystko smażone, majonezy, o słodyczach i coca coli nie wspomnę ;) A no i
              alkohol odpada definitywnie. Nie dość, że jest kaloryczny jak cholera to
              zatrzymuje w organiźmie ciężkie związki i zaostrza apetyt. No i nie jadłem po
              godzinie 19. Kiedy śpisz sadło zawiązuje się najlepiej i dlatego chodziłem spać
              z pustym żołądkiem. No i oczywiście ruch :) Polecam basen bo godzina pływania
              to 800 spalonych kalorii a basen jest lekki i przyjemny i tak się tego nie
              czuje. Żeby zrzucić kilogram trzeba spalić 7000 kalorii. Ja jadłem 1000 kalorii
              dziennie przy czym moje zapotrzebowanie wynosi 2600 na dobe więc 1600 mi
              uciekało z samego braku jedzenia. Godzina pływania spalała 800, zostawało więc
              tylko zjedzonych 200 co spala się normalnym dziennym trybem bo wejście na
              trzecie piętro spala 50 kalorii ;) A potem leci już z sadełka. W rekordowym
              miesiącu kiedy pracowałem jako goniec w gazecie i cały czas byłem na nogach
              latając po mieście schudłem 13 kg. Współpracowałem z dietetykiem - polecam się
              przynajmniej skonsultować. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to walcie :)
              Chętnie pomogę :)
              • Gość: Marta Re: ODCHUDZANIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 11:34
                Mam jeszcze jedno pytanko, napisales czego nie jadles a moze napiszesz co
                jadles? Bo widomo to co wymieniles jest kaloryczne i ma duzo weglowodanow ale
                co zamiast tego?
                dzieki za odpowiedz
                pozdrawiam
    • olka_nawiazka Re: odchudzanie 08.01.15, 20:37
      tu na pewno znajdziesz cos dla siebie, osobiście polecam acai berry ;)
      www.tabletkinaodchudzanie.me
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka