Gość: marta IP: *.chello.pl 05.02.05, 14:37 Czy to normalne ze 27-letni facet mieszka jeszcze z rodzicami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emi Re: CZY TO NORMALNE? IP: *.ld.euro-net.pl 05.02.05, 14:47 jak najbardziej, jezeli nie ma zony to czemu ma kupowac wlasne mieszkanie? to tylko wydawanie pieniedzy:/ a niektorzy nawet jak maja zone to mieszkaja z rodzicami bo nie tak latwo o mieszkanie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: CZY TO NORMALNE? IP: *.plock.mm.pl 05.02.05, 20:57 A czy to normalne, że 26-letnia kobieta (ja) mieszka z rodzicami???? Tak, bo nie stać ani mnie, ani moich rodziców na kupno drugiego mieszkania, a wynająć coś też się nie opłaca, gdyż opłaty "pożarły" by większość mojej pensji. Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: CZY TO NORMALNE? 05.02.05, 21:15 łee... ja mam 22 lata i tez mieszkam ze starszymi, srednio mi sie to podoba ale dopiero jak skoncze studia (za poltora roku) to sie wyprowadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: CZY TO NORMALNE? IP: *.dami.pl 05.02.05, 21:45 normalne, w dzisiejszych czasach ciężko w własne mieszkanie więc ja nie widze w tym nic złego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11CM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
only-me Re: CZY TO NORMALNE? 05.02.05, 23:27 inteligentna odpowiedz...nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskahujnia Re: A o jaki kraj chodzi?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 00:47 jak o USA to nienormalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: A o jaki kraj chodzi?? IP: *.chello.pl 06.02.05, 14:00 chodzi o Hiszpanie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CZY TO NORMALNE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:15 jesli nie ma dziewczyna, a pracuje i odkłada sobie kase to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: CZY TO NORMALNE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:45 Mój ma 31 i też mieszka z rodzicami i to juz jest naprawde dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amisha Re: CZY TO NORMALNE? IP: *.arbornet.org 07.02.05, 12:33 A Ty ile masz lat? Dlaczego dziwne jest to tylko wtedy jezeli facet jest dorosly i mieszka z rodzicami. To obowizek faceta wynajmowac albo kupowac mieszkanie? Tylko z racji wieku? Moze nie stac go na to, to tez dziwne? Co za glupie baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianek Re: CZY TO NORMALNE? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.02.05, 18:40 postawmy sprawę inaczej, czy to normalne, że jego rodzice chcą nadal z nim mieszkać? mi tu zajeżdża pedofilią! Odpowiedz Link Zgłoś