Dodaj do ulubionych

Mam go czasem dość.

IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.05, 18:05
Mam dzis serdecznie dosc mojego chlopaka.normalnie jest slodki i kochamy a
dzis strasznie zalazl mi za skore.Czy tez tak macie,ze jednego dnia go bardzo
kochacie,a drugiego macie ochote z nim zrywac?
Obserwuj wątek
    • inezz86 Re: Mam go czasem dość. 15.03.05, 18:25
      mam tak na okrągło...i faceci tez tak mają:) najważniejsze to nie robić wtedy
      głupot bo można wiele rzeczy zchrzanić:(
    • aglagla1 Re: Mam go czasem dość. 15.03.05, 18:41
      Zrywać to może niekoniecznie,ale czasami aż wszystko we mnie kipi:). Zwłaszcza
      kiedy potrzebuje kilku słów otuchy, przytulenia, pocieszenia... a On albo o
      komputerach, albo o studiach, albo o samochodach.No wściec się idzie...ale
      kocham Go:P
    • Gość: me Re: Mam go czasem dość. IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.05, 20:07
      moze nie zrywac ale najchetniej palnac go tak zeby raz na zawsze zmadrzal;)
    • Gość: Agata Re: Mam go czasem dość. IP: 80.51.57.* 19.03.05, 16:22
      no ja tak mam na przyklad
      teraz.wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      r
      • Gość: aga Re: Mam go czasem dość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:26
        Niestety taż tak mam od czasu do czasu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka